„Arată-mi slava Ta!”

Dumnezeu a creat pământul plin de slava Sa, la fel și pe Adam împreună cu Eva. Prin păcat însă omul a ajuns lipsit de slava lui Dumnezeu, care a trebuit să-l părăsească arătându-i starea sa de goliciune. Astfel, de la Eden până la a doua venire a Domnului întreaga creație suportă consecințele căderii, așteptând glorioasa zi când din nou pământul va fi plin de cunoștința Domnului ca fundul mării de apele care-l acopăr.

Din fericire, atunci când oamenii lui Dumnezeu au căutat Fața Lui, El Și-a arătat din nou slava, descoperindu-Se în toată frumusețea Sa. Mai mult chiar, Domnul Și-a lăsat slava să locuiască în mijlocul poporului ales, atunci când acesta a rămas în ascultare de Cuvântul Său.

În noul legământ, slava Sa locuiește în Biserica Domnului Isus, în fiecare din pietrele ei vii din care este zidită, prin Duhul Sfânt coborât la Cincizecime. Coborârea slavei Lui în toată splendoarea ei reprezintă practic începerea unei perioade de înviorare și de trezire spirituală, lucru de care avem atât de mare nevoie acum, în vremea de dinaintea revenirii Sale.

Un mesaj despre dorința de a locui mereu în prezența slavei Sale…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s