Cununa noastră de slavă la revenirea Sa

„De aceea mulţumim fără încetare lui Dumnezeu că, atunci când aţi primit Cuvântul lui Dumnezeu, auzit de la noi, l-aţi primit nu ca pe cuvântul oamenilor, ci, aşa cum şi este în adevăr, ca pe Cuvântul lui Dumnezeu, care lucrează şi în voi care credeţi…

Căci cine este, în adevăr, nădejdea sau bucuria, sau cununa noastră de slavă? Nu sunteţi voi, înaintea Domnului nostru Isus Hristos, la venirea Lui? Da, voi sunteţi slava şi bucuria noastră. (1Tes. 2:13, 19-20)

4 gânduri despre “Cununa noastră de slavă la revenirea Sa

 1. Domnul Iisus Hristos sa fie cu noi! Maranatha! Fiți binecuvântați toți care Lucrați în Ogorul Evangheliei Lui!

 2. Amin! Amin!
  Slavă lui Dumnezeu pentru lucrarea pe care o faceți!
  Simt o sete continuă să ascult, si să rereascult predicile dumneavoastră atât de bogate si clare in explicații prețioase.
  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  1. Și eu la fel…Simt o sete și o foame după Cuvântul Lui Dumnezeu ,curat și inspirat!Fără sa-l flatez pe fratele Aurel Gheorghe, este cel mai Clar în explicarea Cuvântului Lui Dumnezeu din Europa și nu numai ! Așa ca mai sunt și alții la fel ca noi , cu siguranță! Lăudat și preamărit sa fie Domnul pentru ca a îngăduit ca fr Aurel Gheorghe sa se întoarcă din Religie și sa fie un Lucrător desăvârșit pe Calea Mântuirii și mai ales sa ne atenționeze ca un Străjer al Domnului despre Venirea iminenta a Răpirii Bisericii , Aurel fiind o trâmbița clară în aceasta..!!!Atenție, sunt multe trâmbițe cu ton fals ! Dumnezeu sa va binecuvânteze! Maranatha! Amin. Vino Doamne Iisuse! Ajuta-ne sa facem parte din cele 5 fecioare intelepte! Maranatha!

 3. Bunul Dumnezeu să vă binecuvanteze ptr.munca dumneavoastră !
  O voce blândă, caldă aveți ,vă ascult cu mare drag!
  Mulțumesc!
  Caransebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s