Post și rugăciune pentru trezire, 13.11.2019

Caut printre ei un om care să înalţe un zid şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n-o nimicesc; dar nu găsesc niciunul!” (Ez. 22:30)

Dumnezeu a căutat și în vechime mijlocitori care să stea înaintea Sa în rugăciune pentru poporul ce se afla în pragul judecății iminente. Același mesaj este transmis și în zilele noastre: El încă mai caută oameni care să mijlocească pentru poporul în care trăiesc, acum, cu puțin timp înainte de declanșarea judecății Sale din zilele de pe urmă.

Prin harul Său, un număr de 324 de persoane s-au înscris până acum la post și rugăciune pentru o autentică trezire spirituală, din următoarele județe: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Craiova, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea și din capitala București. De asemenea, la această mijlocire participă și români aflați în alte țări: Austria, Australia, Belgia, Canada, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Rep. Moldova, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Statele Unite și Ungaria

Lista rămâne în continuare deschisă pentru toți cei care simt această chemare din partea Sa. Domnul să Se îndure și să trimită vremuri de înviorare și trezire peste națiunea noastră!

27 de gânduri despre “Post și rugăciune pentru trezire, 13.11.2019

 1. Slåvit fie Domnul și glorificat in veci de veci!
  Doresc så må alåtur celorlalți frați in post și rugåciune pentru trezirea nației române și nu numai…Domnul så te binecuvinteze pe tine și casa ta, frate Aurel.

  Daniel Brånduseru
  Danemarca

 2. Doresc și eu să mă alătur în rugăciune și post împreună cu frații mei în credință prin Domnul Isus Hristos. Suntem frați dar și părtași acelorași suferințe, dar ne bucurăm cu toții în Isus Hristos. Domnul Isus să vă binecuvânteze!

 3. Vreau să stiu exact cum se procedeaza pentru post si rugaciune?Vreau sa ma inscriu.Dumnezeu sa va binecuvinteze.

   1. Da ! Din tot sufletul , vreau să mă alătur familiei mele în Cristos 🙋

 4. Pace ! Doresc sa ma înscriu si eu pentru aceasta lucrare in legatura cu postul pentru România! Dumnezeu sa te binecuvinteze!

 5. Dumnezeu sa vă întărească in continuare in lucrarea ce o faceți! și eu am participat la post și rugăciune până acum și cu ajutorul Domnului o voi face in continuare ,dar vreau sa confirm aici lucrul acesta.
  Slăvit să fie Domnul nostru pentru că știm că EL ascultă rugăciunile noastre.

 6. Buna ziua,

  Ma inscriu si eu pentru post si rugaciune pentru Romania.
  Domnul sa cerceteze tara noastra!

 7. Ma alătur si eu, chiar dacă am omis ziua de ieri, sunt mâine in post și rugăciune . Harul sa ne fie înmulțit !

 8. Ma inscriu pt post si rugaciune pt trezire,asa cum Domnul mi-a adus trezire si izbanda personal anul trecut …vreau sa ma rog sa aduca si peste ceilalti,totul pt Slava Lui!Domnul sa ne asculte ,sa ne cerceteze si mai ales sa ne foloseasca dupa voia Sa!

 9. Domnul ISUS să ne binecuvânteze și să ne intelepteasca ca sa înțelegem ce vrea El de la noi! Vreau să mă înscriu și eu!

 10. Dragostea Lui sa atinga pe toti fratii si surorile din toate bisericile crestine si nu numai,Dumnezeu poate sa atinga si pe cei fara credinta!
  Chiar si din “pietre” poate sa-si ridice un popor!
  Eu am spus-o de cand am descoperit chemarea voastra tuturor celor cu care comunic si,o voi face mai departe cat zile voi mai avea de la Domnul Dumnezeu!
  Aseara am fost la Swindon si ne-am rugat cu totii pentru aceasta cauza!
  Frate Aurel iti multumesc din toata inima pentru sfaturile tale!
  Domnul Isus sa te rasplateasca El pentru toata munca ta!
  Dragostea Lui sa ne dea Pacea de care avem nevoie fiecare dintre noi in fiecare zi a vietii noastre,asa cum spui tu frate drag “In aceasta calatorie!”
  Pacea Lui sa se coboare si peste intrg neamul nostru romanesc!

 11. Si eu doresc sa ma alături fratilor în post si rugaciune pentru tara noastra
  Domnul sa se îndure de cei dragi ai nostri si de Romania întreaga sa aduca o trezire o convingere de pacat peste poporul Roman
  Eu locuesc în Spania

 12. Pacea Domnului!
  Eu și soțul meu vrem sa ne alăturăm grupului.Domnul sa se îndure și sa facă o trezire in întreaga lume!

 13. Aș dori să mă înscriu și eu.Cand este ziua de post??? Vă urmăresc din Belgia cu mare drag și sunteți o mana cereasca pentru mine.Fiti binecuvântați în numele Domnului Isus!!!

 14. Simt multă bucurie atunci când ne unim în rugăciune… ziua de miercuri am înțeles 🙏 poate se ndura Dumnezeu de poporul nostru care a uitat de El și care numește binele rău iar Raul bine… Se mplineste Biblia.. ca n Sodoma și Gomora… păcatul a ajuns la culme… haideți sa ne pocăim zilnic… sa ne rugam k poate li se despietreste inima de piatra care zace n păcate și a uitat de Dumnezeul Cel Adevărat… 🙏Doamne ajuta! Amin

 15. Doresc și eu sa ma înscriu la lucrarea de post cu ajutorul Domnului. Fiți binecuvântat de Domnul

  1. Dumnezeu sa vă întărească in continuare in lucrarea ce o faceți! și eu am participat la post și rugăciune până acum și cu ajutorul Domnului o voi face in continuare ,dar vreau sa confirm aici lucrul acesta.
   Slăvit să fie Domnul nostru pentru că știm că EL ascultă rugăciunile noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s