Trăim cu adevărat vremea din urmă?

„Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla şi la venirea Fiului omului. În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului… Vegheaţi, dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru.” (Mat. 24:36-42)

4 gânduri despre “Trăim cu adevărat vremea din urmă?

  1. Dumnezeu sa va binecuvânteze frate Aurel Gheorghe cu Înțelepciune de Sus, sănătate fizica și spirituala! Venirea Domnului Iisus Hristos sa-și răpească Biserica este iminenta! Trebuie sa ne curățim și sfințim, sa fim fără Pată, fără Zbarcitura! Maranatha! Dumnezeu sa va binecuvânteze familia și biserica! Sunteți omul Lui Dumnezeu! Trâmbița Lui clară! Mulțumim ca existați. Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți Colectivul care lucrați în Vestirea Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Maranatha!

  2. PREAMARIT SI BINECUVÂNTAT SĂ FIE DOMNUL 🙏💎👑Si ma rog DOMNULUI să vă Binecuvinteze si să vă păzească!!!
    Faca-se VOIA TA DOAMNE ÎN viețile noastre🙏si folosește-ne cu putere în Lucrarea TA🙏si Îndurate de Țara noastră si de românii de pretutindeni 🙏
    Maranata !!!!!!!VINOOO DOAMNE ISUSE!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s