La sfârșit de an…

…Avem motive să-I mulțumim lui Dumnezeu că a fost alături de noi și în timpul acesta de încercare, arătându-Și dragostea de Tată și umplându-ne viața de binecuvântările Sale duhovnicești. Chiar dacă poate planurile noastre au fost schimbate, iar ceea ce ne-am propus nu a mai fost atins, El este în continuare vrednic de toată lauda.

Așa cum spunea profetul Habacuc: „Chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule şi nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeu este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălţimile mele.” (Hab. 3:17-19)

În ciuda tuturor adversităților, putem să-I mulțumim Domnului că lucrarea Sa a mers înainte având identitatea lăsată de El și menționată de către ap. Pavel: „Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”; şi: „Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” (2 Tim. 2:19)

De aceea, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile prin Isus Hristos, Domnul nostru. În mod special, vrem să Îi mulțumim pentru extinderea lucrării Sale și pe internet, dincolo de limitele pe care le credeam posibile atunci când am început.

Ca de fiecare dată la sfârșit de an, am dori să știm locurile unde este primit Cuvântul Domnului, dându-I Lui toată slava, ce pe drept I Se cuvine. De aceea, vă rugăm să lăsați câte un scurt mesaj pentru a știi unii de alții și a vedea cum, măcar că suntem atât de răspândiți, formăm totuși Biserica Domnului, cea care în curând va fi chemată în slava veșnică.

Însuși Dumnezeu Tatăl nostru să vă binecuvânteze cu prezența Lui în fiecare zi a noului an, până în clipa când vom fi mutați cu toții acasă! „A Lui să fie slava în Biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.”

90 de gânduri despre “La sfârșit de an…

 1. Draga Fr.Aurel iti multumim ptr initiativa pe care ați luat-o si ne încurajați sa ducem lupta pentru Domnul nostru Iisus Hristos care care este nelipsit din viața creștinilor ne călăuzește si ne îndreaptă spre o viață duhovniceasca .Slavit si Marit sa fie Domnul nostru Iisus Hristos.

 2. De peste 5 ani ne hrănim spiritual din mesajele pe care le transmiți din partea Domnului, frate Aurel, și Îi suntem mulțumitori pentru lucrarea la care te-a chemat, de a fi o voce profetică în aceste vremuri din urmă. Am regăsit în noi (în familia noastră) o creștere în omul dinlăuntru, o apropiere tot mai mare de Dumnezeu și o bucurie mai mare a nădejdii pe care o avem în ceea ce privește revenirea Domnului nostru drag, Isus Hristos!
  Dumnezeu să te binecuvinteze în continuare, pe tine, familia ta și toți frații și surorile care fac parte din Biserica lui Hristos!
  Salutări sfinte din Timișoara (Giroc)!

 3. Ne bucuram de fiecare mesaj,ne rugam pentru lucrarea de trezire atat in randul bisericilor evanghelice cat si a oamenilor de langa noi.Domnul sa cerceteze si Austria.

 4. Scump frate Aurel,

  Raspund mesajului dumneavoastra cu mare bucurie si recunostinta pentru felul cum Duhul Sfant al lui Dumnezeu, Tatal, va calauzeste in tot adevarul pentru a ne da invatatura si povata spre desavarsirea noastra si spre lauda slavei Sale. Noi va ascultam dintr-o frumoasa zona montana, din Chilliwack, British Columbia, Canada (Vancouver area).

  Va pretuim, daruim altora mesajele inregistrate, cartile scrise si pastram vie fericita noastra nadejde ca atunci cand va veni El, Mirele nostru iubit, vom fi ca El.

  Har, pace si bucurie intregii adunari si familiei Gheorghe!

  https://audio.resursecrestine.ro/cantece/119233/04-dintre-darurile-tale

  Liliana

 5. Pentru tot ce faceți vă mulțumesc și eu!
  Domnu sa va întărească în lucrarea Lui pe mai departe!

 6. Domnul Isus sa va binecuvânteze și sa va întărească pentru lucrarea care o faceți. Mult ma zidește! Va ascult cu drag din Cluj.

 7. Dumnezeu să vă binecuvinteze și să fie alături de noi toții, ca în fiecare zi să putem a sărbători ceea ce proorocit au spus „UN FIU N I S-A NĂSCUT „LAUDĂ ONOARE IN VECI DE VECI AMIN AMIN .Dumnezeu să binecuvinteze România, și întreg pămîntul ,GLORIE MĂRIRE GLORIE, ONOARE LUI ,DOMNULUI,AMIN AMIN,
  mara iuliana, București

 8. Domnul să vă binecuvânteze in tot ceea ce faceți spre Slava și gloria Numelui Său!!
  Va ascult cu drag din Verona (Italia)

 9. Dumnezeu sa va dea putere și biruință sa duceți pana la capăt aceasta lucrare. Dumnezeu sa binecuvânteze Biserica Lui și sa ne ajute sa avem parte de rapire.
  Dumnezeu sa va binecuvânteze și sa va păzească mereu. Maranata.

  Mariana Marchis, Bihor

 10. Filipeni 3:10-11 VDC

  Și să-L cunosc pe El și puterea învierii Lui și părtășia suferinţelor Lui și să mă fac asemenea cu moartea Lui; ca să ajung cu orice chip, dacă voi putea, la învierea din morţi.

  1 Corinteni 1:4 VDC

  Mulţumesc Dumnezeului meu totdeauna, cu privire la voi, pentru harul lui Dumnezeu, care v-a fost dat în Isus Hristos.

  Melbourne, Australia

  1. 1 Cronici 29:11
   Ale Tale sunt, Doamne, mărirea, puterea și măreția, veșnicia și slava, căci tot ce este în cer și pe pământ este al Tău! A Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalți ca un stăpân mai presus de orice!
   Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru lucrarea minunată pe care o faceți. Vă ascult din Suedia.

 11. Fiți binecuvântați de Domnul Isus! Mulțumim Domnului pentru osteneala care ați depus-o până acum. Domnu să vă binecuvânteze și să vă întărească pe mai departe. Vă salut din orașul Stuttgart Germania

 12. Domnul sa-Ti reverse in continuare Harul Sau peste dv, frate Aurel, si peste lucrarea pe care o faceti. Va apreciez si va ascult cu interes din Italia, Tivoli. Fiti binecuvantat si ramaneti o binecuvantare si-n noul An!

 13. Vă ascultăm cu deosebită plăcere și bucurie predicile, din Satu Mare! Să fiți binecuvântat, Frate Aurel! Suntem catolici dar vă apreciem foarte mult!

 14. „Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea,,Ps 119-105.
  MARANATA
  Va ascult din Roma

 15. Harul Domnului Isus sa fie cu toti copii lui oriunde sunt raspînditi în întreaga lume. Va ascultam cu mult drag de fiecare data de la Paris faceti o Lucrare deosebita Domnul sa va calauzeasca în continuare sa puteti transmite cuvintul lui Dumnezeu prin intermediul aceste este foarte benefic pt sufletele noastre Harul Domnului nostru Isus Hristos sa fie cu sufletele voastre

 16. Îi mulțumesc Domnului pentru modul minunat în care mi-a vorbit anul acesta prin Cuvântul ascultat aici. Domnul sa vă binecuvinteze și să vă dea putere în continuare! Aiud, jud. Alba

 17. Vă ascult cu drag din Verona, Italia. Slăvit să fie Domnul nostru Iisus Hristos în vecii vecilor,Amin!

 18. Pacea Domnului Isus, frate Aurel. Ascultam Cuvantul Domnului din Bucuresti, Domnul sa te intareasca in continuare!

 19. Harul Domnului Isus Hristos și dragostea lui Dumnezeu și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! Amin.
  2 Corinteni 13:14
  Salutari sfinte din Kitchener On. Canada .

 20. Pacea Domnului nostru Isus Cristos sa fie cu toti cei ce IL iubesc!🙏❤️🇷🇴
  Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh,Amin!
  Breaza,Prahova

 21. Fiți binecuvântați și Domnul Isus sa va dea Cuvânt pentru noi toți cei care vă ascultăm împlinind și iubind pe Domnul până la capăt, Domnul să fie slăvit in veci să ne ajute tuturor la aceasta !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s