La sfârșit de an…

…Avem motive să-I mulțumim lui Dumnezeu că a fost alături de noi și în timpul acesta de încercare, arătându-Și dragostea de Tată și umplându-ne viața de binecuvântările Sale duhovnicești. Chiar dacă poate planurile noastre au fost schimbate, iar ceea ce ne-am propus nu a mai fost atins, El este în continuare vrednic de toată lauda.

Așa cum spunea profetul Habacuc: „Chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule şi nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeu este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălţimile mele.” (Hab. 3:17-19)

În ciuda tuturor adversităților, putem să-I mulțumim Domnului că lucrarea Sa a mers înainte având identitatea lăsată de El și menționată de către ap. Pavel: „Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”; şi: „Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” (2 Tim. 2:19)

De aceea, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile prin Isus Hristos, Domnul nostru. În mod special, vrem să Îi mulțumim pentru extinderea lucrării Sale și pe internet, dincolo de limitele pe care le credeam posibile atunci când am început.

Ca de fiecare dată la sfârșit de an, am dori să știm locurile unde este primit Cuvântul Domnului, dându-I Lui toată slava, ce pe drept I Se cuvine. De aceea, vă rugăm să lăsați câte un scurt mesaj pentru a știi unii de alții și a vedea cum, măcar că suntem atât de răspândiți, formăm totuși Biserica Domnului, cea care în curând va fi chemată în slava veșnică.

Însuși Dumnezeu Tatăl nostru să vă binecuvânteze cu prezența Lui în fiecare zi a noului an, până în clipa când vom fi mutați cu toții acasă! „A Lui să fie slava în Biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.”

90 de gânduri despre “La sfârșit de an…

 1. Multumim pentru lucrarea minunata pe care o faceti pentru Slava Domnului!
  Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!
  Va ascultam cu mare bucurie din Melbourne Australia.

 2. Stimate fr. Aurel,va ascult de mai multa vreme și mă rog mereu sa rămâneți în adevăr,sa va ocrotească Domnul de orice rău și de ,,cel rău,, căci avem nevoie de ,,hrana curata,,
  Maranata!!

 3. Mulțumim Domnului pentru lucrarea dvs. Sunteți un străjer neobosit pentru Împărăția Lui. Ne bucurăm de hrana duhovnicească și pentru aceasta vă mulțumim și dorim ca Dumnezeu sa va binecuvânteze în toate privințele. Va ascultăm cu regularitate din Iași.

 4. Iată, Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere şi nu mă voi teme de nimic, căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele şi El m-a mântuit.”Isaia 12:2

 5. 1 Petru 5:14b
  Pacea sa fie cu voi cu toți câți sunteți în Hristos Isus! Amin.
  Dumnezeu sa va răsplătească pentru munca pe care o depuneți in ogorul Domnului, sunteți o binecuvântare cel puțin pentru mine personal.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  Va ascult mesajele din Danemarca Sonderborg.

 6. Dumnezeu să vă binecuvînteze în lucrarea pe care o faceți, să vă dea călăuzire prin Duhul Sfânt în înțelegerea Scripturii și în explicarea ei pt noi cei care vă ascultăm ( din Câmpia Turzii).

 7. Bună dimineaţa, sânt Estera Ardelean din Austria-Viena şi spun ca Slăvit să fie Domnul, pentru toate-i mulţumesc, lauda este a Domnului acum şi-n vecii vecilor! Amin

 8. Multumim Domnului pentru Cuvantul Sau cel Sfant si pentru lucrarea pe care o face prin fratele Aurel Gheorghe, vestind o pocainta sincera si adevarata si o invatatura sanatoasa!
  Domnul sa ne binecuvanteze pe toti cei ce ascultam aceasta invatatura si sa ne dea cu adevarat aceasta pocainta.
  Iar pe fratele Aurel sa il binecuvanteze si sa il intareasca cu putere in continuare, si pe fratii care contribuie la asta, la fel!

  Va ascult cu bucurie din Canada.

 9. Domnul Isus sa va Binecuvanteze cu multa pace si indrazneala pentru a vestii cuvantul pe aceasta platforma online,Sunt un frate neinsemnat din sibiu care doreste sa fim cu totii sus in slava…Dragostea si Harul Domnului Nostru ISUS sa va insoteasca peste tot!Domnul sa ne ajute sa fim ucenici si sa facem ucenici!Amin!

 10. Toată Gloria și Slava sa fie a Domnului Nostru Isus Hristos !
  Har și pace vouă de la Dumnezeu Tatăl și de la Domnul nostru Isus Hristos!
  El S-a dat pe Sine Însuși pentru păcatele noastre ca să ne smulgă din acest veac rău, după voia Dumnezeului nostru și Tatăl.
  A Lui să fie slava în vecii vecilor! Amin. Galateni 1:1-5.
  Prin Harul Domnului care ne-a călăuzit, și ne-a întors la El acuma 3 ani in urmă din lume, prin fratele Aurel.
  am primit iertare,Mantuire ,îndurare și continua sa ne dea in continuare.
  Pot sa i multumesc din toată inima Domnului pentru lucrarea Sa cea Mare .
  Va salutam din Italia Oderzo .
  Ovidiu și Sofia.
  Fie ca Domnul sa lucreze in continuare in inimile noastre și sa fim gata de revenire Sa.

  1. Domnul să vă binecuvânteze și să vă întărească pașii pe calea Sa! A Lui să fie toată slava – El merită să Îi mulțumim că ne-a făcut copii ai Săi și frați în familia Sa!

  2. Multumim din suflet pentru toate informatiile importante si pline de continut,pentru cuvantul predicat ch atata daruire,pentru rugaciunile inaltate si pentru ca Bunul Dumnezeu gaseste cu cale sa va foloseasca in aceste timpuri de criza! A Lui sa fie slava in veci!Amin!

 11. Mulțumim Domnului pentru cuvântul Lui și pentru vremurile pe care le trăim azi.
  Mulțumim de-asemenea echipei dv și nu în ultimul rând dv pentru efortul depus în această lucrare.
  Dumnezeu să vă binecuvinteze.
  Vă ascult cu drag din-Arad.
  Mulțumesc.

 12. Mulțumim lui Dumnezeu ptr Cuvântul Lui și ptr promisiunile Lui.Dumnezeu să va binecuvinteze!!!

 13. Domnul sa va binecuvânteze pe toți cei care faceți lucrarea aceasta căci este minunata, să îi binecuvânteze pe frații care asculta și pe toți frații din lumea întreagă pe unde sunt ei răspândiți, să ne pregătim ca să ne ducem acasă, căci nu mai este mult! O singura nădejde avem cu toții cei care suntem creștini adevărați: întoarcerea mirelui pt mireasa sa, căci de aceea și-a dat viața, pt mireasa Lui! Shalom va urez din Germania!

  1. Eu va ascult din Cluj-Napoca. Dumnezeu sa fie glorificat in veci de veci! Domnul sa ne binecuvanteze pe toti cu viață vesnica!

 14. Domnul så fie låudat! Råpirea este iminentå si mai aproape decât credem.Så ne rugåm mai ca niciodatå pentru o trezire spiritualå cåci pånå la urmå cum spunea si apostolul Pavel, unul seamånå altul udå dar cel ce face så creascå este doar Domnul prin Duhul Sfânt.Så ne påcåim si så fim treji. Maranata!Vå ascult de ani de zile. Sunt din Iasi dar locuiesc de 14 ani in Danemarca o tarå si mai ateistå decit celelalte tåri vestice. Aici dacå incerci så evanghelizezi pe cineva te poti alege cu amendå sau mai råu . Legea spune cå este interzis så influientezi pe cineva din punct de vedere religios. Sunt foarte liberalisti. De aceea aici in bisericile evanghelice e mai råu ca afarå. Nu biserica este in lume ci „lumea” in bisericå. Una este cind vå invitå cineva så predicati de exemplu in Norvegia si alta este realitatea de zi cu zi. De curiozitate frate, a’ti fost vreodatå in Danemarca så predicati?
  Vå multumesc personal pentru curajul dumneavoastrå cu care apårati adevårul Lui Cristos! Domnul să vă binecuvinteze și să vă dea putere în lucrarea pe care o faceți spre slava numelui Såu.

 15. Dumnezeu sa va binecuvânteze pentru toată lucrarea minunata pe care o faceți, pentru mine ați fost un o resursa deosebita în ultimi 4 ani!
  Îmi doresc sa ne vedem cu toți cât mai repede la masa Domnului!
  Maranata!
  Ciprian Cluj-Napoca!

 16. Doresc ca Domnul sa binecuvinteze in continuare lucrarea pe care o faceti. Va ascultam din Viena, Austria.

 17. Fiți binecuvântat frate Aurel !! Vă doresc multă pace și bucurie în familie și Duhul Sfânt al lui Dumnezeu să vă călăuzească în toate. Vă ascultăm din Madrid, Spania.

 18. Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste voi.Aștept cu nerăbdare noile postări.Vă salut din Belgia.

 19. Vă salut şi eu, frați şi surori din Târgoviște care vă rugați pentru trezire şi vă transmit că urmăresc cu mult drag mesajele fr. Aurel Gheorghe. Să simțim unii cu alții în rugăciune pentru țara noastră şi Numele Domnului nostru să fie slăvit!

 20. Domnul să vă binecuvânteze Frate Aurel aud cuvintul Domnului de la dumneavoastră în Viena vă doresc un an nou binecuvintat pentru dv și familia dv Amin

 21. Harul Domnului nostru Isus, sa va dea putere sa continuati aceasta lucrare pe care o faceti, pentru trezirea spirituala a acestei tari, in vederea pregatirii pentru marele eveniment al Rapirii Domnului! Sa faca Dumnezeu ca fiecare dintre noi, sa fim prezenti la marele eveniment al intalnirii cu Mirele!!!
  Tuturor celor care va urmaresc (din randul carora fac parte si eu), le doresc un 2021 binecuvantat, multa pace si bucurie de la Tatal Ceresc!
  Dan, Cluj

 22. “Mulțumesc Dumnezeului meu totdeauna, cu privire la voi, pentru harul lui Dumnezeu, care v-a fost dat în Isus Hristos,, 1 Cor. 1:4
  Vă salutăm din Sânleani -Arad

 23. Sunt abonat la site-ul „Treziri azi” si ” Vremea trezirii” si le astept cu nerăbdare. Sunt din Alexandria Teleorman. Multumesc Domnului pentru ceea ce faceti si Il rog sa va dea putere in continuare. Domnul sa va binecuvinteze.

 24. Domnul să vă binecuvânteze și sa reverse îndurarea lui peste voi și lucrarea pe care o faceți ca tot mai multe suflete să fie binecuvântate și în anul care ne stă în fața cu voia Tatălui.

  1. Pacea Domnului sa fie cu Dvs si cu toti fratii din echipa Vremea Trezirii , va ascultam din Sf. Gheorghe, de mai bine de 3 ani, si multumim lui Dumnezeu ca ne-a calauzit la canalul dvs., pentru ca ne intariti de fiecare data,cand va ascultam predicile si va ajutati sa ramanem pe calea Domnului. Multumim din tot sufletul pentru munca pe care o duceti ,ne rugam , ca Domnul nostru sa va dea putere si intelepciune si sa puteti indeplini misiunea pentru care ati fost chemat, Domnul sa va rasplateasca pentru eforturile pe care o faceti ,si sa va binecuvinteze impreuna cu familia si cu fratii din Targoviste,cu dragoste familia Eltes din Sf, Gheorghe , Covasna

 25. Va binecuvantez in numele Domnului Isus, si ma rog, ca EL sa va calauzeasca incontinuare in aceasta lucrare minunata in care impartiti o hrana atat de bogata si pretioasa sufletelor noastre.

 26. Vă salutăm cu toată dragostea din Italia, regiunea Emilia-Romagna. Dumnezeu să vă binecuvinteze cu un 2021 rodnic întru’ slava Domnului nostru Isus Hristos. Continuăm să vă urmărim și să ajutăm cum putem la răspândirea mesajului Evangheliei în zona noastră de rezidență și nu numai. Știm că nu e în zadar ….

 27. Va multumesc pentru tot cea ce faceți in numele Domnul Isus ! El sa va binecuvânteze cu tot ce știe ca este nevoie! Va ascult din Germania

 28. Da. Eu ii multumesc bunului Dumnezeu pentru acest an de i durare . Am avut timp să studiez cuvintul,si de un mare ajutor mi-au fost predicile d.voastră fr.Aurel. Dumnezeu sa va binecuvinteze. Viata mea fara Domnul Isus Hristos n-ar fi avut nici un sens. Lui ii darorez totul.Binecuvintat sa fie numele Lui. Rodica Ardelean Timisoara.

 29. Pacea Domnului, frate Aurel!
  Domnul să vă binecuvinteze și să vă dea putere în lucrarea pe care o faceți spre slava și gloria Lui!
  Noi vă mulțumim in numele Domnului Isus pentru tot. Am primit o adevărată zidire si „hrană duhovniceasca”
  El să vă răsplătească, să duceți mai departe Cuvântul până la venirea Lui!
  Vă ascultăm din Lincoln UK

 30. Multumesc Domnului ca printr-o sora de credinta am aflat de acest canal Vremea Trezirii,Domnul sa binecuvinte toti lucratorii imparatiei sale.Sint din sudul repub.Moldova,dar in timpul de fata traiesc in Italia,Novara

 31. Maranata!
  Domnul Isus să vă întărească mai departe de in Lucrarea Sa.
  Sunt din Iași dar locuiesc de 18 ani în Spania, Girona.

 32. Amin, amin! Slava Lui! Intradevar ne a cam luat prin suprindere anul acesta , desi cred ca este un inceput a unei cerneri! Fie ca Domnul sa ne gaseasca in voia Lui de tata si sa ne de a puterea necesara pentru a trece cu bine peste aceasta cernere! Frate fi binecuvantata cu binecuvantari divine , alaturi de cei dragi tie! Cu respect , Maria Borlean

  Trimis de pe iPhone‑ul meu

 33. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să ne ajute să fim pregătiți pt revenirea Domnului. Adjud, Vrancea.

 34. Pacea Domnului Isus! Eu locuiesc in Irlanda si va ascult mereu. Am invatat multe din predicile dumneavoastra. Domnul sa va binecuvanteze frate pentru tot

 35. Fi ti binecuvantati!
  Domnul sa va dea biruinta in toata lucrarea pe care o faceti spre slava si gloria Sa!

  Cu mult drag pentru toti fratii in Domnul!
  Din Spania.

 36. Domnul sa va binecuvanteze frate Aurel,harul si pacea sa fie cu dv…si la lucrarea la care ati fost chemat sa propaseascasi Domnul sa fie slavit în veci, va doresc multa sanatate si sotiei dv la fel.
  Eu va ascult cu multa placere din Spania (Ontigola)

 37. AMIN ! AMIN !DUMNEZEU să vă binecuvinteze pentru lucrarea pe care o faceți spre slava LUI !

  1. Va transmitem salutari sfinte din Germania. Domnul sa va binecuvinteze frate Aurel si pe toti cei ce sunt implicati in lucrarea de vestire a evangheliei. Multumim Domnului pentru cuvântul care este vestit. 2Tim 2v19.

 38. Fiti binecuvantati frati dragi si scumpi! Domnul sa va intareasca, sa va pazeasca de orice rau si in anul care vine; sa va umple de har si lucrarea de biruinta. Va ascultam de mai multa vreme si ne bucuram de harul care Domnul vi-l da … va ascultam din Canada, Kitchener- Ontario cu regularitate, mai multi frati de aici…
  salutari sfinte tuturor fratilor din lucrare
  Maranatha
  Sebastian Butnar-Stoica

 39. Pacea Domnului Isus! Eu sunt din Județul Timiș,  Comuna Giulvaz! Va sustin in rugăciune in continuare,  din pacate nu mai pot sa va sustin in post, sunt însărcinată, va rog sa va rugați pentru toate mamicile și gravidutele! Harul Domnului să se reverse asupra voastră,  Domnul să vă binecuvânteze si să va păzească întreaga echipă!!!Trimis de pe Galaxy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s