Dragostea este îndelung răbdătoare

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate;
dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.
Dragostea nu va pieri niciodată.
(1Cor. 13:4-8)

13 gânduri despre “Dragostea este îndelung răbdătoare

 1. Mulțumim tuturor celor ce s-au rugat pentru noi și ne-au trimis mesaje de susținere! Cu ajutorul Domnului, lucrarea va merge înainte. Duminică seara – următoarea actualizare pentru ”Semnele vremurilor”

  1. Citind toate comentariile la aceasta postare am gandit ca bucuria pe care v-au adus-o nu poate fi pusa alaturi de intristarea pricinuita de „frati”. Ma alatur si eu celor de mai jos si spun ca postarile dvs(predici, studii biblice, teze) au fost pentru mine hrana, intelepciune si crestere in aceste vremuri de mare confuzie cand invatatura sanatoasa este o ‘floare rara’.
   Asa ca ma rog Domnului sa va dea putere sa mergeti mai departe sa faceti lucrarea Lui spre slava Lui si folosul multora.

 2. Pacea Domnului Isus Hristos și Fiți binecuvântați de Domnul Isus Hristos.
  Mulțumesc Domnului Isus Hristos pentru Harul Lui , pentru Îndurarea și mila Sa față de robul Lui, Slava și Glorie Domnului Isus Hristos.
  În anul 2014-2015,Duhul Domnului Isus Hristos mă cercetase puternic,îl căutam și nu înțelesesem lucrurile care mi se intamplau.
  Mă rugam Domnului Isus Hristos așa cum știam până în ziua când am auzit glasul Lui :
  Este ceasul să vă treziţi din somn ;atunci după cuvântarea dv prin Duhul Domnului Isus Hristos am înțeles mesajul Domnului Isus Hristos pentru mine.;Mulțumesc Domnului Isus Hristos.
  Din ziua aceea, Totul s-a schimbat Slavă Domnului Isus Hristos.
  Domnul Isus Hristos să vă binecuvânteze pe Toţi.
  Sănătate.

 3. Domnul sa va binecuvanteze si pacea Lui sa inunde inima D-voastra. Prin Duhul Lui cel Sfant sa Va intareasca in aceste incercari. Vreau sa stiti ca sunteti o mare binecuvantare pt mine si sa Va incurajez sa continuati lucratea Domnului cu mult curaj!

 4. Bunul Dumnezeu sa va mângâie si sa va intareasca fr.Aurel Gheorghe.El ,Domnul sa va dea Puterea Duhului Sau sa puteti face lucrarea la care v-a chemat.Dumnezeu ne vorbeste prin d- voastra .Laudat sa fie Numele Lui Cel Sfant.

  Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.

 5. Dragilor va binecuvintam in Numele Domnului Isus de aici din Houston Texas. Ascultam cu drag si ne pocăim de tot ce transmiteți prin aceste mesaje simple dar pline de putere din partea Domnului! Ne pare rău de ceea ce-am auzit despre scrisoarea aceea……Știm ca cel rău se lupta ca sa ne distracts and give us hard time….. Continuam sa va purtam in rugăciunile noastre ca Domnul sa va întărească prin puterea Duhului Sau cel Sfint si sa va păstreze neintinati. Frate Aurel sincere condoleanțe pentru pierderea mamei…..nici nu ne putem imagina prin Cité încercări ați trecut. Slava Lui ca El va v-a purta si va Răspunde cu binecuvintari si rasplata la munca ce o depuneți! Multă pace si Har,

  Elena si Benjamin Chiu

  Sent from my iPad

  >

 6. Ca rob al domnului Isus Hristos v-a spun domnul stie de dumneavoastra frate Aurel Gheorghe suntem putini dar toti cei ce sunt in Adevar ne sunt frati in insusi domnul nostru Isus Hristos

 7. Domnul sa va binecuvanteze! Va ascult cu mare interes si am obisnuit ca o parte din predicile dumneavoastra sa le scriu pentru ca le consider ca o comoara din partea Domnului. Aceste predici m-au facut sa inteleg ce nu am inteles in atatia ani in care am mers la biserica si eram un crestin caldicel. De mica mergeam la biserica si nu la cea ortodoxa sau adventista, dar schimbarea prin Duhul Sfant s-a produs anul trecut in noiembrie la varsta de 40 ani. Ma rog pentru dumneavoastra si Domnul sa va dea putere sa duceti inainte acest mesaj al trezirii. Daca NU erau aceste predici pe internet si Domnul venea, cu siguranta ajungeam in iad. Ma bucur ca a vut loc aceasta schimbare in viata mea si deja unii oameni imi spun ca gandesc „ca un nebun”. Pentru ca eu vreau sa ma aseman cu Domnul meu, El sa se vada in mine si sa fac ceea ce ar face El. Si nu pot sa fac ce face lumea, chiar in cele mai mici detalii. E dureros ca sunt crestini care judeca si considera aceasta schimbare exagerata. Sa stiti ca aceste predici au ajuns sa fie ascultate de foarte multi crestini din multe denominatiuni. Eu stau de vorba cu ei si ma bucur ca sunt interesati de aceste predici din partea Domnului. Ma rog pentru trezire si Domnul sa lucreze in viata fiecaruia si ca acest neam sa se intoarca la Dumnezeu! Cu ajutorul Domnului vrem sa ajungem si la biserica din Tragoviste unde predicati. Domnul sa va poarte in carul Sau de biruinta! Amin!

 8. Domnul pacii sa fie cu tine frate!
  Matei 26:63 „Isus tacea.” Domnul Isus a tacut nu pt ca nu stia cum sa se apere, Domnul Isus nu vorbea cu cei ce nu-i erau prieteni…..Domnul Isus a avorbit prietenilor lui si celor care vroiau sa il asculte.
  Fa si tu la fel vorbeste prietenilor si celor care vor sa te asculte. Restul o sa caute mereu motive ridicole greu de imaginat ca vin din partea unor crestini evanghelici. Trist ca s-a ajuns pana acolo, ca un pastor sa isi raneasca oile sau sa le arunce in ”gura lupului”, sau pe cei cu care lucreaza impreuna la pastorirea turmei lui Dumnezeu.

  1. Domnul sa te intareasca frate Aurel , pe familia ta si pe fratii cu care faci lucrarea Domnului.
   Domnul a facut o schimbare si in viata mea de cand ascult predicile postate pe internet, gura lumii nici pamantul Nu o astupa .
   Vestea buna este Asa cum ati spus ca Nu va ve-ti opri ,lucrarea Domnului sa mearga inainte , atacuri vor fi dar Domnul si ai lui vor iesi imvingatori.

 9. Ne pare rău sa auzim ca treceti prin aceste feluri de nonsense acuzații ,dar bucurați-va ,înseamnă ca sinteti pe calea buna. Ne săturăm din predicile d-voastră și va ascultam cu mare drag. Dumnezeu sa va folosească in continuare așa ca și pina aici. God bless you !

  1. Dear brother Aurel
   You have a calling from God
   So keep preaching and the Lucifer with his people will fail
   We feel the Holly Spirit in your sermon
   and praying to God to give you strength to continue
   God blesses

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s