Post și rugăciune pentru trezire, 27.11.2019

Când voi închide cerul şi nu va fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce ţara, când voi trimite ciuma în poporul Meu: dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. Ochii Mei vor fi deschişi de acum, şi urechile Mele vor fi cu luare aminte la rugăciunea făcută în locul acesta.
(2 Cron. 7:13-15)

Prin harul Domnului, până astăzi s-au înscris la post și rugăciune pentru trezire spirituală, un număr de 548 de persoane, provenind din 36 de județe ale țării și din capitala București.

De asemenea, s-au unit în această lucrare și români aflați în alte țări: Austria, Australia, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Japonia, Rep. Moldova, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Statele Unite și Ungaria.

Lista rămâne în continuare deschisă tuturor ce doresc să intre în această mijlocire, ridicând spre cer „mâini curate”. Înscrierea la post și rugăciune se poate face la telefon: 0721 226 568, pe email: trezireazi@gmail.com sau printr-un comentariu pe site.

21 de gânduri despre “Post și rugăciune pentru trezire, 27.11.2019

  1. Doresc mult o autentica trezire in inima mea, in familia mea, in adunarea lui Dumnezeu, in poporul nostru si peste tot unde traiesc fiii oamenilor.

  2. Din cauza secetei spirituale care a venit si peste mine, doresc sa ma alatur impreuna cu sotia in aceasta lucrare de mijlocire pentru tara. Domnul sa dea izbanda!

  3. Mai intii vreau sa multumesc frumos initiatorilor care au propus un timp de post si rugaciune pentru tara.Dumnezeu sa i binecuvinteze cu har in tot ceea ce fac .Ma alatur si eu in pos si rugaciune cu credinta ca bunul Dumnezeu va face o trezire spirituala adevarata in tara noastra.

  4. Da! Ma alatur si eu poorului Domnului!!!! Vreau din toata inima sa-L slavesc cu post si rugaciune pentru trezirea fratilor mei . A Domnului sa fie toata lauda, Amin!!!

  5. Vreau și eu să stau în post și în rugăciune vreau mai multe informații domnul sa fie lăudat amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s