Răsplata este pe măsura dificultăților

David Wilkerson  –  ”Există un preț pentru a fi complet predați lui Dumnezeu, dar este și o mare răsplată. Când ești căldicel, având doar o formă de evlavie, dar fără putere – nici prea păcătos, nici prea sfânt – te simți acceptat și viața ta este relativ liniștită. Nu ești o problemă pentru cineva, nici măcar pentru diavol. Dar când îți este foame de Dumnezeu și începi să te saturi din Cuvântul Său, adesea oamenii nu înțeleg. Foamea pentru lucrurile lumești începe să scadă și astfel intri într-un alt nivel de discernământ. Ești zdrobit, smerit în suflet și ai nouă o povară pentru biserică. Aștepți ca prietenii tăi să se bucure împreună cu tine, dar în schimb încep să te numească fanatic. Moise a fost în mod minunat atins de mâna lui Dumnezeu și trezit în privința robiei poporului Domnului. El a fost atât de încântat de marea revelație a eliberării pe care a primit-o, încât a alergat ca s-o împărtășească cu frații lui: „i-a venit în inimă dorinţa să-i cerceteze pe fraţii săi… Credea că frații lui vor pricepe că Dumnezeu prin mâna lui le va da izbăvirea; dar n-au priceput.” (F. Ap. 7:25)

Moise era cel mai blând om de pe pământ; el a fost mistuit de Dumnezeu, nu spre a deveni mai strălucitor, ci spre a fi umil, într-un mod profetic. El dorea ca frații lui să audă și să vadă ceea ce Dumnezeu era pe cale să lucreze, dar în loc să se bucure împreună cu el, l-au respins spunând: „Cine te crezi? Cine te-a făcut domn peste noi?” Într-o zi, urmau să înțeleagă – dar nu atunci. De asemenea, atunci când împărtășești cunoștințe din Cuvântul lui Dumnezeu sau încerci să explici adevărurile pe care le descoperi, poți auzi: „Ești sigur că nu ai ajuns într-o extremă? Pentru mine este un lucru dificil să pot fi așa.” Și, ca să fiu sincer, poți să îți pierzi prieteni sau chiar membri din familia ta să se îndepărteze de tine.

Marea recompensă pentru umblarea întregului drum cu Isus, merită orice neînțelegere care ar putea apărea în calea ta. Răsplata este să Îl ai pe Hristos întotdeauna alături! Există și alte recompense, dar prezența Sa constantă este tot ce vom avea nevoie vreodată.”

3 gânduri despre “Răsplata este pe măsura dificultăților

  1. Va f. multumim frate Gheorghe pentru mesajele Dvs.. Personal ma incurajati cu cuvintele Dvs si ma faceti sa cred ca Biserica nu este ceea ce se vede cu ochiul liber, ci ceea ce se distinge prin Duh. Va multumesc inca o data.

  2. Multumim Frate Aurel pentru mesajele dumneavoastra! Acestea au ajuns pana in Suedia de unde le urmarim cu mare drag si ale caror invataturi ni le insusim. Sunteti o binecuvantate pentru sufletele celor ce au nevoie de trezirea spirituala despre care vorbeste Cuvantul Domnului! A Lui sa fie slava!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s