VREMEA TREZIRII – carte creștină

CUVÂNT ÎNAINTE

Mesajele cuprinse în această carte s-au născut din dorinţa arzătoare de a vedea manifestarea slavei lui Dumnezeu în mijlocul poporului Său, printr-o trezire autentică. De-a lungul istoriei de două mii de ani a Bisericii creştine, de nenumărate ori Duhul lui Dumnezeu S-a coborât peste poporul Său, chemându-l la sfinţenie, la o viaţă de ascultare de El şi la predicarea Evangheliei, care a dus mulţimi de oameni într-o stare după voia Lui.

Trezirile spirituale nu sunt însă doar evenimente din epoca de după Cinzecime, ci ele s-au petrecut de multe ori şi în istoria poporului Israel, în timpul vechiului legământ. Acestea au slujit ca pildă multor generaţii pentru felul în care Dumnezeu poate trezi un popor cu conştiinţa adormită, aducându-l la pocăinţă şi o viaţă curată.

Vremea noastră poartă toate semnele caracteristice perioadei ce va preceda marea zi a revenirii Domnului nostru, pentru a-Şi lua acasă Mireasa Lui iubită. În curând, vom asista la cel mai mare eveniment din istoria umanităţii, iar Duhul Domnului strigă tuturor celor ce aşteaptă venirea Lui: „Iată Mirele, ieşiţi-I în întâmpinare!”

Rugăciunea mea înaintea Domnului este ca toţi cei ce vor citi aceste rânduri să fie treziţi la viaţă, sfinţiţi şi pregătiţi pentru marea clipă ce se apropie.

Cartea poate fi comandată la numărul de telefon: 0721 226 568
sau pe adresa de e-mail: trezireazi@gmail.com

vremea trezirii0

 

3 gânduri despre “VREMEA TREZIRII – carte creștină

  1. Pace vouă !
    Numai Dumnezeu știe câtă râvnă am de EL ,de acea râvnă de care vorbiți ,fratele Aurel,eu ó am .Asta spun mereu indiferent unde sunt / în casa, afara ,in mașină , oriunde..vreau sa fiu cu Domnul, vreau sa fiu ca Isus,Slăvit să.I Fie Numele. Poate citind că am spus că ,,Vreau să fiu ca Isus ,, aveți sa râdeți …unii dintre voi..dar chiar asta îmi doresc enorm. Acum de m.ar lua Domnul ,dar să știu că mă duc la EL ..(nu în cealaltă parte) …nu mi.ar pasa de Nimic și de Nimeni ,știu că de la Domnul am venit ,la Domnul vreau să mă întorc.Si nu am sa mă opresc din a cere Lui Dumnezeu acest lucru ,sa mă ajute sa fiu așa cum EL dorește ..nu încetez sa.I spun că vreau la EL ,că nu mai vreau in aceasta lume,și cred că nu fac ,,păcate,,cerând acest lucru .Știu că Domnul ți.a dat viață , și tot EL te va lua când știe EL .Eu îmi doresc viața veșnică.Domnul este tăria mea, ajutorul meu , sprijinul meu ,EL este totul.Fara EL nu suntem NIMIC..Amin.

  2. Domnul sa va binecuvanteze!
    Da, este foarte adevărat fratele Aurel.Domnul este la uși,trebuie doar sa.i deschidem sa intre în inimile noastre,sa primim Duhul Lui de bunătate , smerenie și dragoste de aproapele nostru.
    Trebuie în fiecare zi sa.i spunem Domnului păcatele noastre știute și neștiute . Îi mulțumesc Domnului că am acest Har sa întorc suflete la EL .Eu sunt stabilită în Spania de foarte multi ani,și prin telefon ,doar prin telefon ,am reușit să întorc doua suflete la Domnul. Bineînțeles cu ajutorul Lui.Domnul sa.i tina lipiti de EL ,să nu se mai întoarcă în ,,lume,,.Ești fericit când ești cu Domnul.Domnul sa ne atingă inimile sa fim așa cum dorește EL , sa fim plăcuți in Fata Lui pentru că Apocalipsa se întâmplă sub ochii noștrii,dar din păcate… unii nu au ochi sa vada…Ai milă de noi Doamne.Amin.👼

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s