Semnele apariției lui Anticrist

„Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă. Şi, după cum aţi auzit că are să vină Antihrist, să ştiţi că acum s-au ridicat mulţi antihrişti – prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă.” (1 Ioan 2:18)

„Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip, căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării, potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” (2 Tes. 2:3, 4)

„Cele mai multe dintre bisericile zilelor noastre sunt pline de oameni pierduți și când Antihristul își va face apariția,  îl vor urma în mod cert! De ce? Pentru că el este religios și le va arăta semne și puteri mincinoase și aceștia nu au puterea lui Dumnezeu înlăuntrul lor, nu-L au pe Duhul Sfânt în ei, astfel că vor crede minciunile lui.

Ei trăiesc sub influența unor profeții false, nu au avut niciodată nașterea din nou, nu au fost regenerați niciodată, n-au fost schimbați niciodată într-o făptură nouă! Ei habar n-au ce însemnă nașterea din nou, nici măcar nu înțeleg când încerci să le explici. Ei nu vor putea face față arătării Antihristului niciodată, pentru că nici măcar nu sunt mântuiți, și tocmai din această cauză avem milioane de convertiri false în bisericile fundamentaliste ale zilelor noastre….

De ce credeți că George Whitfield și Jonathan Edwards s-au dus în biserici mai întâi atunci când au predicat? Pentru că acolo se aflau majoritatea oamenilor pierduți! ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s