Imnul trezirii

“Dacă a existat vreodată o vreme în care oamenii lui Dumnezeu trebuie să se trezească, aceasta este chiar acum! Duhul lui Dumnezeu lucrează trezind oamenii! Și apoi, când oamenii sunt treji, când oamenii lui Dumnezeu se trezesc, focul rugăciunii începe să ardă! Nu este nimic mai mort decât o adunare de rugăciune seacă! Și nu este nimic mai viu decât o întâlnire de rugăciune în care este viață! Dacă vrei să simți viață în sufletul tău, atunci intră în aceste strângeri de rugăciune pline de pasiune ale oamenilor cu inimile curate!”

6 gânduri despre “Imnul trezirii

 1. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dvs. şi familia dvs. pentru lucrarea pe care o faceţi. Cei ce fac parte dintr-o adunare mai îngustă cum spun unii, dar eu aş zice mai degrabă dintr-o adunare în care se caută voia lui Dumnezeu, poate nu apreciază ce se vorbeşte, aşa cum ar trebui , dar noi ceilalţi care am dori un astfel de loc în care să simţim puterea Domnului, nu prin minuni ci prin cercetarea Duhului Sfânt, apreciem fiecare postare. Cercetarea care se simte în majoritatea adunărilor este fabricată prin cântare şi cei mai de plâns este că nu se recunoaşte lucrul acesta sau nu se ştie. Vă trimit un link despre un studiu făcut despre ce se întâmplă în urma cântării aşa zise de laudă şi închinare. Nu-l trimit pentru că dvs. nu aţi şti, ci pentru că mulţi ar putea asculta acest studiu prin blogul dvs.,bineînţeles dacă acest studiu vi se pare că va ajuta pe cineva.

  Primul link este un sumar a 10 lecţii,pe care îl recomand pentru început, iar cel de-al doilea prezintă cele 10 lecţii plus lecţia comprimată. Dacă nu apar aceste link-uri le puteţi găsi pe you tube, canalul« pentinadlac.ro.»
  Har şi pace
  P.S. Mulţumesc sora Luminiţa pentru fiecare video făcut şi postat pe you tube şi pe resurse creştine (audio), este o muncă care necesită timp şi dedicare

 2. sunt un cititor frecvent al acestui blog. legat de ultima postare „Imnul Trezirii” nu pot sa trec cu vederea. Mesajul e ceea ce trebuie numai ca pe fundal e un soundtrack cu tenta new age…”Now We Are Free” by Hans Zimmer and Lisa Gerrard. Theme from Gladiator. Poate ca intentia celui ce a creat clipul a fost una sincera si curata dar nu cred ca mesajul poate fi pus la comun cu muzica de tenta new age.

  1. Nu sunt la curent cu muzica modernă, așa că poate fi așa cum spui. Nu suntem noi autorii materialului video, noi doar am tradus clip-ul și am vrea ca mesajul lui să ne miște inimile. Poate mai târziu o să încercăm să-i scotem fundalul muzical, dacă va fi posibil. Mulțumim pentru observație!
   Mult har!

   1. revin cu un mic gand: nu vreau sa fiu critic doar de dragul de a spune ceva. Mesajele, unele dintre ele, ma strapung la inima si inteleg ca trebuie sa fiu eu trezit. Ma bucur ca Domnul ridica profeti care cu indrazneala vestesc starea reala a adunarilor si a oamenilor. Si mai mult de constatari, primim si solutiile din Cuvant. Slava Lui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s