CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EDIȚIILE „VREMURI PROFETICE”?

Pentru că în ultimul timp am primit numeroase întrebări legate de motivul pentru care am suspendat aceste ediții, am considerat că este bine să dau un răspuns unic și cât se poate de clar tuturor celor care așteaptă venirea Domnului.

Mai întâi, cred că este evident pentru toți cei ce urmăresc evoluțiile la nivel internațional – mai ales cele legate de libertatea de exprimare – faptul că, începând cu prima lună a acestui an, am intrat într-o nouă fază a cenzurii oricărui conținut ce este considerat împotriva curentului. Evenimentele din Statele Unite, care au dus la o tranziție dificilă a puterii către noua administrație, au arătat întregii lumi forma în care se desfășoară informarea populației, transmițând doar acel „adevăr” care este acceptat de majoritatea liderilor. În rest, opiniile divergente au fost reduse la tăcere, într-un fel sau altul…

Așadar, decizia suspendării informărilor lunare legate de vremurile profetice în care ne aflăm are legătură, în primul rând, cu acest nou context creat în mediul on-line. Aceasta nu înseamnă însă că temele pe care le-am tratat până acum nu-și continuă evoluția, ba chiar o fac într-un ritm accelerat, nemaiîntâlnit până acum. De aceea, nu este greu de urmărit aceste evoluții în jurul nostru și consider că oricine o poate face în mod individual, în măsura accesului pe care îl are la informații. Cu siguranță, acesta este timpul ce precedă finalul istoriei prezente, în forma în care este prezentat în profețiile Sfintelor Scripturi, iar venirea Domnului pentru Biserica Sa poate avea loc în orice moment, urmând apoi perioada celor șapte ani de judecată descriși pe larg în cartea Apocalipsa.

În al doilea rând, în mod personal am fost chemat de către Domnul pentru a-mi dedica întreg timpul și toate eforturile căutării unei adevărate treziri spirituale în poporul nostru. Aceasta presupune o întoarcere la Dumnezeu a mii de persoane, iar datoria mea este de a mijloci în rugăciune și de a vorbi cât se poate de limpede despre această nevoie urgentă pe care națiunea noastră o are, în perioada critică prin care cu toții trecem. Cred că acest lucru este încă posibil, iar decizia mea este de a mă dedica în întregime acestei căutări în timpul scurt care a mai rămas până la revenirea Domnului. El Însuși a dat tuturor ucenicilor Săi (și fiecărui slujitor a Lui) acest îndemn: Vegheaţi, dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru! Să ştiţi că, dacă ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte va veni hoţul, ar veghea şi n-ar lăsa să-i spargă casa. De aceea, şi voi fiţi gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi! Care este deci robul credincios şi înţelept pe care l-a pus stăpânul său peste ceata slugilor sale, ca să le dea hrana la vremea hotărâtă? Ferice de robul acela pe care stăpânul său, la venirea lui, îl va găsi făcând aşa! (Mat. 24:42-46)

În ultimul rând, vă asigur că voi urmări în continuare evoluțiile din Israel și Orientul Mijlociu și, atunci când va fi cazul, voi încerca să editez ediții special dedicate acestora. Este foarte posibil ca oricând în viitorul apropiat să izbucnească unul dintre „războaiele viitorului” de care vorbesc profețiile, iar atunci consider că va fi de datoria mea să informez asupra acestui subiect, în legătură cu ceea ce a fost scris.

Așadar, consider că fiecare creștin care Îl așteaptă pe Domnul trebuie să aibă prezent în minte tot timpul acest adevăr al iminenței revenirii Sale și, în același timp, să dedice toate eforturile sale lucrării evanghelice, în încercarea de a-i ajuta pe cât mai mulți să găsească drumul mântuirii și să scape astfel de judecata ce va veni peste lumea aceasta. Domnul să ne ajute să fim cu toții gata pentru ziua aceea și să ne revedem în slavă atunci când El Își va chema Biserica acasă!

Cu drag, Aurel Gheorghe

P.S.: Vă rog să distribuiți această notă de informare cunoscuților dvs. și vă invit să urmăriți în continuare predicile și studiile biblice care vor fi postate cu regularitate pe site-ul https://trezireazi.com/ și pe canalele noastre de YouTube: Trezire Azi și Vremea Trezirii

https://www.youtube.com/channel/UC-xZ2hYqFe5tww5DsR1dLcg

https://www.youtube.com/c/LuminitaGheorghe/featured

18 gânduri despre “CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EDIȚIILE „VREMURI PROFETICE”?

 1. Tot cu drag va raspund si eu de la Toledo cu Pacea Domnului Isus ,o Biserica de casa ,unde hrana noastra este ceea ce DUHUL SFANT a vorbit Bisericilor ,aceste descoperiri cu privire la Cartea Apocalipsei si Daniel.Prin harul Domnului noi va purtam in rugaciune si bine’nteles ca ne rugam mai ales pentru ca Aceasta lucrare de trezire sa propaseasca ,Domnul sa faca sa se intoarca la El cat mai multi ,copii ai nostri nemantuiti ,frati rude pe cei care au cazut de la credinta care de asemeni sunt multi .Cu privire la vremurile profetice oricum s-au facut destule postari si toate de folos si toate lucrurile au vremea lor.Catre biserica de la Targoviste si familia fratelui Aurel,Har ,Pace si Binecuvantari de la Domnul ,AMIN.
  Cu drag fratele Mihai din Campina-Prahova aflat in Toledo Spania.

 2. Domnul Dumnezeu Tatal inpreuna cu Domnul Isus si puterea Duhului Sfint sa continue sa va binecuvinteze si sa va foloseasca in Mareata Sa Lucrare inpr.cu familia dvoastra draga,si inpreuna cu fratii cu care lucrati !Va multumim din suflet pentru toate postarile.

 3. Bună seara, frate Aurel! Vă urmăresc de ceva timp, și cred că ce propăvăduiți este adevarat și este foarte adevarat că avem nevoie de trezire, după voia lui Dumnezeu. I-am dat și mamei mele să asculte multe din postările dumneavoastră .Mama are 77 de ani și dorește foarte mult să poată lua legătura cu dumneavoastră. Dacă puteți, vă rog să-mi dați un semn. O seară binecuvântată!

 4. Domnul sa va intareasca si sa va dea calauzire de sus, si pe mai departe, fiti binecuvantati cu totii, cu Pace Har si sanatate . A Domnului Dumnezeu sa fie toata Lauda si Slava 🙏🙏🙏

 5. Eu tot numai informatiea dumnevoastre O urmāream, si acum im lipsesc. Dar vā ascult prin predici si mā bucur cā avem invātātura sānātoasā. Caut pe Domnul cu adevārat dar in adunarea care am început sā inblu lipseste. Sunt din Cernauti, rugativā pentru mine ( Todor) sā mā pot pocāi cu adevārat si naste din nou prin apā si Duhul. Si sā mā foloseascā Domnul pentru slava Sā.

 6. Vazand acest mesaj/comunicat, am fost foarte ispitit sa va spun unde sa postati alte actualizari ale semnelor vremurilor. Dar mi-am dat seama ca un astfel de raspuns ar sta impotriva a ce v-a spus Domnul – oare sa stau eu impotriva Lui, sa spun altfel decat EL?! Refuz!! Va spun totusi: Domnul este Bun! Si EL stie mult mai bine decat oricare din noi! Da, avem o mai mare nevoie de rugaciunile dvs., de predicile dvs. decat de semnele vremurilor! Avem nevoie de Cuvant, avem nevoie de Domnul Dumnezeu! Iar lucrarea de trezire… de fapt este a LUI! (si ogorul este tot al Lui)

  Domnul sa va binecuvanteze!!

   

  1. Da, a Domnului nostru să fie toată slava! El știe cum să lucreze în aceste vremuri grele. Avem încredere în călăuzirea Sa!

 7. D-zeu sa va binecuvinteze frate Aurel Gheorghe, vă urmăresc de câțiva ani din Germania, pt mine este un lucru foarte dificil, pt ca nu am o biserica unde să m-a duc, locuesc la 40 km de Hamburg și locuința mea este la 5 km de orașul Winsen deci ântrun sat. Eu cu asta m-a hrănesc urmărinduvă pe dumneavoastră prin rugăciune și cititul Bibliei, și consider ca pt mine nu este suficient ca să fiu mântuit, sunt conștient și mă rog la D-zeu ca el să-mi arate calea și lucrarea pe care o are cu mine Amin! Dacă puteți frate Aurel rugativa și pt mine ca D-zeu să-mi arate calea măntuiri vreau sa fac ceva pt Domnul. Sunt singur am 48 de ani nu sunt căsătorit, dar vreau sa fac ceva să m-a implic ăn ceva pt Domnul, el poate veni ăn orice moment, și dacă mă prinde nepregătit voi rămăne pe pământ și nu voi mai avea scăpare, dacă nu avem parte de prima răpire șansele sunt extrem de mici ca sa fim măntuiti doar ca prin foc eu nu gândesc așa, vreau sa am parte de prima răpire bineânteles dacă voi fi ân viață D-zeu să vă ântârească ân continuare frate Aurel pt lucrarea Domnului Amin!

  1. Sigur, ne rugăm unii pentru alții așa cum ne învață Scriptura și căutăm să vedem care este voia Sa pentru fiecare dintre noi.
   Domnul să-ți dea lumină și călăuzire pe calea Sa!

 8. Cred ca asemenea probleme de cenzurare întâmpina si fr.JD Farag(si nu numai),care a inceput sa transmită live,de pe JDFarag.org.
  Domnul să BINECUVINTEZE,toti lucrătorii Lui!

 9. Amin! Ascultati glasul Domnului, urmati ceea ce EL v-a vorbit! De fapt cunoasterea si intelegerea vremurilor este o datorie individuala a fiecarui credincios in parte, la fel cu cautarea Domnului: adica doar cine vrea cauta pe Domnul, doar cine inseteaza cauta apa, doar cine asteapta si doreste revenirea Domnului va cerceta, va cauta sa inteleaga, vremurile si semnele clare. Multi… ma tem ca vor „vechea normalitate”, adica un somn spiritual… Istoria se misca inainte, nu inapoi! Este insa nevoie de …TREZIRE!!

  Poate ca… nici nu mai aveti asa de mult timp la dispozitie pentru a sluji (prin rugaciuni si predici). Vremea este cam tarzie…

 10. Mulțumim, Frate Aurel, dar ne lipsesc analizele foarte pertinente din „Vremurile Profetice”!

  1. Multumim frate…pt mijlocire si partasie cu Domnul. Domnul sa scoata citi mai multi lucratori la „seceris” . Foloseste-ne Doamne Isuse!!! Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s