Așteptând „fericita noastră nădejde” – venirea Domnului

O prezentare succintă a doctrinei răpirii Bisericii și a cărții dedicate acestui subiect deosebit de actual.

„Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat şi ne învaţă s-o rupem cu păgânătatea şi cu poftele lumeşti şi să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate şi evlavie, aşteptând fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor Isus Hristos. (Tit 2:11-13)

Cartea poate fi comandată la numărul de telefon 0721 226 568 sau pe adresa de e-mail: trezireazi@gmail.com

5 gânduri despre “Așteptând „fericita noastră nădejde” – venirea Domnului

  1. Slāvit sā fie Domnul pentru cā ne dā glasul Sāu prin ecipa Vremea Trezirii, si putem afla Cel Adevārat de acela fals care nu intrā pe poartā in staulul oulir.

  2. Dumnezeu să vă binecuvinteze și să fie alături de dumneavoastra si de echipa care lucrează alături în NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS și MARANATA și la bună vedere împreună alături de TATĂL CERESC ALĂTURI DE DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS ȘI DUHUL SFÎNT, IN VECI DE VECI AMIN AMIN

  3. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE ❣️❣️🙏PREAMARIT si BINECUVINTAT SA FIE DOMNUL ❣️SI EL sa-Si duca planul SAU cu privire la Tara noastra, la indeplinire 🙏❣️🙏MARANATA 💎❣️💎VINOOO DOAMNE ISUSE ❣️❣️❣️

  4. Da ,iubiti frati și surori, se împlinește și trebuie sa luam aminte ,Domnul Iisus Hristos este gata să vină sa-și răpească Biserica! Maranatha! Frate Aurel Gheorghe sunteti Străjerul și Trâmbița clară a Lui Dumnezeu pe Pământ. Dumnezeu sa va binecuvânteze familia și biserica! Felicitări si binecuvantari sfinte Colectivului care lucrează împreună cu dvs.! Maranatha!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s