Vremuri profetice – Septembrie 2020

Voi toţi sunteţi fii ai luminii şi fii ai zilei. Noi nu suntem ai nopţii, nici ai întunericului.
De aceea să nu dormim ca ceilalţi, ci să veghem şi să fim treji. Căci, cei ce dorm, dorm noaptea; şi, cei ce se îmbată, se îmbată noaptea.
Dar noi, care suntem fii ai zilei, să fim treji, să ne îmbrăcăm cu platoşa credinţei şi a dragostei şi să avem drept coif nădejdea mântuirii. Fiindcă Dumnezeu nu ne-a rânduit la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos…” (1 Tes. 5:5-9)

3 gânduri despre “Vremuri profetice – Septembrie 2020

  1. Fiți binecuvântați de Dumnezeu toti care lucrați în Vestirea Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul și a Profetiilor care se împlinesc sub ochii noștri! Ne rugăm pentru România sa ne trimită o Trezire Spirituala! Mulțumim Domnului Iisus Hristos ca existați! Fratele Aurel Gheorghe sa fie în continuare un Străjer și o Trâmbița clară de la Dumnezeu! Dumnezeu sa va binecuvânteze familiile și biserica! Amin! Maranatha!

  2. Toata Lauda sa fie a Domnului Isus,in vremuri ca aceste,El,ridica mereu oameni pentru a duce vestea buna a Evangheliei pana la marginea pamantului.Mi se bucura inima in mine.Domnul Isus sa va intareas a cu putere frate Aurel,si intreaga fratietate .va salut cu Psalmul 32.Salutari sfinte din Austria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s