Puterea unei mărturii adevărate

Cuvântarea de apărare a apostolului Pavel – cuprinsă în cap. 22 din Fapte – este un exemplu al felului în care ar trebui dată o mărturie a unei adevărate întoarceri la Dumnezeu.

Întoarcerea noastră la Dumnezeu este certificatul de naștere din nou pe care ar trebui să știm să-l prezentăm înaintea tuturor oamenilor. De aceea, este foarte important să știm cum să relatăm acest lucru într-un mod clar și concis, iar Scriptura ne oferă un exemplu reluat de trei ori în F. Ap. – cel al convertirii apostolului Pavel.

Așadar, ce ar trebui să cuprindă o relatare clară a întoarcerii noastre la Domnul?

  • Trecutul nostru păcătos, fără Domnul

– Cum am fost noi în trecut – fără detalii ale păcatelor noastre și fără a ajunge cumva să ne lăudăm cu ceea ce am fost în lume.

  • Întâlnirea personală cu Domnul Isus / cu Cuvântul Evangheliei Sale

– Cum și unde am auzit Evanghelia?

– Momentul de rugăciune personală înaintea Domnului, mărturisindu-I păcatele și cerându-I iertare pentru tot trecutul nostru;

– Credința în iertarea Sa – mărturia publică în apa botezului;

  • Transformarea petrecută în noi – o viață nouă în urma unei autentice nașteri din nou

– Ce anume s-a schimbat în noi? Cu exactitate, fără înflorituri și fără exagerări – avem o viață nouă? O văd cei din jurul nostru?

– Viața prezentă cu Dumnezeu – căutările noastre spirituale, slujba pentru Domnul, nădejdea fericită a slavei, dorința de a merge până la capăt cu El.

Ne-am bucura să putem primi astfel de mărturii scrise ce pot fi trimise pe adresa de e-mail trezireazi@gmail.com, spre slava Domnului nostru și edificarea Bisericii Sale.

Un gând despre “Puterea unei mărturii adevărate

  1. Pacea Domnului Iisus Hristos sa ne cuprindă întreaga ființă! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți care lucrați în Vestirea Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Se împlinesc Profețiile și parcă Predicile de acum 5 , 4 ani se actualizează! Parcă acum le puneți! Mă bucur foarte mult ca se împlinesc toate Profețiile de acum 5 ,în ultimul an și poate ultimul…. dar sa respectam Voia Domnului, sa așteptăm activi în câmpul Evanghelie, cu manicele suflecate în Ogorul Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Sa cerem Ungerea Duhului sfânt pentru Lucrarea aceasta! Maranatha! Fratelui Aurel Gheorghe si familiei sale,multă sănătate fizica și spirituala! Înțelepciune de Sus ! Mulțumesc Domnului ca existați! Fiți binecuvântați tot Colectivul care lucrați în aceasta Lucrare ! ❤❤❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s