Exemplul unui om integru – studiu Ezra, p. 6

„Şi tu, Ezra, după înţelepciunea lui Dumnezeu pe care o ai, pune judecători şi dregători care să facă dreptate la tot poporul de dincolo de Râu, tuturor celor ce cunosc legile Dumnezeului tău; şi fă-le cunoscut celor ce nu le cunosc.
„Binecuvântat să fie Domnul Dumnezeul părinţilor noştri, care a pregătit inima împăratului ca să slăvească astfel Casa Domnului la Ierusalim
şi a îndreptat asupra mea bunăvoinţa împăratului, a sfetnicilor săi şi a tuturor căpeteniilor puternice ale lui! Întărit de mâna Domnului Dumnezeului meu care era asupra mea, am strâns pe căpeteniile lui Israel, ca să plece cu mine. (Ezra 7:25, 27-28)

Un gând despre “Exemplul unui om integru – studiu Ezra, p. 6

  1. Dumnezeu este cu noi ! Binecuvântați sa fiți toți care Lucrați în Ogorul Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Curaj! Ce ne-am face fratele Cuvântul Lui Dumnezeu și Avertizările Lui date prin dvs. Frate Aurel Gheorghe. Când suntem supărați datorita faptului ca trebuie sa ținem Credința în Iisus Hristos așa cum a fost lăsată sfinților pentru totdeauna, „evadam în Cetatea de scăpare” a Lui Dumnezeu..! În acest YouTube de mare folos pentru unii și de mare Lucrare a Lui Dumnezeu pentru imlinirea numărului de oameni care sa-L cunoască pe Dumnezeu, grăbind astfel Venirea Lui Iisus Hristos Domnul pentru ași lua Mireasa! Fără sa va flatez, sunteți Trâmbița cea mai clara din toți pe care i-am ascultat pana acum ! Din 1990…2019 am tot ascultat ! Dumnezeu sa va rasplateasca cu Viață Veșnică! Sa va ajute Material și Spiritual de tot ce aveți nevoie! Pentru mine personal și pentru Biserica de care răspund, este o mare bucurie sa aduc mereu vesti ca Răpirea bisericii este iminentă! Maranatha! Cu toată dragostea Agape și respectul cuvenit unor astfel de Lucrători, Prezbiterul Bisericii Creștine Evanghelice Galati! Lupu Gheorghe. Rugati-Va pentru mine și pentru Biserica din Galați ca și eu mă rog pentru tot Colectivul care Lucrați la această Măreață Chemare !Sunteți Glasul Trâmbiței Lui Dumnezeu înaintea de Răpirea bisericii, când însuși Domnul va coborâ cu un Strigăt, cu Glasul unui Arhanghel și cu Trâmbița Lui Dumnezeu ! Maranatha!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s