Prezentare de carte, Sibiu – ”50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre”

Cu ajutorul lui Dumnezeu, ultima întâlnire pentru prezentarea primului volum al acestei cărți va avea loc la Sibiu vineri, 7 iunie.

Volumele următoare vor apărea, prin harul Său, până în luna septembrie, urmând a fi prezentate, la rândul lor, în mai multe orașe din țară și din afara ei.

”Însufleţeşte-Ţi lucrarea în cursul anilor, Doamne!
Fă-Te cunoscut în trecerea anilor!”
(Habacuc 3:2)

5 gânduri despre “Prezentare de carte, Sibiu – ”50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre”

 1. Amin
  Mă bucur că Dumnezeu a trezit duhul tău, frate drag. Mai sunt mii păstrați de El, treji, în haine albe, cu duh de așteptare și focul Duhului în inima lor. Bucură-te în nădejde ca-i vei vedea în curând și ne vom zidi împreună pe credința dată sfinților lui Dumnezeu odată pentru totdeauna. Oasele uscate se strâng..se caută..se găsesc -ne rugăm pentru această lucrare – ca să putem crește în toate privințele spre Capul – Hristos. Mai e încă har și vreme și nevoie să ne strângem și să creștem până va fi o mireasă curată, fără pată, zbârcitură sau altceva de acest fel..căreia i se va da să se îmbrace în in fin, subțire, alb si strălucitor – faptele ei neprihanite.
  Un frate căutător și însetat după mântuirea mare a lui Dumnezeu din Adjud,
  Gh.Avram

 2. Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata familia si prietenii, fratii , sa-ti dea multa sanatate si putere sa implinesti munca si misiunea ta de om cu har al Domnului, de trezire a oamenilor spre credinta, constiinta si constienta divina. Sa-i multumim Domnului pt. viata si sa ne rugam sa ne ierte ca am adus CASA, MAMA, PARADISUL nostru PAMANTUL la disperare si continuam. Eu nu vad decat o singura solutie: vino Doamne iisus Hristoase, vino si salveaza-ne. Amin. Ps. Ma bucur mult ca in casa lui mamamare, Str. Prof. Iuliu Valaorii 20 sect. 4, Buc., comfiscata de stat, este acum Biserica Sfanta Treime. Zilnic multi tineri canta si se roaga. Dumnezeu sa-i binecuvanteze. Amin.

 3. Pacea Domnului frate Aurel, sunt Samuel Ciobanas si locuiesc in Dallas, in SUA Tatal meu e in Romania si se intoarce inapoi in SUA Marti. Este cartea aceasta disponibila de vanzare la librariile din Arad ? Ca mi-as dori sa o cumpar Multumim

  Domnul sa va binecuvinteze!

  From Samuel Ciobanas

  >

  1. Pace ,Frate Aurel ma voi ruga Domnului ,sa te trimita si in Republica Moldova ,avem nevoie de Trezire ,cum a mai spus eu am nevoie ,familia mea are nevoie de schimbare radicala . De o intoarcere reala la caile vechi, de pocainta ,sa ne intiarcem la Dumnezeul Adevarat . Frate daca ai indem de la Domnul sa fii si la noi as fi bucuros,frate dar daca nu va voi Domnul sa ne intilnim aici ,sa ne ajute Domnul sa ne pocaim si sa ne vedem acolo in vesnicii , As vrea sa continui sa caut pe Domnul si sa ma departez de ce e lumesc si sa caut Trezirea prin rugaciune si traire de Cuvint,roagate pentru mine chear daca nu ne cunostem,Dumnezeu sa puna in inima mea aceiasi povara ca a ta frate pentru Trezirea tari mele..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s