Semnele vremurilor – ediție specială: ”Israel și finalul istoriei”

Ziua de 14 Mai 1948 în care a luat ființă statul modern Israel a marcat împlinirea a numeroase profeții din vechime. La 70 de ani de la această dată importantă, celelalte profeții rămase sunt pe punctul de a se împlini. Trăim vremuri de mare importanță istorică, iar venirea Domnului este tot mai aproape.
Evoluțiile din Orientul Mijlociu indică clar timpul în care ne aflăm și ceea ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat. Vremea se apropie, iar istoria omenirii se-ndreaptă către finalul prevestit în Scriptură. Curând Împăratul se va întoarce pentru a-Și lua Mireasa acasă și a-Și așeza domnia la Ierusalim peste întreaga lume.
Şi Duhul şi Mireasa zic: „Vino!”, şi cine aude să zică: „Vino!”Cel ce adeverește aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând.”  Amin! Vino, Doamne Isuse! (Ap. 22:17, 20)

2 Replies to “Semnele vremurilor – ediție specială: ”Israel și finalul istoriei””

  1. Dumnezeu lui Avram,Isac și Iacov sa va binecuvinteze frate Aurel,ascult toate actualizările despre poporul Israel și timpul revenirii Domnului nostru Isus Hristos,nimic nu îmi doresc pe lumea aceasta decât să mă apropii de Dumnezeu,și sa am parte de răpire,vreau să îmi petrec veșnicia cu Domnul Isus in slavă,rugați’vă pentru mine,diavolul se luptă in familia mea,soțul nu lucrează de mai bine de 10 ani,și este chiar violent,mă lupt să mențin această căsnicie,dar simt ca sunt la capătul puterilor. Am nevoie sa fiu susținută in rugăciune. Va mulțumesc! EL sa va răsplătească

  2. Un mesaj care lam așteptat si ascultat cu sete !
    Domnul sa va binecuvinteze fr Aurel ! Maranatha !
    Si duhul si mireasa striga
    Vino Doamne Isuse !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s