Scăpați din fața necazului ce vine

Căci, dacă Cuvântul vestit prin îngeri s-a dovedit nezguduit şi dacă orice abatere şi orice neascultare şi-a primit o dreaptă răsplătire, cum vom scăpa noi, dacă stăm nepăsători faţă de o mântuire aşa de mare, care, după ce a fost vestită întâi de Domnul, ne-a fost adeverită de cei ce au auzit-o?
(Evr. 2:2-3)
Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Şi, dacă începe cu noi, care va fi sfârșitul celor ce nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? Şi, dacă cel neprihănit scapă cu greu, ce se va face cel nelegiuit şi cel păcătos?
(1Pet. 4:17-18)

3 gânduri despre “Scăpați din fața necazului ce vine

  1. Am incercat sa ascult predica aceasta si pe you tube,dar se intrerupe dupa cateva secunde si nu mai merge.Aici am patit acelasi lucru..Din pacate,au mai fost predici de-ale Dvs.pe care nu am reusit sa le ascult,din acelasi motiv.Domnul sa va dea inspiratie si pe mai departe.Sunteti o sursa de incurajare si de pocainta pt.multi dintre noi,cei care va urmaresc.

    1. Nu știm ce s-a întâmplat. La noi funcționează fără probleme. Verificați conexiunea la internet! Mult har și binecuvântare de la Domnul!

  2. Domnul Iisus Hristos sa fie Pastorul nostru! Amin! Sa va dea sănătate și Înțelepciune de Sus !Amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s