Scăpați din fața necazului ce vine

Căci, dacă Cuvântul vestit prin îngeri s-a dovedit nezguduit şi dacă orice abatere şi orice neascultare şi-a primit o dreaptă răsplătire, cum vom scăpa noi, dacă stăm nepăsători faţă de o mântuire aşa de mare, care, după ce a fost vestită întâi de Domnul, ne-a fost adeverită de cei ce au auzit-o?
(Evr. 2:2-3)
Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Şi, dacă începe cu noi, care va fi sfârșitul celor ce nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? Şi, dacă cel neprihănit scapă cu greu, ce se va face cel nelegiuit şi cel păcătos?
(1Pet. 4:17-18)

3 Replies to “Scăpați din fața necazului ce vine”

  1. Am incercat sa ascult predica aceasta si pe you tube,dar se intrerupe dupa cateva secunde si nu mai merge.Aici am patit acelasi lucru..Din pacate,au mai fost predici de-ale Dvs.pe care nu am reusit sa le ascult,din acelasi motiv.Domnul sa va dea inspiratie si pe mai departe.Sunteti o sursa de incurajare si de pocainta pt.multi dintre noi,cei care va urmaresc.

    1. Nu știm ce s-a întâmplat. La noi funcționează fără probleme. Verificați conexiunea la internet! Mult har și binecuvântare de la Domnul!

  2. Domnul Iisus Hristos sa fie Pastorul nostru! Amin! Sa va dea sănătate și Înțelepciune de Sus !Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s