Creștinism contrafăcut (II)

A doua parte a mesajului lui David Wilkerson aruncă o lumină și mai clară asupra cracteristicilor unui creștin contrafăcut: lipsa de predare, lipsa de sacrificiu sau de separare de lume. Mai mult decât atât, un creștin doar de formă nu suportă niciodată să-i fie dezvăluită starea reală. El se va ascunde în spatele unui cuvânt din Scriptură considerat drept justificare pentru orice trăire în afara voii lui Dumnezeu: „Nu judeca!“

Există însă o judecată duhovnicească făcută de oameni plini de Duhul Sfânt care are rolul de a judeca spre curățire, spre îndreptare, spre părăsirea păcatului. O astfel de judecată este necesară în fiecare Biserică în care Duhul Sfânt lucrează pentru a ne feri de orice înșelare. Trebuie să ne supunem acestui fel de judecată, pentru ca să lepădăm orice piedică și păcatul care ne înfășoară așa de lesne.

Ce fel de creștinism trăim? Există lepădare de sine, predare totală, separare de lume și o acceptare a suferinței ca parte normală a vieții creștine? Suntem în practică robii lui Hristos? Depindem de El, căutăm voia Lui peste cea proprie ca să fie El slăvit prin trupurile noastre?

Domnul să ne ajute să fim autentici, robi ai Săi într-o lume care are nevoie de lumină mai mult decât oricând!

//

One Reply to “Creștinism contrafăcut (II)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s