Fugi pentru a-ţi scăpa viaţa!

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu sfânt, separat de păcat si de rău. În dragostea Sa ne cheamă pe toţi să ne apropiem de El, aşa cum niciodată poate n-am făcut-o: părăsind tot ceea ce ni se pare rău, tot ce este înşelare, orice formă de evlavie lipsită de puterea Duhului Sfânt, orice „tabără” în care El nu este totul.
Există „o alergare” a vieţii, o cursă de lungă durată care merită tot efortul: alergarea după Dumnezeu. Fugind de tot ce este corupt în lumea noastră, în societatea în care trăim şi în sistemele religioase golite de prezenţa Sa, la capăt Îl vom întâlni pe Cel ce umple Universul cu slava Sa şi care, în îndurarea Lui, vrea totuşi să fie Tatăl nostru.
Numai În sfinţenie „Îl vom putea vedea pe Dumnezeu” (Evr. 12:14), numai depărtându-ne rapid şi fără ezitări de tot ce este înşelare a păcatului, ne vom putea bucura de comuniunea cu Cel Sfânt.
Atunci când poporul Domnului va renunţa cu pocăinţă la „izvoarele care nu satură” şi va alerga cu disperare către El, trezirea mult aşteptată nu va întârzia să apară.

Vei fi unul dintre cei ce vor întoarce spatele la tot ce este „necurat”, fugind spre a te întâlni cu El?
Isaia 59:13-14 „Am fost vinovaţi şi necredincioşi faţă de Domnul, am părăsit pe Dumnezeul nostru; am vorbit cu apăsare şi răzvrătire, am cugetat şi vorbit cuvinte mincinoase şi astfel izbăvirea s-a întors înapoi, şi mântuirea a stat deoparte; căci adevărul s-a poticnit în piaţa de obşte, şi neprihănirea nu poate să se apropie.
„…Atunci poporul Său şi-a adus aminte de zilele străvechi ale lui Moise şi a zis: „Unde este Acela care i-a scos din mare cu păstorul turmei Sale? Unde este Acela care punea în mijlocul lor Duhul Lui cel Sfânt… Priveşte din cer şi vezi, din locuinţa Ta cea sfântă şi slăvită: unde este râvna şi puterea Ta? Fiorul inimii Tale şi îndurările Tale nu se mai arată faţă de mine!
„Pentru ce, Doamne, ne laşi să rătăcim de la căile Tale şi ne împietreşti inima ca să nu ne temem de Tine? Întoarce-Te, din dragoste pentru robii Tăi, pentru seminţiile moştenirii Tale!” (Isaia 63:11,17)

//

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s