Îl doreşti cu adevărat pe Dumnezeu?

Nicio pasiune adevărată nu izvorăşte decât dintr-o dorinţă disperată după Dumnezeu, după prezenţa Sa, după sfinţenia Lui. Deseori ne rătăcim în discuţii despre Dumnezeu, dar oare Îl dorim cu adevărat pe El, mai presus de orice lucru din lumea aceasta, mai presus de orice ne-am putea dori sau imagina?

Numai suspinul după Dumnezeu al unei inimi care arde de dorinţa de a trăi în prezenţa Lui, poate face să se ivească zorile unei reale treziri. Degeaba ne pierdem timpul în discuţii şi dezbateri despre trezire: fără a tânji după El nu vom vedea niciodată orbitoarea strălucire a slavei Sale în mijlocul nostru.

Dragii mei, cred că ar fi momentul să dăm la o parte orice piedică si păcatul care ne înfăşoară asa de lesne şi să strigăm către El cu disperarea unui om rătăcit în deşert care ştie că fără apă nu poate trăi. Fără El ne vom usca de tot, în ciuda oricăror eforturi omeneşti de a ne petici haina ruptă a creştinismului nostru formal.

Doamne, îndură -Te de copiii Tăi! Fă-ne să însetăm după Tine cu disperare, după prezenţa Ta, după atingerea sfântă a slavei Tale nepreţuite! Pune în noi dorinţă după Tine, foame după Cuvântul Tău, plâns şi agonie în aşteptarea îndurării Tale! Trezeşte-Ţi rămăşiţa, Doamne, şi fă totul astfel încât slava Ta veşnică să strălucească în mijlocul întunericului care a acoperit lumea aceasta! Ai milă de robii Tăi, căci mare este îndurarea Ta pentru cei ce se încred în Tine!

2 gânduri despre “Îl doreşti cu adevărat pe Dumnezeu?

  1. 2012…Ce timpuri. E incredibil cum poti sa repeti anii in scoala lui Dumnezeu. Il laud pe Dumnezeu pentru ca niciodata nu da inapoi din dreptatea Lui. Poate sa se supere cel mai iubit copil al Lui, poate sa ajunga chiar si in iad acesta, dar El nu da inapoi din dreptatea Lui. Nu moara vine la sac, ci sacul trebuie sa vina la moara. La scoala, un profesor, daca iei 4.45 te trece de mila. Dar cu Dumnezeu nu e asa. Ba chiar trebuie sa iei 10.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s