128 de gânduri despre “Contact

 1. Multumesc pentru Cuvântul Adevarat și curat! Dumnezeu sa va binecuvinteze și sa binecuvânteze tot ce faceti, fie ca semanati, că udați sau recoltati! Pe curând cu Domnul nostru Isus Hristos in Glorie!

 2. Dumnezeu Tatål så te binecuvinteze frate Aurel .Multumesc din inimå Domnului ptr lucrarea de trezire ce o face prin dumneata .Urmåresc cu mare bucurie si interes tot ce postati pe telegram,Cartea in trei volume”Reforma in crestinism “m-a ajutat enorm så inteleg ceea ce nu citisem din istoria religiilor.Cred cå este pe intelesul tuturor ,ca o mare binecuvintare.Vå salut cu pace sfantå si har din plin din ,din Copenhaga,si in acest an .

  1. Dumnezeu sa va binecuvinteze din plin alături de cei dragi și sa va răsplătească pt lucrarea pe care o faceți in numele Domnului ! 🙏❤️🙏

 3. Laudat sa fie Isus!Particip si eu cu post si rugaciune pentru tara noastra.
  Oana , Bocsa, Caras-Severin.Domnul sa ne asculte rugaciunile!

 4. Maranatha ! Rămâi așa frate AUREL! Ești cel mai clar și inspirat dintre toți! Și alții mai sunt dar în proporție mai mica ! Îmi place seriozitate și claritate ! Asta nu este decât de la Dumnezeu prin Duhul sfânt! Mă bucur foarte mult!

 5. Mulțumim Domnului Isus că prin fratele nostru Aurel Gheorghe, primim o învâțătură, sănătoasă!!!
  Tatăl ceresc să îi dea sănătate, și putere să continuie, în lucrarea Domnului !!
  Frate Aurel iești cu adevărat un ucenic al Domnului !!!
  Mutlțumesc Domnului Isus că prin truda pe care ați depus-o, mi-a fost de mult ajutor, și l-am primit pe Domnul Isus în viața mea !!!
  Slăvit să fie Domnul !!!
  Sunt atăt de fericita și bucuroasă cum nu am fost niciodată !!!

  1. Împărtășesc cu dumneavoastră aceleași gânduri!
   Laudă, cinste și onoare Tatălui Ceresc, care prin îndurarea Lui cea mare, ne-a spălat de păcate prin sângele sfânt al Domnului și Mântuitorului nostru drag, Isus Hristos și ne-a dat dreptul la o viață nouă, curată!
   Binecuvântat să fie fratele Aurel, împreună cu cei dragi și echipa de slujire, pentru toată lucrarea făcută spre slava Domnului!
   Dumnezeu să îi dea har să continue să ne „hrănească sănătos” până la venirea Mirelui Isus!
   Domnul să ne ajute să fim veghetori, acum, mai mult ca oricând! AMIN!
   Maranata! Vino Doamne Isuse!♥️

 6. Pacea Domnului Isus cum pot sa ascult predici in direct ,nu aveți programe on-line .As dori sa fac parte din acest loc sunt în spania Tarragona si vreau un contact direct cu aceasta Biserica în care predica fratele Aurel.

  1. Nu avem programe live on-line. În schimb, puteți să ascultați mesajele biblice care vor fi postate în fiecare duminică, de la ora 11 dimineața. Domnul să vă binecuvânteze!

 7. Pace Domnului frate fiți binecuvânt va mulțumim pentru ceia ce faceți. Domnul sa ne ajute sa împlinim voia lui Domnul fie binecuvântat și lăudat glorie lui .

 8. Buna seara,
  Mii de multumiri pentru invatatura sfanta si dumnezeu sa va binecuvanteze.
  Vreau sa va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc si sa ascult predica de astazi 7 iulie 2021.
  Ce trebuie sa fac sa pot avea accès la toate predicile dumneavoastra ?

  1. Ne cerem scuze, dar nu a fost postată azi nicio predică. Toate notificările le puteți primi de pe acest site, dacă sunteți abonată.

  2. Nu stiu unde trebuie sa scriu de unde va ascult, dar o sa va scriu aici. Va ascult si reascult toate predicile din Franta, Nice. Dumnezeu sa va binecuvanteze si va multumesc din suflet pentru tôt ce faceti.

 9. Ps 29 Fiii lui Dumnezeu, dați Domnului, dați DOMNULUI slavă și cinste! Dați Domnului slava cuvenită Numele Lui! Închinați-vă înaintea Domnului îmbrăcați cu bodoabe sfinte! Glasul Domnului răsună pe ape, Dumnezeul slavei face să bubuie tunetul:Domnul este pe ape mari.

 10. Ai milă de mine, Dumnezeule, Ai milă de mine,căci în Tine mi se încrede sufletul, la umbra aripilor Tale caut un loc de scăpare până vor trece nenorocirile. PS 57:1

 11. Biserica „Noua Creație” împreună cu alți colaboratori și parteneri în slujire se alătură cu bucurie la planul de trezire a României prin post și rugăciune. Suntem încredințați că Acela care a început această lucrare bună în și prin noi, o va duce la un glorios sfârșit, pentru ca toată slava să fie a Lui!

 12. Domnul Ostirilor este cu noi și nimeni și nimic nu ne va smulge din brațul sau puternic 🕊🔥🕊

 13. Doresc să fac parte din grupul de post și rugăciune pentru o lucrare de trezire în țară.

 14. Doresc prin harul Domnului sa continui aceasta unitate in Duh de post si rugaciune,cu ocazia aceasta ,atingandu-se un numar asa de frumos si mare indemn fratii in numele Domnului Isus ,mai ales pe cei din diaspora ca si mine sa nu uitam de unde venim,tara are nevoie de oameni care sa guverneze si cu mila fata de saraci,orfani si vaduve.Singurul Dumnezeu care face minuni sa-si arate EL indurarea fata de popor ,sa se intoarca cat mai multe suflete la EL si cu totii sa fim gata in orice moment de Revenirea marelui nostru Apostol si Preot,Domnul nostru Isus hristos,sanatate ,Amin!

  1. Va salut si eu cu Pace, si in inima mea este o durere care imi umple ochii deseori cu lacrimi, din cauza starii noastre rea in fata lui Dumnezeu. Cand citesc Cuvantul si vad cum e Dumnezeu si cum santem noi oamenii…..mi se umple si inima si ochii de lacrimi pline cu durere si ma cufund in rugaciune. Am o mare dorinta, ca Domnul in Mila Lui sa ne deschida ochii si inimile noastre si sa ne intoarcem din toata inima la Tatal nostru care atat de mult ne iubeste si ne asteapta. Il rugam pe Domnul sa trezeazca si Romania, si Moldova, si pe pastori, si pe soti, si pe fii nostri ca sa tina sus Cuvantul Adevarului. vreau si eu in fiecare miercuri sa ma unesc in post si rugaciune. Domnul sa fie laudat in toate.

   1. Pace fratilor si surori , pace frate Pasha si eu sunt cercetat intr-un mod deosebit de Cuvintul Domnului , si am aceiasi durere , e nevoie de Cuvint de la Domnul. Si imi doresc acelasi lucru ca Domnul sa cerceteze intreaga tara, vad pe internet cum Dumnezeu lucreaza in alte parti ale lumi si cum oameni se intorc la El . A venit vremea sa luam atitudine sa spunem ca Iosua CUI VREM SA SLUJIM? Sa ne pocaim toti, doresc ca Domnul sa aduca Trezire peste Rominia dar si peste Republica Moldova . Domnul sa ne cerceteze inimile.

 15. Vin și eu cu această dorință de trezire, mă alătur și eu la post și rugăciune și fie că Dumnezeu Tatăl Domnului nostru Isus Hristos să se îndure de popor român . Ajută Doamne!

 16. Pace!
  Doresc sa ma alătur și eu împreună cu mama si sotia la această dorință curată, la această lucrare de trezire…
  Ionel, Maria si Sorina din Bucuresti.

 17. Mă alătur și eu cu post și rugăciune pentru trezire spirituală atât în tara noastra(România) cât și în întreaga lume. Mă bucur că pot să fac ceva pentru lucrarea aceasta și pentru Slava Lui Dumnezeu. Fi binecuvântat frate Aurel Gheorghe, dumneata și toată echipa care lucrează spre Slava Lui Dumnezeu. Fiti binecuvântați 🙏

 18. Mă alătur și eu cu post și rugăciune pentru tarisoara unde Domnul m a așezat. Mi a pus pe inimă acest lucru de ceva vreme Îl Slăvesc, Îl Iubesc și Îi Mulțumesc.
  SIMONA. FIICA LUI ISUS

 19. Ma rog si eu pentru trezire, cam de de 3 ani, mi-a pus Domnul acest foc in inima! ma alatur cu drag acestui grup de oameni care stau in spartura pentru tara nostra, Domnul sa faca sa luminize Fata LUI peste Romania si sa-i dea pacea!! El sa lase indurare si un duh de pocainta! (Alina-Satu Mare)

 20. Slavit sa fie Domnul Dumnezeu.Ma unesc si eu cu fratii si surorile in post si rugaciune pt o lucrare de trezire a Duhului Sfant peste vietile noastre peste biserici peste Romania intreaga. orasul Galway, Irlanda.

 21. Pacea Domnului sa fie peste toți cei ce cheamă NUMELE Domnului in vre-un loc! Doresc sa ma alătur și eu acestei inițiative de post si rugăciune!
  Ma rog Domnului ca in primul rand sa-i trezească pe cei care Îl cunosc si care au căzut într-o atipeala! DOMNUL să vă binecuvanteze împreună cu toată casa dvs!

 22. Si eu vreau sa ma alatur cu post si rugaciune pentru trezirea care vine spre Romania de la Domnul nostru Isus!
  Ilie-Canada

 23. Cu ajutorul D lui Isus ma alatur impreuna cu sotul meu la aceasta chemare sfanta, cu post si rugaciune pt trezirea Romaniei.D l sa ne ajute pe toti .Multumim Dlui Isus pt lucrarea mimunata pe care o va face in tara noastra .

 24. Prin harul Domnului Isus doresc sa ma alatur si eu trupului lui Hristos in aceasta lucrare. Domnul sa ia aminte si sa-Si proslaveasca Numele! Abel din Athena

 25. Cu ajutorul Domnului, vreau din toată inima, să mă înscriu la post și rugăciune pt trezirea României. Domnul să lucreze după sfântă Voia Lui!

 26. Pace frate Aurel cu ajutorul Domnului mă alătur la chemarea Duhului Sfânt pentru trezirea românilor,a noastră a tuturor ….Domnul să binecuvânteze frații din Târgoviște și de pretutindeni.

 27. Vreau sa ma alatur si eu celor care vor sa slujeaca Domnului intr-un fel sau altul. E nevoie de post si rugaciune, ca Domnul sa lucreze si sa trezeasca-n noi prin Duhul Sfant, o dragoste autentica si fara sfarsit. DOMNUL NOSTRU VINE!

 28. Si eu ma alatur postului si rugaciunii pentru tara prin harul Domnului. El sa va binecuvinteze si va astept pentru adunari in Bucuresti. Sa anuntati cumva cand si unde le veti incepe.

 29. Există, de asemenea, mulți care merg într-o rundă de îndatoriri, un model de spectacole, care cred că vor merge la cer; dar dacă îi examinezi, deși au un Hristos în capul lor, nu au Hristos în inimile lor.
  Chemarea adevărată este așa cum și ne îndeamnă fratele Aurel. Trebuie să ne trezim odată, căci încă mai este har.
  Maranata!
  Carmen

  1. M-am rugat pentru Credință și m-am gândit că într-o zi Faith va coborî și mă va lovi ca fulgerul. Dar credința nu părea să vină. Într-o zi am citit în al zecelea capitol din Romani: „Acum credința vine auzind și auzind prin Cuvântul lui Dumnezeu”. Îmi închisesem Biblia și mă rugasem pentru Credință. Mi-am deschis acum Biblia și am început să studiez, iar Credința crește de atunci. D. L MOODY

   CARMEN, SPANIA

  2. Doresc sa ma alatur cu post si rugaciune in aceasta lucrare.
   Cred ca Domnul mi-a pus pe inima acest lucru.
   Daniela, Spania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s