83 de gânduri despre “Contact

 1. Cu ajutorul Domnului, vreau din toată inima, să mă înscriu la post și rugăciune pt trezirea României. Domnul să lucreze după sfântă Voia Lui!

 2. Pace frate Aurel cu ajutorul Domnului mă alătur la chemarea Duhului Sfânt pentru trezirea românilor,a noastră a tuturor ….Domnul să binecuvânteze frații din Târgoviște și de pretutindeni.

 3. Vreau sa ma alatur si eu celor care vor sa slujeaca Domnului intr-un fel sau altul. E nevoie de post si rugaciune, ca Domnul sa lucreze si sa trezeasca-n noi prin Duhul Sfant, o dragoste autentica si fara sfarsit. DOMNUL NOSTRU VINE!

 4. Si eu ma alatur postului si rugaciunii pentru tara prin harul Domnului. El sa va binecuvinteze si va astept pentru adunari in Bucuresti. Sa anuntati cumva cand si unde le veti incepe.

 5. Există, de asemenea, mulți care merg într-o rundă de îndatoriri, un model de spectacole, care cred că vor merge la cer; dar dacă îi examinezi, deși au un Hristos în capul lor, nu au Hristos în inimile lor.
  Chemarea adevărată este așa cum și ne îndeamnă fratele Aurel. Trebuie să ne trezim odată, căci încă mai este har.
  Maranata!
  Carmen

  1. M-am rugat pentru Credință și m-am gândit că într-o zi Faith va coborî și mă va lovi ca fulgerul. Dar credința nu părea să vină. Într-o zi am citit în al zecelea capitol din Romani: „Acum credința vine auzind și auzind prin Cuvântul lui Dumnezeu”. Îmi închisesem Biblia și mă rugasem pentru Credință. Mi-am deschis acum Biblia și am început să studiez, iar Credința crește de atunci. D. L MOODY

   CARMEN, SPANIA

  2. Doresc sa ma alatur cu post si rugaciune in aceasta lucrare.
   Cred ca Domnul mi-a pus pe inima acest lucru.
   Daniela, Spania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s