24 Replies to “Contact”

 1. Dadia acum am dat peste predicile d-voastra frate in Domnu,El sa va binecuvinteze cit m-au intarit si sa te foloseasca ptr. trwzirea fomanilor

 2. Domnul sa va binecuvinteze sa va umple cu putere har și pace, aștept cu nerabdare următoarea actualizare ,am urmărit îmi place și este conform scripturii care o citim și de multe ori nu înțelegem în totalitate ceea ce trebuie pentru a ne grabii sa ne trezim din somnu-l care a pus stăpânire pe tot mai multi creștini. Domnul sa ne deschidă inimile și ochii . Amin

 3. Slava Domnului MARANATA sa fi Binecuvintat frate drag. Multumim pentru postari Slavit sa fie Domnul ca EL vine curind

 4. DOMNU SA VA BINECUVINTEZE FRATE AUREL SA VA UMPLE CU PACEA LUI IN LUMEA ACEASTA PLINA DE RAUTATE ,SA VA DEA PUTERE SA ROSTITI CUVANTUL DLUI IN TOT ADEVARUL PT TREZIREA OMENIRI INTREGI🙏🙏🙏

 5. Unele din predicile dvs. si o careta fratelui Liviu Olah, (Marea importanta a rugaciunii), citita recent, mi-au schimbat viata de rugaciune. Am inceput sa postesc si sa ma rog regulat pentru curatie si pocainta in poporul lui Dumnezeu, ca o etapa precursoare a trezirii, pentru care am convingerea ca va aparea si in tara noastra. Sa pregatim trezirea prin post si rugaciune.
  Domnul sa-i binecuvinteze pe toti copii lui, si pe cei care urmeaza sa devina copiii lui!

 6. Domnul ISUS să vă binecuvânteze Multă bucurie mi-ați adus.

 7. MA BUCUR MULT CA ATI BIRUIT IN INCERCARILE VOASTRE–LUMINITA SI AUREL–,SI CA DOMNUL VA FOLOSESTE ACUM PT NOI..CEI CARE ASTEPTAM VENIREA LUI..EUU V-AM GASIT MESAJELE ,IN MOMENTUL CIND ERAM DISPERATA SA AUD TOT M MULT ADEVARUL SPUS PE FATA..SUFLETUL MEU MULTUMESTE PENTRU CA ZILNIC PRIMESTE HRANA SPIRITUALA..
  CU MULTA DRAGOSTE..L.C

 8. Domnul să vă binecuvânteze pe dvs.și familia dvs,pe frații și surorile noastre.
  Lăudat și Slăvit fie Domnul Dumnezeu! Amin.

 9. Slăvit să fie numele Domnului! Sunt o credincioasă care încă nu a făcut legământ cu Domnul în apa botezului dar pe zi ce trece îl iubesc tot mai mult.Ii simt prezenta in viața mea tot mai mult si am nevoie de el ca de aer.Predicile dumneavoastră împreună cu scriptura sunt o hrană pentru sufletul meu…

 10. Va ascult de peste un an de zile predicile postate pe you tube si vreau sa va spun ca am ramas profund impresionata de puterea cu care predicati si faceti cunoscut cuvantul Tatalui Ceresc, cuvant care a fost intrupat si revelat in persoana singurului Sau Fiu , YESHUA HAMASHIAH, care ne-a mantuit prin sangele sau sfant de toate pacatele si nelegiurile noastre. Cu multumiri Carmen RADU. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE FAMILIA SI TOT CEEA CE FACETI PT EXTINDEREA IMPARARTIEI SALE.

 11. Dumnezeu sa va binecuvinteze si familia dumniavuastra

 12. Frate Aurel multumesc Domnului pt d-voastra. Fiti binecuvantat in continuare in lucrarea la care ati fost chemat!! Predicile d-voastra m-au intarit foarte mult spiritual si a adus lumina si in casa parintilor mei! Sa va bucurati de intreaga familie, Domnu Isus sa va poarte pe bratele Sale in continuare!!

 13. MA BUCUR MULT DE ASTFEL DE OAMENI CARE IL CAUTA PE DUMNEZEU LA CARE SA I SE INCHINE NU CULTELOR SINGURUL SINGURUL CE I SE MERITA TOATA INCHINAREA SI NU NOUA NICIUNUIA PENTRU CA NOI AVEM NEVOIE DE IERTAREA LUI ISUS CE S-A JERTFIT SI PENTRU CACI EL NE-A IUBIT INTAI AMIN AMIN SI AMIN

 14. Frate, Domnul sa va dea putere si sanatate! Cata nevoie este de voci care sa ne indrume si sa ne mustre! Cat ma bucur ca v-am gasit pe youtube, Domnul Isus sa va binecuvinteze familia si lucrarea pe care o faceti! Va multumim!

  1. Domnul să binecuvânteze pe toți cei ce caută cu adevărat fața Sa! A Lui să fie toată slava!

   1. FITI PLIN DE PUTEREA DUHULUI SFANT!! SUNTEM MULTUMITORI DOMNULUI CA AVEM POSIBILITATEA SA ASCULTAM MESAJELE DVS.BIBLICE INSPIRATE PRIN UNGEREA DUHULUI.AZI AM FOST FOARTE PLACUT IMPRESIONATI CA IN SFARSIT DUPA VREO DOI ANI DE CAND VA URMARIM AM PUTUT SA VA VEDEM FATA…INREG.BIS.ELIM TIMIS.DOMNUL ISUS SA VA INSPIRE IN CONTINUARE PRIN DUHUL TURNAT PESTE DVS.UN GRUP DIN CLUJ.

 15. Domnul sa va binecuvanteze pe d-stra si fam.d-stra.Ii multumesc Domnului ptr.ca-mi vorbeste prin predicile si marturiile d-stra.Va pretuiesc si ma rog ca Duhul Sfant sa cerceteze inimile insetate dupa Adevar si sa dea izbanda in Lucrarea Lui.Domnul sa va dea har si Putere.

 16. Domnul Isus sa va binecuvanteze! multumim pentru ca in asa vremuri secetoase si impotrivitoare, sunteti printre aceia care prezinta Adevarul adevarat!!! aceste materiale ne sunt de mare folos; Mult har in lucrarea pe care o faceti!

 17. Fii binecuvantat,frate Aurel,Dumnezeul pacii si iubirii sa te ocroteasca pe tine si familia ta,in aceasta mareata lucrare de trezire a fratilor din Biserica Sfanta a Domnului Luminii,Isus Cristos ! O imbratisare frateasca !

  1. Domnul să te binecuvânteze și să te întărească și pe tine! El să lucreze aducând trezire în poporul Său înainte de revenirea Lui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s