126 de gânduri despre “Contact

 1. Si eu o sa tin impreuna cu frați post in fiecare miercuri sunt in Germania zona Mönchendbach. Domnul Isus sa va binecuvânteze

 2. PACEA DOMNULUI ISUS!
  Vă mulțumesc că ne chemați la post și veghere. Sa fim una în această chemare, în această zi de miercuri. Într-adevăr cum este scris, acolo unde sunt 2 sau 3 creștini Dumnezeu va fi prezent. Va lucra prin puterea Duhului Sfânt la fiecare inima. Prin Domnul Isus, Slava Lui avem trecere înaintea Tatălui. Cum este scris în Cuvântul Său, doar prin Isus „Aşa vorbeşte Dumnezeu, Domnul
  Care a creat cerurile şi le-a întins,
  Care a desfăşurat pământul împreună cu resursele lui,
  Care dă suflare oamenilor de pe el
  şi suflet celor ce umblă pe el:
  6 «Eu, Domnul, Te-am chemat prin dreptate.
  Te voi ţine bine de mână;
  Te voi păzi şi Te voi face
  un legământ pentru popor
  şi o lumină pentru neamuri,
  7 ca să deschizi ochii orbilor,
  să eliberezi pe prizonieri din captivitate
  şi din închisoare pe cei ce stau în întuneric.
  8 Eu sunt Domnul; acesta este Numele Meu!
  Nu-Mi voi da slava altuia
  şi nici lauda cuvenită Mie, idolilor! Amin Isaia 42 5-8
  MARANATA,
  Carmen

   1. Sa împlinim ceea ce trebuie împlinit și cu siguranță vom fi răpiți împreună cu Biserica Lui Hristos Iisus Domnul! Maranatha! Un aport deosebit si-a adus fr. Aurel Gheorghe care știe să vorbească și să explice textul și Biblia. Este direct insuflat de Duhul Sfânt! Fiți binecuvântați toți care lucrați în Ogorul Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Maranatha!

 3. pacea domnului isus asi dori sa aflu cat mai mule despre trinitate si de ce in religiile vechi exista acest concept de dumnezeu triunic e sunt la inceput de drum de aceia nu inteleg multe lucruri asi dori mai multe explicatii duhovnicesti si nu teologice caci stim cu toti ca in scriptura este scris ca intelepciunea lumii este o nebunie in ochii lui Dumnezeu Eu cred si stiu ca domnul ma va lumina in aceasta priviinta incolo Domnul sa te binecuvanteze si prin tine sa vorbeasca oamenilor in vederea mantuirii si nasterii din nou potrivit cu scriptura

 4. Mult Har să vă dea Dumnezeu și putere să continuați această lucrare iar acest popor să se trezească din somnul morții.
  Domnul Dumnezeu să se îndure de noi păcătoșii și să ne izbăvească de vremurile acestea bicisnicie care ne năpădesc. Maranata!

 5. Nu-mi doresc nimic mai mult decît ca Biserica in care sint să experimenteze trezirea, Lipsește ceva Biserici de azi si simt acesta lipsa in lăuntru meu, Mia trimis o soră ortodoxă ,aceasta soră e in căutare după Dumnezeu și El sa îndurat si i sa descoperit,ea mia trimis un mesaj prezentat de Fr.Aurel Gheorghe, si am fost cercetat profund de Duhul Sfânt si ma motivat că să doresc si eu trezirea de la Dumnezeu în biserica noastră ..Domnul sa va întărească fraților, mă voi ruga pt voi ,și Domnul prin Duhul Sfânt sa isi faca lucrarea de trezire..As dori sa va cunoscut, ca împreună sa ne potoli setea la Izvorul Vieții ,dac nu pe acest pămînt acolo in vesnici .

 6. Frate drag in Domnul, urmeaza ti lucrarea la care ai fost chemat de Dumnezeu si nu lasa ca amaraciunile provocate de oameni sa ti smulga chemarea de a vorbi despre importanta trezirii in randurile bisericii! Domnul sa te binecuvinteze!

  1. Domnul să vă binecuvinteze familia, să puteți continua această lucrare de trezire, sunt convins că numai Bunul Dumnezeu poate face o minune cu țara noastră.

 7. Pace frate Aurel!Sunt o sora in Domnul Isus!Locuiesc in Italia si de ceva vreme va urmaresc pe internet. Nu pierd nimic din ceea ce postati. Multumim per tot ce faceti in Numele Domnului nostru!El cu siguranta va va rasplati. Vrea sa va marturisesc faptul ca personal in viata mea a intrat trezirea.Cunosc dragostea lui Dumnezeu de la 17 ani.L.am urmat cu sinceritate dar incet,incet m.am departat.Multumesc Domnului ca intr.o si am riscoperto Vremea Trezirii.Atunci a inceput trezirea si am inteles ca trebuie sa ma schimb.Am inteles f multe lucruri pe care prima nu le intelegeam si credeam ca sunt bune,:ex televizorul,mersul la plaja,ca pantalonii nu fac parte din imbracamintea cuviincioasa,so altele.Am unele intrebari care cu timpul Domnul ma va lumina.Imi cer iertare daca va supar dar ad vrea sa va intreb ce vrea sa ne spuna versetul 10 di 1corinteni cap11?Eu inteleg din primele versete ca femeia trebuie sa se roaga cu capul acoperit. Dar vs 10 nu il inteleg!Multumesc!Domnul sa va binecuvinteze. Predica „Dumnezeu este dragoste „am asculta.o de f multe ori m.a incurajat so imbarbatat in suferinta prin care trec .Nadajduiesc in biruinta care o avem in Numele Domnului nostru. Multe binecuvantari si pace va doresc.Maranata!Te astept Isuse!

   1. Domnul fie slåvit pentru cå cuvântul såu merge peste tot in lume, prin oamenii pe care El ïi alege.Domnul så te binecuvinteze frate in Domnul (Aurel).Domnul m’a adus la El iaråsi poate in ultima clipå. E o minune,pentru cå nu m’a readus prin cineva sau printr’o predicå anume. Dar prin predicile fratelui Aurel, Domnul må tine treaz pentru venirea Sa eminentå. Domnul nu intârzie cum cred unii ci este indelung råbdåtor. Fratele Aurel a vorbit in multe rânduri de Donald Trump cå nu e crestin si asa este. Nu vå inselati, cred cå Trump trage la carul lui satan cu stiinta Domnului. Nu cred cå oamenii de pe lângå Trump is crestini veritabili cum ar fi Mike Pompeo, Kushner si altii. Toti urmåresc o agendå secretå a lui satan. Trump este pro LGTB desi este impotriva avortului:
    https://barbwire.com/making-sodomy-great-again-trump-becomes-first-republican-president-to-celebrate-lgbt-pride-month/. Asta este una din dovezi.Iubesc israelul si evreii dar ei sårbåtoresc intre 9-14 iunie gay week la Tel-Aviv, cind de fapt altå sårbåtoare adevårat crestinå are loc in timpul åsta.Pågânismul inlocuieste crestinismul prin asta.Nu au nici o treabå cu Dumnezeu.Bibi Netanyahu face tot posibilul så indeplineascå voia Sinedrului din 1990 de a reconstruii al III-lea templu ca så vinå mesia lor antihrist. Incå sunt orbi si nu våd cå trag la carul celui råu. Toti pregåtesc calea celui råu, inclusiv Papa in Romania a obtinut acordul patriarhului Daniel de a alipi ortodoxia la biserica apostatå asa cum au fåcut’o deja si multe culte asa zise crestine. Så ne rugåm pentru poporul israel,trezirea bisericii asa cum spune fratele si mai ales pentru POCÃINTÃ. Så ne pocåim toti då dåm pe fatå påcatul si Domnul prin sângele såu så se indure de noi.Judecata intradevår va incepe de la casa Domnului adicå cu noi cei ce pretindem cå credem in Domnul. Suntem noi (biserica) fierbinti pentru Mirele Isus? Cineva spunea cå ar fi o idee bunå ca actualizårile la semnele vremurilor så fie trimise prin email. E o idee foarte bunå dacå fratele Aurel binevoieste s’o facå spre slava Domnului. Indiferent ce o fi Domnul vine curând si ar fi bine så ne rugåm Domnului pentru noi in primul rând så nu ne lepådåm de credintå si apoi pentru cei dragi nouå, pentru israel,pentru cei din asia si tårile arabe pe care Domnul ii aduce la El si care trec prin prigoanå. Multumim frate Aurel pentru toate eforturile tale si Domnul så te binecuvinteze pe tine si casa ta. Så avem inima plinå de bucuria mântuirii si de venirea Domnului. Maranata!

   2. In privinta trimiterii semnelor vremurilor pe email: va puteti abona la acest blog si veti primi notificari pe mail la fiecare postare. Toate actualizarile la semnele vremurilor, predicile si alte articole sunt postate aici. De asemenea, va puteti abona la canalul dansului de youtube, si veti primi notificari la fiecare postare de pe youtube.
    Multa pace!

 8. Binecuvantat sa fie Tatal Luminilor,ca te-a randuit pe dumneata pt trezirea in adunari si iti doresc ca Domnul sa te intareasca si sa te mentina cu puterea Lui potrivit acestui verset care ma intereste si pe mine foarte mult si anume Coloseni cap.2 versetele 2 si 3,asa cum spune si versetul …”sa capatam din bogatiile plinatatii de pricepere , sa cunoastem taina lui Dumnezeu Tatal ,adica pe Hristos in care sunt ascunse toate comorile intelepciunii si ale stiintei”.Ce vreau sa intaresc cu asta multumirea pe care a adus-o Domnul Isus cu privire la ascunderea acestor taine fata de cei mari si priceputi,care in acel veac erau oameni din casa lui Israel iar acum sunt invatatorii veacului acestuia nu spun ca toti sunt la fel dar nici nu pot ignora 2 Cor 2.17 „Caci noi nu stricam Cuvantul luiDumnezeu cum fac cei mai multi” atentie cu cei mai multi.Dumneata ai fost aici la Toledo nu de mult si pt zidire o soora care s-a botezat duminica trecuta a marturisit ca s-a pocait in urma predicii dumitale,eu m-am intors la Domnul la inceputul lui 1989 ,botezar la Biserica Penticostala Campina ,Prahova imediat au inceput polemicile si confruntarile cu coministii ,amenintari cum cred ca ai cunostinta de aceste lucruri iar acum ca indemn pe care il dau fratilor tineri sa cautam cu totii sa avem acelesi fel de vorbire potrivit cu Evanghelia si cu aceste descoperiri Dumnezeiesti cu care Domnul Isus te-a luminat,si ne rugam ca Domnul sa lucreze la fel si mai departe ,amin!
  Marturisesc ca nu eram un ascultator de predici in internet pana la dumneata.

  1. Pace!Întreb,a fost cumva fratele Aurel Gheorghe in Toledo? Ne-am bucura să stin daca va vizita Spania.Fiti toți binecuvantati!

  2. Pace.
   Frate Aurel, aveai ceva predici în limba spaniolă. Nu le găsesc. Un link…
   Mulțumesc.

 9. Pace sfanta frate Aurel , as vrea sa iti multumesc pentru sarguinta cu care predici , te rogi si scrii! Il slavesc pe Domnul nostru Isus Cristos pentru Harul minunat care curge prin tine ! Te ascult cu multa atentie din 7 octombrie 2017 , la inceput predicile mi s-au parut dure , greu de inteles si de acceptat , pentru ca aveam inima impietrita de nepasare si de viata asta buna din Franta , dar incet incet Domnul m-a muiat si m-a facut sa ascult de El, Slavit sa-I fie Numele! Daca mai sunt frati de aici pe care ii cunosti , te rog scrie-mi un email cu adresele lor ca sa pot lua contact cu ei! Domnul sa te tina in continuare in lucrarea Lui si sa te pazeasca pe tine, familia ta si biserica de uneltirile celui rau! Maranata! Domnul nostru vine!

 10. Îți multumesc pastore Aurel Gheorghe pentru predicile pe care le țineți pe youtube,vă mulțumesc că mia-ți deschis ochii în ceea ce priveste ascultarea de Dumnezeu si ne abaterea de la calea cea dreaptă,țin sa precizez ca am 19 ani si de vreo 2-3 ani în urma am ascultat cateva predici pe canalul de youtube Vremea Treziri,si am stat si m-am gândit ca mai bine îl urmez pe Domnul decât sa mai continui cu anturajele în care intrasem,aș vrea doar sa stiu ce pasi ar trebui sa urmez în a ma pocăii,nu mi-ar strica câteva sfaturi,acest lucru toti ar trebui sa-l facem,Lăudat sa fie numele Domnului.

 11. Am si eu o intrebare, o curioztate doar, esti cumva ortodox ? , repet este o simpla curiozitate si nu vreau sa stanjeneac sau sa deranjez pe nimeni in niciun fel ,de aceea va si rog sa va abtineti cu mesaje de insinuare sau fara bun simţ !
  Doamne ajuta !

 12. Frate Aurel urmaresc mesajele dumneavostra,abia astept sa treaca 3 saptamani pentru a urmarii actualizarile.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa ajute in tot ce faceti.

 13. Leo Matei, Arad. Cu bucurie am ascultat tot ce am gasit postat despre semnele vremurilor si restul. Domnul cerului si pamantului sa va binecuvante frate Aurel.

 14. Marinata! Domnul vine curând!Unele din mesajele de Aurel le primesc in vise de noapte în care i-mi vorbește o voce,vremea s-a terminat nu mai este timp.Alergati la Domnul,curatiti-va căci poate fi în orice moment răpirea.Daca va fi cazul pot să împărtășesc unele mesaje spre trezire și spre Slava Domnului.Fi binecuvântat frate,mă voi ruga pentru tine.Esti o unealta in mana Domnului.Shalom!

 15. Multe binecuvantari impreuna cu un salut fratesc din toata inima doresc sa va transmit si eu pe aceasta cale. Nu locuiesc in Romania, nu v.am stiut inainte dar Domnul, in dragostea Sa a ingaduit sa ajunga si la mine un video Vremea Trezirii. De atunci incoace incerc sa va urmaresc atat cat imi permite timpul si sa meditez la Cuvantul ascultat, ii sunt recunoscatoare Domnului caci am invatat multe lucruri noi in special despre Israel si nu numai dar cel mai important lucru o meditatie profunda asupra relatiei mele cu Dumnezeu si ceea ce doresc sa fie cu adevarat viata mea raportata la El. Au fost momente cand am avut o intelegere profunda a Cuvantului care m.au determinat la anumite decizii in lumina Lui. Asa cum spuneati intr.o predica, si eu vreau sa trec examenul final care are loc o singura data: rapirea. Nu vreau sa pierd vesnicia mea cu Domnul ptr ca nu am stiut la timp sa las puterea lui nemarginita pe care a pus.o la dispozitia mea sa ma transforme zi de zi, sa aleg sa renunt la tot ce m.ar putea desparte de El. Si traim intr.o lume unde suntem inconjurati din toate partile de tot felul de lucruri si de uraciuni si de pacatul care ar vrea in orice moment sa ne acapareze. Rugati.va pentru mine ca Domnul sa imi dea intelepciunea necesara la locul de munca unde lucrez cu o colega columbianca ce este lesbiana. Am doi ani alaturi de ea, Domnul m.a invatat sa iubesc, sa ma rog si sa am compasiune fata de astfel de persoane. Stiam teoretic, acum trebuie sa aplic, de aceea a ingaduit sa ajung aici. Din momentul cand a aflat ca sunt crestina lucrurile s.au schimbat in atitudinea ei apoi nu dupa mult timp a avut loc masacrul acela din America unde au omorat cred, peste 50 de lesbiane si homosexuali intr.o reuniune de a lor si mi.a declarat in fata ca Isus este minciuna. Cele 8 ore cat lucram, daca nu sunt comentarii despre lucrul nostru, nu imi vorbeste, simt in aer de multe ori presiunea psihica. Este o persoana muncitoare dar din interiorul ei emana ura, critica, dispret…stiu ca nu avem de luptat impotriva carnii si a sangelui ci in spatele acestor lucruri e satana care a pervertit fiinta ei in ceea ce este. Si ca si cum n.ar fi de ajuns, perechea ei este insasi sefa noastra. O femeie inteligenta, cu caracter bun, atenta si preocupata pentru noi, muncitorii, dar inselata de satana. Eu ma rog pentru aceste fiinte. Am dreptul sa ma rog Domnului sa destrame aceasta relatie? Rugati.va pentru mine. Domnul sa va foloseasca in continuare, sa ramaneti smerit si ascultator pana la capat si tot ce faceti sa fie de binecuvantare pentru multe persoane.

 16. Bună ziua stimate pastor Aurel. Ii mulțumesc Domnului că a îngăduit să descopăr pe internet mesajele dumneavoastră ptr că nu va cunoșteam. Nu este întâmplător și prin aceasta Domnul îmi arată sa caut mai mult voia Lui- sfințirea , vremurile în care trăim si SA Îl cunosc tot mai mult. Domnul să vă binecuvânteze cu înțelepciune de sus prin Duhul Sfânt.

 17. Am ascultat video Semnele vremurilor – februarie-martie 2018. Exact asa o sa se intimple in momentul hotarât (care se apropie !!!) Domnul vine curând ! Multumesc pentru aces mesaj atât de important ! Continuati sa ne tineti la curent cu ceea ce se va intimpla. Fiti binecuvântat.

 18. Harul sa va fie inmultit pt curajul aratat; ne-ati aratat ce ne paste. Si ne rugam sa se indure Domnul de Dvs si de noi in acelasi timp. Sa ne pocaim cu toata inima noastra. Ce am auzit este marturie impotriva noastra, daca nu ne sfintim.

 19. Domnul Isus să vă binecuvânteze, frate Aurel, se vede ca sunteți un om al lui Dumnezeu ,Domul vorbește cu adevărat prin d-voastră, ascult cu mare placere predicile d-voastră care sunt insuflate de Duhul Sfânt ,Domnul sa lucreze în continuare prin d-voastră cu putere pentru trezirea atât a pocăiților precum și a celor nepocăiți. Mesajele d-voastră sunt foarte puternice și aștept cu nerăbdare ceea ce are Domnul sa ne spună prin d-voastră în continuare. Domnul să vă binecuvânteze împreuna cu întreaga familie!

  1. Domnul Dumnezeul nostru sa va binecuvinteze cu duhul sfant ,ca sa puteti explica ,cuvantul Lui ca sa-l poata antelege oricine al asculta din toate colturile lumii ,si Dumnezeu sa ne dea puterea sa-l amplinim an vietile noastre amin.

   1. Domnul sa va binecuvanteze,frate Aurel ,pt.predicile pe care le p ostati si pt.hotărârea dvs.de a vesti Cuvântul lui Dumnezeu mereu.Va rog,cum pot intra in posesia cărților pe care le-ati scris?le pot comanda si plati la destinatie?Multumesc si Domnul sa va răsplătească pt.inima dvs.aleasă!

 20. Bună
  Ma numesc Matei Mircea va urmăresc pe net cu deosebită plăcere si atenție, eu am mai urmarit multe predici de la diferiți păstori pe YouTube dar dumneavoastră ați ajuns la inima. Va ascult la serviciu aproape 8 ore si reascult,eu sunt ortodox si sunt de acord cu dumneavoastră cu privire la icoane sfinți și moaște este total gresit si nu găsim nici unde in Biblie un mod de a practica asa ceva. Eu locuiesc in Germania nu stiu daca ajungeți prin zona Bayern dar in caz ca veti ajunge imi doresc mult sa va pot cunoaște. Imi doresc sa fac Botezul dar doresc sa-l fac la dumneavoastra si tin neaparat acest lucru pt ca ati retrezit in mine ceva ce nu pot descrie.
  Va multumesc pt tot ce faceți si va doresc multa sanatate si pace.
  Cu tot respectul
  Matei Mircea

 21. Mulțumesc DOMNULUI ca existați! Am ascultat ultima postate și va felicit întreaga echipă care lucrați la aceste Actualizariscuri, mai ales !Sunet,perfect!Imagine superbă !Documenotare directa de la Dumnezeu prin Duhul sfânt. Am ascultat mulți predicatori,…! Aveți ceva aparte .Se cunoaște ca sunteți Călăuzit de Duhul sfânt al Lui Dumnezeu !Dumnezeu sa va binecuvânteze cu Înțelepciune de Sus ! Multă sanatatenție fizica și Spirituala !Dacă mai scoateți vreo carte sa mă anunțați! Mulțumesc DOMNULUI pentru ca existați!

 22. Domnul Isus sa va binecuvinteze fr Aurel sunteti asemeni lui Ioan Botezatorul care striga in pustie si putini Il bagau in seama , continuati cu mesajul care-l aveti din partea Domnului pentru ca ne faceti mai constienti ca oricand de venirea Mirelui nostru drag ISUS

  1. Felicitări pentru curajul de a vorbi sufletelor noastre adevărul lui Dumnezeu …mesajele d-voastră sunt minunate pt cei care au urechi sa audă…Domnul Isus pe care ill marturisiti sa facă ca mesajele d-voastră sa ajungă la cat mai multi români cautatori ai voiei lui Dumnezeu…

 23. Fii binecuvântat frate,bunul Dumnezeu să-ți dea biruința în tot cea ce faci,harul si dragostea Lui sa fie cu tine în veci Amin.

 24. Multa sanatate din partea mea , ascult actualizarile si sunteti bine venit cu vorbe adevarate, daca as putea discuta cu dumneavoastra macar prin email va pot spune multe, nu imi permit m-ai mult decat sa v-a bucur daca ati auzi unele lucruri.Sanatate

 25. Ma bucur si sunt fericit sa vad ca dumneavoastra si sper ca multi din cei pe care ii pastoriti merg pe calea Adevarului si vor vedea cerurile deschise.
  Sunt trist si infricosat cand stiu ca azi, daca eu, sau oricine din familia mea, din toti prietenii mei, sau oricare din cunoscutii mei ar muri, ar intra intr-un iad vesnic.
  E o tregedie cand nu poti sa gasesti nici o persoana intre toti cunoscutii tai care sa fie pe calea Adevarului, urmandu-l pe Isus. Nici macar eu. Macar ca am ascultat toate predicile dumneavoastra, si stiu ca acesta este adevarul.

  Astazi, un tanar ca si mine s-a dus la cele vesnice. Avea aceeasi meserie ca a mea, si meseria l-a ucis. Mi se poate intampla si mie in fiecare zi la fel fara exagerare.
  Pe facebook, sute de mesaje cu „Dumnezeu sa il ierte”.
  Am urmarit mai jos sa vad ce posta el cand era in viata si m-am cutremurat de ce am vazut.
  Postase, mai mult decat o fac si altii in mod normal, aproape toate postarile lui erau impotriva preotiilor, moastelor, credintei, impotriva bibliei, impotriva lui Dumnezeu.

  Nici nu stiu ce vreau sa zic prin acestea, imi pare rau ca va risipesc timpul…

  Ma gandesc ca poate Dumnezeu se satura de neascultarea mea si intr-o zi voi urma eu. Acest tanar era tare incurcat in privinta credintei, din cauza lucrurilor ce se petrec in religia lumii acesteia, si pedeapsa lui poate nu va fi atat de mare chiar daca a hulit impotriva Cuvantului.

  In cazul lui, probabil pedepse mai mari vor lua preotii zilelor noastre care ne ridica moaste la sarutat si care pacatuiesc defaimand calea credintei pentru cei necunoscatori de cuvant.
  Dar eu? Om cu inima impartita, cunoscator al cuvantului, iubitor de pacate… vai, vai, vai de mine! Eu nu voi avea nici o scuza in fata lui Dumnezeu, caci eu sunt printre putinii care au avut prilejul sa dea peste aceasta comoara, peste biblie si peste un om a lui Dumnezeu!

  Stiu ca Dumnezeu are mila de mine, si ca nu ma vrea in iad, dar stiu ca neputandu-ma opri din pacatele mele, voi muri in pacat si departe de fata Domnului minunat care s-a jertfit pentru toti.

  Ma simt ca un om legat cu lanturi groase de maini, de picioare si de cap, legat de iad prin neputinta de a ma impotrivi pana la sange pacatului!

  Multumesc lui Dumnezeu pentru ca inca sunt in viata si pot sa scriu azi aceste ganduri, caci desi ma vad atat de tare neputincios impotriva celui rau, stiu ca la Dumnezeu orice e posibil si poate intr-o zi voi putea marturisi si eu cum mi-a rupt Domnul luminii lanturile intunericului.

  1. Ți-am trimis răspuns pe e-mail. Curaj! Există eliberare!
   Dumnezeu să te binecuvânteze și să-ți facă parte de a-L cunoaște pe El!

  2. Ma bucur f mult de predicile d-voastră dar si de actualizări. O prietena mi-a recomandat sa va ascult si nu îmi pare rău. Sunt așa de bucuroasa sa ascult o actualizare noua. Domnul sa te binecuvînteze si familia sa putem sa învățam semnele vremurilor si sa ne apropiem tot mai mult de Dumnezeu.

 26. sanatate si numai bine
  Numele meu este Marian sant din israel si imi face nespus de mult placerea de a va auzi de fiecare data cand puneti cate ceva
  nou eu nu sant pocait dar cred in dumnezeu si in fiul domnul isus mi ar face placere sa primesc mai multe informatii despre
  domnul si daca exista in israel o astfel de adunare si unde .V am descoperit din gresala pe youtube sau ….nu din gresala pot sa va las mailul meu si ma simt un norocos ca vam gasit .Va multumesc si sa ne auzim de bine DOMNUL SA FIE CU NOI

 27. Dadia acum am dat peste predicile d-voastra frate in Domnu,El sa va binecuvinteze cit m-au intarit si sa te foloseasca ptr. trwzirea fomanilor

 28. Domnul sa va binecuvinteze sa va umple cu putere har și pace, aștept cu nerabdare următoarea actualizare ,am urmărit îmi place și este conform scripturii care o citim și de multe ori nu înțelegem în totalitate ceea ce trebuie pentru a ne grabii sa ne trezim din somnu-l care a pus stăpânire pe tot mai multi creștini. Domnul sa ne deschidă inimile și ochii . Amin

 29. Slava Domnului MARANATA sa fi Binecuvintat frate drag. Multumim pentru postari Slavit sa fie Domnul ca EL vine curind

 30. DOMNU SA VA BINECUVINTEZE FRATE AUREL SA VA UMPLE CU PACEA LUI IN LUMEA ACEASTA PLINA DE RAUTATE ,SA VA DEA PUTERE SA ROSTITI CUVANTUL DLUI IN TOT ADEVARUL PT TREZIREA OMENIRI INTREGI🙏🙏🙏

 31. Unele din predicile dvs. si o careta fratelui Liviu Olah, (Marea importanta a rugaciunii), citita recent, mi-au schimbat viata de rugaciune. Am inceput sa postesc si sa ma rog regulat pentru curatie si pocainta in poporul lui Dumnezeu, ca o etapa precursoare a trezirii, pentru care am convingerea ca va aparea si in tara noastra. Sa pregatim trezirea prin post si rugaciune.
  Domnul sa-i binecuvinteze pe toti copii lui, si pe cei care urmeaza sa devina copiii lui!

 32. MA BUCUR MULT CA ATI BIRUIT IN INCERCARILE VOASTRE–LUMINITA SI AUREL–,SI CA DOMNUL VA FOLOSESTE ACUM PT NOI..CEI CARE ASTEPTAM VENIREA LUI..EUU V-AM GASIT MESAJELE ,IN MOMENTUL CIND ERAM DISPERATA SA AUD TOT M MULT ADEVARUL SPUS PE FATA..SUFLETUL MEU MULTUMESTE PENTRU CA ZILNIC PRIMESTE HRANA SPIRITUALA..
  CU MULTA DRAGOSTE..L.C

 33. Domnul să vă binecuvânteze pe dvs.și familia dvs,pe frații și surorile noastre.
  Lăudat și Slăvit fie Domnul Dumnezeu! Amin.

 34. Slăvit să fie numele Domnului! Sunt o credincioasă care încă nu a făcut legământ cu Domnul în apa botezului dar pe zi ce trece îl iubesc tot mai mult.Ii simt prezenta in viața mea tot mai mult si am nevoie de el ca de aer.Predicile dumneavoastră împreună cu scriptura sunt o hrană pentru sufletul meu…

 35. Va ascult de peste un an de zile predicile postate pe you tube si vreau sa va spun ca am ramas profund impresionata de puterea cu care predicati si faceti cunoscut cuvantul Tatalui Ceresc, cuvant care a fost intrupat si revelat in persoana singurului Sau Fiu , YESHUA HAMASHIAH, care ne-a mantuit prin sangele sau sfant de toate pacatele si nelegiurile noastre. Cu multumiri Carmen RADU. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE FAMILIA SI TOT CEEA CE FACETI PT EXTINDEREA IMPARARTIEI SALE.

 36. Frate Aurel multumesc Domnului pt d-voastra. Fiti binecuvantat in continuare in lucrarea la care ati fost chemat!! Predicile d-voastra m-au intarit foarte mult spiritual si a adus lumina si in casa parintilor mei! Sa va bucurati de intreaga familie, Domnu Isus sa va poarte pe bratele Sale in continuare!!

 37. MA BUCUR MULT DE ASTFEL DE OAMENI CARE IL CAUTA PE DUMNEZEU LA CARE SA I SE INCHINE NU CULTELOR SINGURUL SINGURUL CE I SE MERITA TOATA INCHINAREA SI NU NOUA NICIUNUIA PENTRU CA NOI AVEM NEVOIE DE IERTAREA LUI ISUS CE S-A JERTFIT SI PENTRU CACI EL NE-A IUBIT INTAI AMIN AMIN SI AMIN

 38. Frate, Domnul sa va dea putere si sanatate! Cata nevoie este de voci care sa ne indrume si sa ne mustre! Cat ma bucur ca v-am gasit pe youtube, Domnul Isus sa va binecuvinteze familia si lucrarea pe care o faceti! Va multumim!

   1. FITI PLIN DE PUTEREA DUHULUI SFANT!! SUNTEM MULTUMITORI DOMNULUI CA AVEM POSIBILITATEA SA ASCULTAM MESAJELE DVS.BIBLICE INSPIRATE PRIN UNGEREA DUHULUI.AZI AM FOST FOARTE PLACUT IMPRESIONATI CA IN SFARSIT DUPA VREO DOI ANI DE CAND VA URMARIM AM PUTUT SA VA VEDEM FATA…INREG.BIS.ELIM TIMIS.DOMNUL ISUS SA VA INSPIRE IN CONTINUARE PRIN DUHUL TURNAT PESTE DVS.UN GRUP DIN CLUJ.

   2. Ce plăcut si frumos e sa te delectezi in D-l, împreună cu cei ce au o inima întreagă prtr El! Prin acest dar primit de sus, pe care îl folosiți cu pasiune, ni se deschid si noua ochii aceștia fizici sa vedem ca defapt suntem o familie mare si unita chiar si pe acest pământ străin, unde suntem împrăștiați ptr o vreme…Ma bucur și eu împreună cu cei ce se bucură de o predare deplina a unui slujitor căruia i s-a dat mult…și prin care putem învăța mult! D-l. sa-i atingă pe toți cei ce se conectează la acesta sursa de informații cu putere de a lupta lupta cea buna până la sfârșit! Să ne vedem cu toții pe plaiurile veșniciei! Fiți binecuvântați!!!
    ….din California….

 39. Domnul sa va binecuvanteze pe d-stra si fam.d-stra.Ii multumesc Domnului ptr.ca-mi vorbeste prin predicile si marturiile d-stra.Va pretuiesc si ma rog ca Duhul Sfant sa cerceteze inimile insetate dupa Adevar si sa dea izbanda in Lucrarea Lui.Domnul sa va dea har si Putere.

 40. Domnul Isus sa va binecuvanteze! multumim pentru ca in asa vremuri secetoase si impotrivitoare, sunteti printre aceia care prezinta Adevarul adevarat!!! aceste materiale ne sunt de mare folos; Mult har in lucrarea pe care o faceti!

 41. Fii binecuvantat,frate Aurel,Dumnezeul pacii si iubirii sa te ocroteasca pe tine si familia ta,in aceasta mareata lucrare de trezire a fratilor din Biserica Sfanta a Domnului Luminii,Isus Cristos ! O imbratisare frateasca !

  1. Domnul să te binecuvânteze și să te întărească și pe tine! El să lucreze aducând trezire în poporul Său înainte de revenirea Lui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s