ZECE ANI DE „TREZIRE AZI”

Astăzi am primit o notificare de la WordPress prin care eram felicitat pentru împlinirea a 10 ani de activitate pe platforma lor, pe care am alcătuit site-ul „TrezireAzi”. Nici nu știu când s-a scurs tot acest timp… Știu doar că la început nu-mi puteam imagina ce va lucra Dumnezeu, iar ceea ce a urmat a întrecut așteptările mele. Toată slava e numai a Lui pentru ce a făcut de la începutul acestei lucrări și până acum!

Prin harul Său, mii de oameni au auzit Cuvântul vieții, iar mulți dintre ei au ajuns la pocăință sau să experimenteze o adevărată trezire în viața lor. Aș vrea să subliniez încă o dată că totul s-a făcut sub directa Sa călăuzire, iar eu doar am căutat să rămân în ascultare de Duhul Lui cel Sfânt. De aceea, încă o dată mă bucur să-I pot da Lui toată slava! Nu știu ce ne rezervă viitorul, dar nu cred că vom mai avea încă 10 ani de acum înainte pentru a continua lucrarea, înainte de revenirea Domnului. Poate că mai sunt doar câțiva ani, sau numai câteva luni până când Îl vom vedea față în față… Dorința mea cea mai sinceră este ca toți cei ce au fost binecuvântați prin ascultarea predicilor și studiilor biblice publicate în acești ani să aibă parte de răpire și să ajungă astfel veșnic în prezența Domnului.

El să vă binecuvânteze pe toți și să ne ajute să ne vedem cu bine în Împărăția Lui, în clipa revenirii Sale!

În slujba Sa, fr. Aurel Gheorghe

28 de gânduri despre “ZECE ANI DE „TREZIRE AZI”

 1. Frate Aurel , Domnul a facut o trezire in viata mea in urma ascultari acestor mesaje audio publicate de dumneavoastra.
  Multumesc pt ceea ce faceti si intradevar Nici eu Nu cred ca vor mai fi alti 10 ani ,Domnul vine in curand ,chiar dorim acea zi sa fie cat mai devreme ,sa ne poarte in casa pregatita si sa luam Cina impreuna cu El .
  Maranatha !!

 2. Domnul să vă binecuvânteze frate Aurel Gheorghe in continuare cu putere pentru a aduce cuvântul minunat al Domnului pâna vom ajunge acasă la Domnul nostru !
  Vă ascult cu drag și vă doresc Harul și Pacea Domnului să vă călăuzească până în veci Amin!

 3. Fiți binecuvântat pentru lucrarea pe care o faceți și pentru dispoziția in mâna lui Dumnezeu. Chiar dacă mulți dintre noi , sunt convinsă, rămânem de multe ori în anonimat, am primit cu bucurie mesajele și tot ceea ce a ajuns la mine de o formă sau alta. Pentru aceasta doresc să știți că va urmăresc cu mult interes și respect și de asemenea că am învățat și înțeles mult cuvântul Domnului. Este o binecuvântare și un privilegiu de a avea, cum se spune, explicații și informații de prima mână pentru că trebuie să știți că mulți creștini sunt confuzi cu privire la răpirea bisericii și faptul că, precum ne spune cuvântul, nu va trece prin necazul cel mare. (Un exemplu).

 4. Îi sunt mulțumitor Domnului și ție, frate Aurel, pentru modul minunat în care a lucrat în viața mea pocăință, trezire și sfințire, datorită mesajelor consistente, clare și pline de puterea Duhului Sfânt cu care m-am hrănit și am fost cercetat de-a lungul timpului.
  Ne rugăm (și postim, în fiecare miercuri, după cum ne-am „învoit”) Domnului în continuare unii pentru alții și pentru lucrarea pe care o are Domnul în plan în dreptul tău și al nostru, al fiecăruia care am fost binecuvântați prin harul Domnului. Căutăm să o facem în fiecare zi, până ne vom întâlni cu Domnul nostru drag pe norii cerului. Maranata, Domnul nostru vine!
  Fiind și Ziua Națională a României, rugăciunea noastră se ridică și pentru poporul român, să ajungă la cunoștința adevărată a lui Dumnezeu și, astfel, la o pocăință reală, profundă și de durată, care să ducă la mântuirea cât mai multor români!
  Cu drag, Ștefan M. din Timișoara

 5. Slava Lui Dumnezeu care Lucrează prin Oamenii Săi! Personal am fost transformat de când am cunoscut Cuvântul Lui Dumnezeu prin fr Aurel Gheorghe! Este ,ca om a Lui Dumnezeu, cel mai inspirat și clar din cati am cunoscut! Fii binecuvântat frate Aurel cu Înțelepciune de sus și mult Har ceresc! Dumnezeu sa te binecuvânteze cu Credința și cu Călăuzirea Duhului Sfânt! Mijloace materiale și sa nu-ți lipsească nimic, din Cele Cerești și pământești! Cu toată dragostea agape! 💕👍👐

 6. Multumim frate Aurel Gheorghe pentru invataturile date din partea Domnului in tot acest timp ! Sinteti un adevarat Strajer al Domnului ! Va dorim binecuvintarea Domnului Isus pentru dvs. si intreaga echipa de la Vremea Trezirii!
  Fiti binecuvintat !

 7. Fr.Aurel Nu avem decât cuvinte de lauda la adresa Domnului nostru ptr tot ce faceti prin aceste postări. Domnul să binecuvinteze pe fiecare colaborator si ascultator!

 8. Domnul så fie slåvit in veci de veci frate Aurel. Mulțumim cå mai sunt in Romania incå, citiva slujitori ai Domnului. Sunteți drag sufletului meu pentru adevårul Domnului cel spuneți fårå fricå. Dvs. semånati in ogorul Såu iar El face så råsarå.Domnul vine curånd! Maranata! Salutåri in Domnul din danemarca.
  Daniel
  P.S. Tineti’o tot așa prin Harul Domnului!

 9. Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru Dragostea Lui cea mare. Cand Duhul Sfánt m-a atins si m-a convins , si am facut Legámánt cu Domnul , la ceva timp am întrat pe YouTube . Si Domnul mi-a pus in faţa mea , o predica de la Vremea Trezirii. Am asculat cu mare atenție. Si am avut o mare bucurie realizánd ca Bunul Dumnezeu vrea sa cunosc mult mai mult Scriptura, si lucrurile care trebuie sa le fac. Cred ca a fost prima predica pe care am ascultat’o. Slăvit sa fie Dumnezeu în veci. Si de atunci , ascult mereu predicile si invataturile venite de la Duhul Sfánt prin fratele Aurel. Si am dat mai departe aceste predici si învățături. Tatál Ceresc sa te binecuvânteze si sa te întărească pe calea Mántuirii, frate Aurel. Márire Duhului Sfánt in veci! Domnul merita toata slava ,márirea ,cinstea si onoarea. Nu ridicam noi oamenii pe nimeni. Dar imi place ca spui exact adevarul adevarat. Si pe intelesul tuturor. Isus Hristos este Domnul!

 10. Multumim pentru devotamentul fata de Domnul.
  Acum cativa ani am ascultat de 2 ori, 2 predici despre ce inseamna mandria si umilinta. Desi nu mai tin minte tot, am inteles ca radacina pacatului sta in mandrie si ca un om al lui Dumnezeu nu trebuie sa se ofenseze.
  Astfel, pot marturisi ca smerenia sub mana tare a lui Dumnezeu si neofensarea la vorbiri de rau, atitudini rele din partea celorlalti, sau mustrari, m-au pazit pana acum sa nu deraiez de pe calea Domnului si sa raman treaz pentru a-L intampina pe El.
  Slava lui Dumnezeu!

 11. BINECUVANTARI CERESTI SI HAR IN FIECARE CEAS PANA VOM VEDEA FATA LUI !!!
  46. Traiasca Domnul si binecuvantata sa fie Stanca mea! Marit sa fie Dumnezeul mantuirii mele PS 18

 12. Mulțumim mult, Frate Aurel, pentru cuvintele de învățătură pe care ni le transmiți săptămână de săptămână!
  Dumnezeu să te binecuvânteze!
  Cu respect,
  Wagner Alexandru Robert, Satu Mare

 13. 1 Corinteni 15:58: „De aceea, preaiubiții mei frați, fiți tari, neclintiți, sporiți totdeauna în lucrul Domnului, căci știți că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică.”

 14. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va intareasca si pe mai departe! Slava Domnului pentru lucrarea care o faceti…

 15. Slavit sa fie Domnul Dumnezeu pentru a Sa lucrare , deasemenea mulțumesc Domnului pentru dragostea Sa cea mare si plină de har si mila , si Ma rog ca Domnul sa ne dea înțelepciune si lumina încontinuu pentru a urma doar Calea Sa, El sa fie binecuvintat

 16. Domnul Dumnezeu sa va calauzeasca si pe mai departe in lucrarea la care ati fost chemat frate Aurel Gheorghe,…cat vom mai aici, nu stim, dar un lucru este cert, ca EL,Mantuitorul Nostru ne vrea impreuna cu EL, iar de noi depinde cum ne traim viata, aproape de EL, sau departe de poruncile si invataturile Lui. Domnul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei ce lucrati la aceste canale de Trezire, si pe cei din corturile voastre. A Domnului Dumnezeu sa fie toata Cinstea, Gloria, Lauda si Slava!🙏❤

  1. Felicitări, Domnul Isus să vă binecuvinteze e drept căci chiar oamenii de știință, unii din ei afirmă că se sesiseaza o ușoară trecere a timpului mai repede decat normal. Au trecut repede acești ani și mulțumim Domnului de toate învățăturile primite și de noi după mila și indurarea Singurului Intelept Domnul Dumnezeul nostru si Domnul Isus care este Intelepciunea întruchipata din Prov. Cap 8.,In El sunt ascunse toate comorile Stiintei și Ințelepciunii lui Dumnezeu după Epistola lui Pavel catre Coloseni. Va dorim SĂNĂTATE cum Pavel saluta Bisericile de la Domnul Dumnezeul Păcii și de la Domnul Dumnezeul duhurilor proorocilor – Apoc 22.6,Amin!

 17. Amin !
  Prin aceste mesaje de TREZIRE , Dumnezeu a trezit și sufletul meu care trăia in păcat .
  Dumnezeu sa va binecuvânteze cu viața veșnica !

   1. Am citit comentariul cu multă bucurie. Sunt o copilă a Domnului și o ascultătoare fidelă a predicilor, a vremurilor profetice și fac parte din acel grup care miercurea ține post pentru România și nu numai. Acest canal mă ține trează, cu privirea ațintită la Domnul. Este predicat cuvântul Domnului și asta îmi place. Aici mi- a vorbit Dumnezeu de multe ori, mi s-au mărit cunoștințele biblice, istorice și geografice cu privire la poporul Israel.
    Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească toate eforturile!
    Vino Doamne Isuse!

   2. Amin! Domnul să vă binecuvânteze și să vă întărească în continuare în slujba mijlocirii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s