Faptele Duhului Sfânt și faptele noastre

Timp de aproape 2.000 de ani Duhul Sfânt a continuat să lucreze în mijlocul Bisericii Domnului. Mai este puțină vreme până când istoria faptelor Duhului Sfânt va lua sfârșit – curând vremea harului, a Bisericii pe pământ se va încheia.

  • Cum vom fi noi, ultima generație, în mijlocul amestecului și a apostaziei aproape generalizate??? Vom călca pe urmele înaintașilor noștri în credință, sau ne vom lăsa luați de acest val imens al amestecului religios din zilele de pe urmă???
  • Răspunsul îl va da fiecare în dreptul său, ca și creștin, dar și fiecare biserică, chemată să continue în linia trasată de apostoli și de primii creștini…

Un gând despre “Faptele Duhului Sfânt și faptele noastre

  1. Binecuvantat sa fie Tatal ,Domnul nostru Isus Hristos si puterea mareata a Duhului Sfant,Amin! Actul aici prezent se numeste comentariu dar mai degraba tin sa afirm ca la ceea ce astazi Duhul Sfant vorbeste Bisericilor nu exista comentarii ci doar ceea ce se cere : „sa avem urechi de auzit”.In ce priveste impotrivirea pe care o starneste aceasta partida ,ma refer in mod direct la faptul ca prin descoperirile care s-au facut cu privire la Cartea Apocalipsei si tainele scrise de prooroci ,sunt convins ca foarte multi asculta aceste predici dar e o problema inevitabila care se numeste proorocie si anume cea din 2Tim 4.v3-4 ,se numeste intoarcerea urechii de la adevar si a invatatorilor dupa pofta inimii lucru repetat in Osea care ne descopera ca Efraim este zdrobit si asuprit pentru acelasi motiv :”caci a urmat invataturile care-i placeau”.Binecuvantez pe Domnul pt lucrarea de trezire de la Targoviste ,vreau sa fiu sincer fata de frati ,am crezut va voi muri caci rasplata pacatului eate moartea si nu voi auzi aceste tainice descoperiri ,nemeritate cu privire la Cartea Apocalipsei si chiar si chiar din prooroci.Avand in vedere ca majoritatea care am stat nepasatori ne asemanam cu Biserica Laodicea si cumpararea aurului curat este mentionata de cel care este INTELPCIUNE si in proverbe 23.23 ,Cumpara adevarul si nu-l vinde ,intelepciunea stiinta si priceperea,doresc ca Domnu sa ne ajute sa ne TREZIM cu adevarat si sa traim cu adevarat ce spune in Ps 119b,”Fa-ma sa traiesc neprihanirea ceruta de Tine”Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s