Începutul persecuției și repetarea Cincizecimii

Orice lucrare autentică a Duhului Sfânt va naște împotrivire – aceasta o și certifică drept autentică, așa cum a spus Însuși Domnul Isus. Când oamenii se ridică împotriva lucrării lui Dumnezeu, măsura Lui de protecție este să reverse Duhul Sfânt peste cei care Îi slujesc, pentru a le da puterea și curajul de a merge mai departe.

„Şi acum, Doamne, uită-Te la ameninţările lor, dă putere robilor Tăi să vestească Cuvântul Tău cu toată îndrăzneala şi întinde-Ţi mâna, ca să se facă tămăduiri, minuni şi semne prin Numele Robului Tău celui sfânt, Isus!” După ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunaţi; toţi s-au umplut de Duhul Sfânt şi vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu îndrăzneală.”
(F. Ap. 4:29-31)

2 gânduri despre “Începutul persecuției și repetarea Cincizecimii

  1. Pacea Domnului Iisus! Dacă Lucrarea pe care o faci în Biserică nu întâmpină greutăți, nu-i de la Dumnezeu! Satana intra în oamenii lui „credincioși” și se împotrivește Lucrării Lui Dumnezeu! Dar oare ce căuta în Biserică acesti” oameni” sa-și piardă timpul. ..Eu le-am spus ca degeaba își tocesc tocurile și pingelile la Pantofi ,ceea ce țin ei este o Religie si un Ritual care se împotrivește Lucrarii de aducere la Credință a multor oameni care așteaptă ceva deosebit fata de religia în care s-a născut! Dumnezeu sa aibă Milă. ..! Maranatha !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s