Mesaj biblic – „Pace într-o lume tulburată”

Trăim într-o lume frământată și plină de preocupare. Există multe temeri ale acestei generații și puțin optimism în fața evoluțiilor negative ale societății moderne. Cum poți găsi pace în aceste condiții? Care este sursa liniștii profunde puse înaintea noastră prin Evanghelie?

Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” (Ioan 14:27)

Un mesaj biblic de la întâlnirea de evanghelizare din București, duminică, 16 februarie:

2 gânduri despre “Mesaj biblic – „Pace într-o lume tulburată”

  1. Pacea Domnului Iisus Hristos sa ne cuprindă întreaga ființă! Iubiți Frați și Surori am crezut ca gata ,nu mai vin oameni la Credință dar Domnul m-contrazis! În America de Sud , în 3 STADIOANE PLINE LA MAXIM în același timp la aceeași ora au venit sa asculte Evanghelia Lui Iisus Hristos Domnul și sa-l primească ca Mântuitor și Domn personal ! În China plina de CoronaVirus , Frații și Surorile sfidează pricolul și Predica Evanghelia ,în Tarile islamice Domnul Iisus Hristos se Descoperă prin Vise și Viziuni, în Tarile arabe la fel ,însuși Iisus Hristos Domnul este Cel care Evanghelizeaza la fel prin Vise și Viziuni…milioane de oameni primesc Evanghelia Lui Iisus Hristos Domnul și se întorc la Iisus! Este ultimul Seceriș înainte de Răpirea bisericii! Ajuta-ne Doamne Iisuse sa facem parte din cele 5 fecioare intelepte! Maranatha! Mă bucur ca Dumnezeu va da Înțelepciune de Sus! Și mă rog pentru fratele Aurel Gheorghe sa aibă Înțelepciune de Sus, sănătate fizica și spirituala! Sa fie Trâmbița clară de pe Pământ!Răpirea bisericii este iminenta..! Sa ne curățim și sa ne sfințim!Maranatha! Amin. Vino Doamne Iisuse!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s