Dovezi ale botezului cu Duhul Sfânt

Predica apostolului Petru din ziua Cincizecimii aduce înaintea noastră încă o dată nevoia de pocăință, dar și de a primi făgăduința făcută de Dumnezeu Tatăl că, în zilele din urmă, Își va revărsa Duhul peste orice făptură. Această făgăduință este și pentru noi, iar dovezile primirii unui autentic botez cu Duhul Sfânt vor fi vizibile pentru toți: Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri şi pentru toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.” (F. Ap. 2:39)

3 gânduri despre “Dovezi ale botezului cu Duhul Sfânt

  1. Bună ziua. Îmi puteți spune va rog adresa unde se tine următoarea predica din București și data. Mulțumesc. 

    1. Următoarea întâlnire de evanghelizare duminica viitoare, 16 februarie, de la ora 17:30, la sala Cinema Europa, str. Calea Moșilor, nr. 127. Îi așteptăm cu drag pe toți cei ce vor să participe!

  2. DOMNUL sa va binecuvânteze cu Înțelepciune de Sus, sănătate fizica și spirituala,pe toți care lucrați la Vestirea Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Ma bucur ca sunteți consecvenți în Lucrare !DOMNUL va va Răsplăti cu Viața veșnică. In curand vine Mirele! Maranatha! Amin. Vino Doamne Iisuse!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s