4 gânduri despre “„VIAȚĂ DIN BELȘUG” – BUCUREȘTI, 12 ianuarie 2020

  1. 2 Timotei 2: 21 Deci dacă cineva se curățește de acestea, va fi un vas de cinste , sfințit , folositor stăpînului său, destoinic pentru orice lucrare bună. Amin.” PSALMUL 115:15- Fiți BINECUVÎNTAȚI de Domnul care a făcut CERURILE și PĂMÎNTUL Amin”

  2. DA ESTE UN MESAJ SFANT CARE MA MISCAT SI MIA DAT DE GANDIT SA MA REINTORC PE CALEA DOMNULUI DIN DRUMUL MEU MIZERABIL,AM O LUNGA ISTORIE ZBUCIUMATA PE CARE NU AM AVUT CU CINE SA O VORBESC SI SA MA SFATUIESC,IN FINAL UNA PESTE ALTA DOMNUL MIA DESCHIS OCHI SA VAD UNDE AM GRESIT SI NU CINE A GRESIT IN DREPTUL MEU,IN CAZUL MEU AM O SITUATIE DELICATA DAR MA ROG DOMNULUI SA MA AJUTE CUM SA PROCEDEZ IN TOATE PLANURILE :FAMILIAL, SOCIAL SI PE UNDE MAI MERG SLAVIT SA FIE DOMNUL SA AJUTE PE TOATA LUMEA SI PE FRATI MEI CARE AU CAZUT PE CALE SI PE FRATI MEI DIN FAMILIE DOMNUL SA NE AJUTE PE TOTI AMIN

  3. Dumnezeu sa va binecuvânteze Lucrarea care va pus sa o faceți! Eu , personal cred ca sunteți cea mai clară Trâmbița de pe pământ! Domnul Iisus Hristos sa va ajute! Maranatha !

  4. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA PAZEASCA!!! DOAMNE AJUTA!!! DOAMNE DA IZBANDA!!! MARANATA!!!!!!! SHALOM!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s