Bilanț anual – 2019

La sfârșit de an avem multe motive de mulțumire înaintea lui Dumnezeu, pentru dragostea Sa nemărginită și harul Său inestimabil pe care l-a revărsat din belșug peste noi și în 2019. Îi mulțumim și pentru că El a făcut posibil ca această lucrare de vestire a Cuvântului Său pe internet să continue, prin puterea și îndurarea Sa! Ca de obicei, am dori să putem primi câte un scurt mesaj de răspuns cu locul unde au fost recepționate mesajele postate, dând lui Dumnezeu toată slava pentru lucrarea Lui. Domnul să-Și binecuvânteze Biserica și în noul an și să ne ajute pe toți să fim gata pentru marele eveniment al revenirii Sale!

13 gânduri despre “Bilanț anual – 2019

 1. Domnul sa va rasplateasca pentru cum ati lucrat pana in acest moment si sa va intareasca pentru a lucra in continuare pana la venirea Lui ! Va ascultam din Anglia .

 2. Maranata !
  Ne vom întâlni cu toții la sărbătoarea Mielului, AMIN !!!
  Fiți binecuvântați in Tatăl nostru !

 3. Suntem si noi pe receptie la toate postarile dv, de aici din Seattle, WA. USA
  Multumim Domnului si dv pentru lucrarea pe care o faceti si dorim ca aceasta lucrare sa-si atinga scopul. Domnul sa dea Har si propasire in Noul An 2020 si fiecare dintre noi sa urmarim sfintirea noastra, fara de care nu-L putem vedea pe Dumnezeu.
  Domnul sa va binecuvinteze ✡🕎🛐

 4. Pace. Multumesc Dlui pt dvs si lucrarea pe care o faceti. Cer indurarea Dlui peste Ro si poporul roman, pentru cei care locuiesc in interiorul granitelor Ro cat si cei care locuiesc in diaspora. Dl sa aduca pocainta si restaurarea poporului si a tarii.

 5. Sunt din Pintra Neamț, momentan locuiesc în Franta la fiica mea. Ascult cu mare drag canalul dv , sunt abonata și mă bucura orice postare a dv. Domnul sa va binecuvânteze și sa va dea putere .Rugati-va pentru cei nemantuiti. Pace

 6. Multumesc Tie Doamne Dumnezeul nostru pentru toata lucrarea aceasta,sunt bucuros ca am primit si eu mila Ta si am ajuns sa te cunosc mai bine 🙏
  Iti multumesc pentru dragostea Ta ❤️
  Iti multumesc pentru ca inca ma Ti in mana Ta asa cum sunt 🙏
  Ai mila Doamne de poporul roman ❤️
  Faca-se voia Ta Doamne Dumnezeule!
  Domnul nostru Isus Cristos sa fie cu toti,Amin!

 7. Nu voi putea niciodata ,sa i multumesc indeajuns Domnului pentru dragostea, grija, răbdarea care a avuto cu mine.II mutumesc din suflet și pentru faptul că, mi a ascultat rugămintea, ca vreau sa mi găsească și mie o biserică pe placul lui și da, v a trimis pe dumneavoastră în București. Slavit sa fie Domnul și dumneavoastră sa fiți binecuvântat!

 8. Slăvit să fie Domnul pentru lucrarea pe care o faceti prin puterea Sa. A dori din toată inima mea ca Domnul sa ma boteze cu Duhul Sfânt și aș vrea să trăiesc pt El timpul cat a mai rămas. As vrea sa mă implic pt Domnul în mai mult lucrări deși am 18 ani si am bacalaureatul anul acesta. As dori ca Domnul sa ma ajute sa ma sfintesc in continuare si sa ma ajute sa fiu ca cele cinci fecioare înțelepte, sa fiu plin de Duhul Sfânt , si sa mă pot implica si in aceasta lucrare de mijlocire.
  Domnul să vă binecuvânteze frate Aurel si să vă păzească! Domnul sa ne binecuvânteze pe toți cei ce umblam in sfintenție si sa ne dea pocăința mai multa, iar celor din lume sa le descopere taina tinuta ascunsă, pe Isus Hristos. Harul, pacea, indurarea, puterea lui Dumnezeu sa fie si rămână cu fiecare dintre voi dragi frați, Amin!

 9. Ii multumesc Domnului pentru aceasta lucrare de vestire a Evangheliei curate. Domnul m-a trezit ascultand aceste predici . Ma rog ca in 2020 Domnul sa imi dea putere sa ma curatesc si mai mult in asteptarea venirii Sale si sa faca El prin puterea Lui o trezire in toata tara , in biserica mea din Avram Iancu Bihor si in familia mea .

 10. Mulțumesc Domnului pentru toate binecuvântările și lecțiile care ni le dă în fiecare zi, iar pe dumneavoastră frate Aurel, Domnul să vă binecuvinteze familia și colaboratorii dumneavoastră, să vă întărească în lucrarea aceasta la care a-ți fost chemat. Har și pace de la Dumnezeu Tatăl și de la Domnul nostru Iisus Hristos.

 11. Sunt recunoscătoare Domnului pentru mesajele de incurajare, pentru cele de chemare la pocăință și trezire, și pentru cele informative în vederea vegherii pe calea credinței și așteptării venirii Domnului nostru Isus Hristos.
  Doresc să mă alătur tuturor fraților (și surorilor) credincioși care așteaptă venirea Domnului, cu post și rugăciune în vederea trezirii celor care au ațipit și în vederea întăririi credinței noastre.

 12. Dumnezeu sa va binecuvânteze familia și biserica frate Aurel! Va rog sa o puneți în Lista dvs. de Rugaciune pe Soția mea Lupu Ileana (Lili) și fata mea Lupu Anca ! Mulțumesc mult! Domnul Iisus Hristos sa-și facă Mila de ele sa se descopere așa Cum a facut-o la Tarile din Est și Tarile arabe ! Prin vis sau vedenie ! Maranatha! Amin. S-a lăsat o „liniste” înaintea furtunii în Orientul mijlociu…!Chiar am predicat astăzi despre reluările pe care le aveți face la Sudiul Evangheliilor. ..! M-as bucura mult . Ar fi minunat sa vina Răpirea bisericii exact în toiul Studiului…!Sa ne pregătim sa veghem sa fim gata oricând sa Întâmpinăm pe Domnul Iisus Hristos! Sa facem parte din cele 5 fecioare intelepte! Maranatha! Amin, vino Doamne Iisuse!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s