Prezentare carte, București, Sala Dalles – 50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre, vol. II ȘI III

Mulțumim Domnului pentru felul în care au decurs lucrurile la Cluj-Napoca, atât la prezentarea de carte, cât și în întâlnirile cu alți creștini din zonă! Ne rugăm ca El să lucreze și la următoarea prezentare, programată să aibă loc sâmbătă, 14 septembrie, la Sala Dalles din București.

Vă așteptăm cu drag!

14 gânduri despre “Prezentare carte, București, Sala Dalles – 50 de teze pentru reforma creștinismului din zilele noastre, vol. II ȘI III

 1. Pace! La Ploiesti cand o sa tineti o prezentare de carte? Sau o intalnire ceva? M-as bucura sa va cunosc frate Aurel! Domnul Isus sa va binecuvinteze!

 2. Pace ! Dorim să cumpărăm cărțile volumul II şi III , vă rugăm să ne îndrumați !Domnul Isus să vă binecuvînteze !

  1. Prezentarea a avut loc la sala Dalles, azi, de la ora 18 la 20, la adresa indicată, Str. Nicolae Bălcescu, nr. 18. Cu ajutorul Domnului, vor mai fi și alte expuneri la București pe viitor.

   1. Nu înțeleg.Am fost aseara la sala Dalles, era închisă.Nu era nimeni înăuntru era in renovare.

   2. Din păcate, a fost o neînțelegere… Mai era o ușă, la vreo 30 m, mergând spre Intercontinental. Probabil că mai multe persoane au fost în aceeași situație. Ne pare sincer foarte rău, dar vă asigurăm că vor mai fi și alte ocazii de ne întâlni la București.

  1. La Timișoara este programată prezentarea pe 25 septembrie, în aceeași locație ca data trecută – Hotel Perla. Detaliile vor fi publicate din timp pe site.

 3. Ii multumim Domnului ptr.ca ne-a vorbit si aseara prin fr.Aurel si prin credinciosia intregii echipe.El Domnul sa primeasca lauda ce i-am adus-o prin cantare si sa asculte rugaciunile noastre.Sa fiti binecuvantati de Domnul Isus Hristos toata fam.fr.Aurel ,impreuna cu toata echipa.Domnul sa va pazeasca si la intoarcere acasa. As vrea sa ma inscriu ptr.ziua de post-in fiecare miercuri -Domnul sa-mi dea putere si ajutor sa pot sa-mi tin juruinta,poate in cazuri exceptionale vor fi zile in care nu voi putea tine dar ma rog Domnului sa ma ajute in alta zi cand stau in post sa aduc si motivele de rugaciune ptr,miercuri. Acum o sa va rog sa-mi trimiteti motivele caci aseara nu le-am notat si as vrea sa ma rog specific.Am peste 60 ani si memoria uneori ma mai lasa.Fratii si surorile din Betel Cluj ,care va cunosc ,chiar daca unii nu au putut sa vina aseara, va iubesc cu dragostea Domnului Isus si si ne rugam ptr.unitate sfanta in Duhul .Domnul sa va protejeze si sa va pazeasca.Scutul credintei sa va apere de toate sagetile arzatoare a celui rau.Sa va umple de Puterea Duhului Sfant ,sa va dea sanatate ca sa ne creasca spiritual si prin lucrarea pe care o faceti,sa ne ajute si pe noi sa-L vestim si sa stam in spartura.Har si pace de la Dumnezeu si de la Domnul nostru Isus Hristos!!!

  1. Domnul să fie lăudat! Și noi ne-am bucurat să fim aseară la Cluj, în prezența Domnului, împreună cu întreaga asistență.
   În ce privește punctele de rugăciune și post pentru ziua de miercuri, acestea sunt următoarele:
   1. Domnul să scoată lucrători la secerișul Său și să ridice păstori după inima Lui;
   2. Să fie deschise uși pentru Evanghelie;
   3. Pentru Biserici sănătoase, în care cei ce vin de afară să poată fi ajutați;
   4. Domnul să reverse un duh de îndurare și de rugăciune peste națiunea noastră, în așa fel încât mulți să-și întoarcă privirile spre El!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s