În atenția participanților la prezentarea de carte de la Cluj-Napoca

Prin harul lui Dumnezeu, vineri, 3 mai, a avut loc prezentarea primului volum al cărții ”50 de teze pentru reforma creștinismului zilelor noastre”. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că a făcut posibil acest eveniment în Oradea și în Cluj-Napoca.

Fiindcă numărul de participanți a depășit așteptările noastre, ne-am văzut în situația neplăcută de a nu putea oferi destule cărți celor care le-au solicitat. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient, pe care vom încerca să-l înlăturăm în întâlnirile viitoare. Până atunci, am dori să facem tot ce ține de noi pentru remedierea situației. De aceea, îi rugăm pe toți cei care au asistat la prezentarea de la Cluj și care doresc să le trimitem cărțile, să solicite acest lucru la nr. de telefon: 0721 226 568 sau pe adresa de email: trezireazi@gmail.com. Coletele vor fi trimise gratuit, costul integral al volumelor și transportului fiind suportat de noi.

Același lucru este valabil și pentru cazul în care au fost persoane aflate în aceeași situație și la întâlnirea din Oradea.

Domnul să vă binecuvânteze și să vă întărească până la venirea Sa!

Echipa site-ului TrezireAzi

11 gânduri despre “În atenția participanților la prezentarea de carte de la Cluj-Napoca

 1. Pacea Domnului Isus Pentru intalnirea de la Oradea as solicita un exemplar de carte daca se poate…

  Domnul sa va binecuvinteze frate Aurel in lucrarea pe care o faceti si va multumim.

 2. Multumim frumos pentru dorinta de a ne trimite cartile celor ce nu le-am putut obtine, desi nu putem spune ca nu am primit cel putin una si suntem recunoscatori si pentru ea.
  Greu de primit.. gratuit.. cand doar banuiesc cat efort a fost investit in scrierea si tiparirea lor. Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va umple de bucurie aici si-n vesnicie!

 3. Pace frate Aurel!Tare as dori sa achiziționez o carte, dar sunt in Anglia.Livrati și aici!?Fiti binecuvântat Dvs și familia Dvs ,cu stima Paula.(Oradea)

 4. Buna ziua,Având in vedere posibilitatea de a obtine cartea prin comanda si librare postala, intrebarea mea ar fi daca livrati si in strainatate ?Multumesc si o zi buna

 5. Va multumim frumos ptr. tot ce faceti.Dumnezeu sa va rasplateasca aici pe pamant si in Imparatia Sa! Fiti binecuvantati frati scumpi!  O sora din „grupul de la Betel „.

 6. Vă mulțumesc pentru carte anticipat, Domnul Isus Hristos să fie cu voi să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pentru osteneala voastră în lucrarea pe care o faceți pentru lărgirea Împărăției Sale.Dacă mai aveți un volum de carte aș vrea să-mi trimiteți și mie,dar contracist ,vă mulțumesc.Trezire azi.
  Mica 718. Care Dumnezeu este ca Tine, care ierți nelegiuirea și treci cu vederea păcatele rămășiței moștenirii Tale? – El nu-Și ține mânia pe vecie, ci Îi place îndurarea!19. El va avea iarăși milă de noi, va călca în picioare nelegiuirile noastre, și vei arunca în fundul mării toate păcatele lor.20. Vei da cu credincioșie lui Iacov și vei ține cu îndurare față de Avraam ce ai jurat părinților noștri în zilele de odinioară.rimis din Yahoo Mail pe Android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s