Din inima lui vor curge râuri de apă vie!

În ziua de pe urmă, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat în picioare şi a strigat: „Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura.” Spunea cuvintele acestea despre Duhul pe care aveau să-L primească cei ce vor crede în El.” (In. 7:37-39)

Creștinismul nu înseamnă a-ți îndeplini obligații religioase… Creștinismul nu-i o religie, ci o relație de profunzime cu Domnul, o relație în care tu însetezi, iar El îți dă apă vie, prin Duhul Sfânt.

Domnul vrea să avem această sete în inima noastră. Ea trebuie să fie o sete mistuitoare după El, după prezența Sa, după Duhul Lui cel Sfânt.

Dumnezeu vrea să reverse Duhul Lui cel Sfânt în toată plinătatea Lui peste Biserica Sa, acum, în această vreme de sfârșit. Biserica Domnului a început având plinătatea Duhului și va sfârși în același fel, chiar dacă va fi înconjurată din toate părțile de apostazie. Dumnezeu vrea să-Și ridice poporul pentru ultimul mare seceriș, pentru ultima chemare, dar o va face numai cu oamenii care însetează după El.

Simți tu această sete în adâncul inimii tale?

Un gând despre “Din inima lui vor curge râuri de apă vie!

  1. Setea aceasta a fost inlocuita, din pacate, cu alte lucruri dupa care tanjim si care ne consuma/ compromit spiritual (bani, cariera, studii,etc) si ne instraineaza tot mai mult de El, pe noi… cei ce am gustat odata din apa vie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s