Roada Duhului Sfânt

Pe orice mlădiţă care este în Mine, şi n-aduce roadă, El o taie; şi pe orice mlădiţă care aduce roadă, o curăţă, ca să aducă şi mai mult roadă. (In. 15:2)
Rămâneţi în Mine, şi Eu voi rămâne în voi. După cum mlădiţa nu poate aduce roadă de la sine, dacă nu rămâne în viţă, tot aşa nici voi nu puteţi să aduceţi roadă, dacă nu rămâneţi în Mine. Eu sunt Viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cine rămâne în Mine şi în cine rămân Eu aduce multă roadă; căci despărţiţi de Mine nu puteţi face nimic. (In. 15:4-5)
Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi roadă, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea. (In.15:16)
Un mesaj despre roada Duhului Sfânt pe care Dumnezeu o dorește și o așteaptă în viața noastră…

4 gânduri despre “Roada Duhului Sfânt

 1. Domnul sa va binecuvanteze fr.Aurel,pe d-stra,fam. si pe fr.din adunarea in care slujiti.Har si pace de la Dumnezeu .Ma rog ,asa cum m-a indemnat sora Luminita ,ptr.o trezire spirituala in Floresti,Cluj,Targoviste ,in Romania.Atat de mult lucreaza Dumnezeu in viata mea prin mesajele care le transmiteti! El sa va foloseasca in continuare ptr.trezirea celor ce asculta mesajele ce le transmite prin d-stra.Sa va dea sanatate.la fel sotiei si fetitei,pacea Lui,sa fiti si sa fim plini de Roada Duhului Sfant.

  În Luni, 21 Noiembrie 2016 22:42:36, Trezire Azi a scris:

  #yiv4680116168 a:hover {color:red;}#yiv4680116168 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv4680116168 a.yiv4680116168primaryactionlink:link, #yiv4680116168 a.yiv4680116168primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv4680116168 a.yiv4680116168primaryactionlink:hover, #yiv4680116168 a.yiv4680116168primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv4680116168 WordPress.com | aurelgh posted: „Pe orice mlădiţă care este în Mine, şi n-aduce roadă, El o taie; şi pe orice mlădiţă care aduce roadă, o curăţă, ca să aducă şi mai mult roadă. (In. 15:2)Rămâneţi în Mine, şi Eu voi rămâne în voi. După cum mlădiţa nu poate aduce roadă de la sine, da” | |

 2. Nici eu (un rob netrebnic,neînsemnat a lui Hristos) nu sunt vrednic sa fac o astfel de afirmatie îndrazneata,desi ma rog de ani buni,pentru ca Dumnezeu sa scoata dintre miile de evanhelisti cu renume international,un Om drept,un Om care sa se lepede de sine,si tot ce a primit (inclusiv viata) sa puna la dispozitia lui Dumnezeu,sa înalte un zid,sa stea în spartura înaintea lui Dumnezeu,sa mijloceasca pentru tara,pentru ca Romania sa nu fie nimicita de mânia Domnului. Eu cred si sper ca Dumnezeu va ridica acest Om,în scurta vreme,altfel Romania ‘crestina’,va suporta urgia si focul mâniei aprinse a lui Dumnezeu. Da, acest lucru ar trebui sa ne anime pe toti cei ce iubim pe Domnul,sa ne unim inimile în Hristos,sa mijlocim în rugaciuni,prin puterea Duhului Sfânt,oriunde ne-am afla în „Babilon”,ca Dumnezeu sa ridice un astfel de Om…
  Har si pace de la Dumnezeu Tatal si de la Domnul Isus Hristos !

 3. De ani de zile ma framânta obsesiv o dilema justificata cred eu. În crestinismul contemporan,când Biblia este tradusa si cunoscuta de toate popoarele lumii,când milioane de oameni se declara crestini,de la Ap.Pavel pâna azi,nu am cunostinta sa fi spus cineva cu atâta siguranta si convingere :”Calcati pe urmele mele întrucât si eu calc pe urmele lui Hristos.” (1 Corinteni 11:1)
  Oare azi,nici un om nu calca pe urmele lui Hristos,asemeni lui Pavel ?!…

  1. Cat timp nici eu nu sunt in stare sa spun asa ceva, nici de la altul nu astept (e un lucru mare si aduce muuulta responsabilitate sa spui asa ceva). Doamne trezeste-ma si incepe-ti lucrarea cu mine…cu familia mea AMIN! Haideti sa cerem Domnului sa ridice astfel de oameni. Amin. Multa binecuvantare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s