”Nori negri se strâng asupra lumii” – o perspectivă biblică asupra războiului din Siria

Probabil că războiul din Siria și atrocitățile care sunt comise în cadrul lui sunt cele mai evidente dovezi ale faptului că trăim zilele de pe urmă ale istoriei omenirii. Împlinirea profețiilor din Isaia capitolul 17 și Ezechiel 38-39 este mai aproape ca oricând, iar toate armatele descrise în Scripturile Vechiului Testament sunt deja poziționate pe câmpul de luptă. Niciodată mai mult ca acum nu s-a putut vedea atât de clar împlinirea literală a Cuvântului lui Dumnezeu. Este scris că ”Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi proroci.” (Amos 3:7) El ne arată din timp ceea ce urmează să se întâmple prin Duhul Său și Cuvântul Lui cel sfânt.

Toate evenimente care se derulează sub ochii noștri în fiecare zi n-ar trebui nici să ne uimească, nici să ne facă să ne temem, ci doar să ne ridicăm privirile în sus știind că răscumpărarea noastră se apropie.

Un singur cuvânt ar trebui să ne miște de ajuns încât ziua aceea mare a judecății să nu ne ia prin surprindere: ”Pregăteşte-te să întâlneşti pe Dumnezeul tău!” (Amos 4:12)

O privire biblică asupra evenimentelor recente ce indică spre împlinirea profețiilor Scripturii.

7 gânduri despre “”Nori negri se strâng asupra lumii” – o perspectivă biblică asupra războiului din Siria

 1. Sunteti foarte bine documentati,ce minunat ca Dumnezeu se foloseste de copiii lui dornici de a cunoaste si de a ne explica si noua atat de minunat cum implineste Dumnezeu scriptura acum in zilele noastre.Domnul sa va rasplateasca!

 2. Iata de ce cred ca rapirea bisericii va fi DUPA eventualul razboi, sau cel putin dupa aratarea publica a lui anticrist (nu stiu daca am dreptate dar eu asa citesc, asa inteleg):

  2 Tesaloniceni 2
  1. Cat priveste venirea Domnului nostru Isus Hristos si strangerea noastra laolalta cu El, va rugam, fratilor,
  2. sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum ziua Domnului ar fi si venit chiar.
  3. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii,
  4. potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu.

  Matei 24
  15. De aceea, cand veti vedea „uraciunea pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „asezata in Locul Sfant” – cine citeste sa inteleaga! –
  16. atunci, cei ce vor fi in Iudeea sa fuga la munti;
  17. cine va fi pe acoperisul casei sa nu se coboare sa-si ia lucrurile din casa;
  18. si cine va fi la camp sa nu se intoarca sa-si ia haina.

  1. La rapire doar biserica IL va vedea pe Hristos. Vor fi transformati intr-o clipita si impreuna cu cei adormiti in Domnul vor zbura in vazduh. Cele 2 citate amintite vorbesc despre venirea Domnului ca sa domneasca in Israel pentru 1.000 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s