DEFINIŢIA TREZIRII

Aș vrea să răspund celor care se întreabă ”ce înseamnă trezire” într-o formă cât se poate de simplă, pe înțelesul tuturor.
Trezire însemnă a lăsa vorbăria goală despre Biblie sau creștinism și a începe să trăiești ceea ce predici altora. Trezire înseamnă sfințirea vieții, a fi eliberat de toate păcatele ascunse în care te complaci, măcar că te numești creștin. Trezire este a ieși de sub acoperirea falsă care sună așa : ”Lasă frate, că e har! Suntem slabi…și Pavel a fost”, justificându-ți astfel păcatul prin neputință, deși Dumnezeu ne pune la dispoziție o viață nouă și izbăvire de păcat.
Trezire, frate scump, înseamnă să nu-ți mai murdărești ochii ore în șir în fața televizorului sau a calculatorului, ci să te aduci pe tine ca o jertfă sfântă!
Trezire, soră dragă, este să simți rușine atunci când îți expui trupul (care ar trebui să fie templul Duhului Sfânt) la plajă, în fața a sute de ochi stăpâniți de duhul curviei.
Trezire însemnă să mori față de tine și de poftele tale lumești, să renunți la lăcomia de avere, care nu e mai puțin vinovată decât curvia, astfel încât Ap. Pavel spunea că nici n-ar trebui pomenită în mijlocul nostru ”cum se cuvine unor sfinți” (Ef. 5:3)
Trezire înseamnă pasiune pentru rugăciune, ore în șir cu ochii scăldați în lacrimi pentru o lume pierdută, căreia nu i-am fost martori, așa cum ar fi trebuit.
Trezire înseamnă sfârșitul adunărilor plicticoase în care singura ta rugăciune e să se termine mai repede, ca să pleci în parc sau la mall. Trezire însemnă să-L iei pe Dumnezeu în serios, să-L cunoști în sfințenia Sa și să începi să te temi de El, măcar în al 11-lea ceas.
Trezire nu înseamnă să înșirui versete după versete, ca să-ți justifici nepăsarea și păcatul cu ele, ci să te pui pe genunchi și să plângi pentru că n-ai fost ce trebuia să fii, pentru că n-ai făcut ce trebuia să faci…
Trezirea vine când ești gata să renunți la tine, să-ți iei crucea și să-L urmezi, oricât te-ar costa. Trezirea vine atunci când ieși afară din taberele oamenilor, ca să primești ocara Lui.
Trezirea ta individuală îi va face pe alții să te urască: le vei sta ca un spin în coaste, căci viața ta sfântă îi condamnă. Trezirea îi va face pe frații falși și mincinoși (2Cor.11:26) să te numească eretic, iar adunarea ta – o sectă.
Acum, te întreb din nou: vrei cu adevărat trezire? Față de lumină, creștinismul instituțional ”autorizat”, se va situa mereu în contra, căci oamenii nu vor să iasă la lumină pentru că faptele lor sunt rele (In. 3:20). Ce vei face tu, în această vreme de înșelare totală în care toți cred că au dreptate, dar batjocoresc în fiecare zi Numele Domnului printr-o viață de păcat?
Vei continua să-ți vezi de viața ta, de averea ta, de plăcerile tale? Sau le vei lăsa în gunoi, așa cum și sunt de fapt, ca să alergi înainte pentru premiul chemării cerești la sfințenia lui Hristos?
Dacă ai decis să te trezești, lasă-ne un mesaj, ca să ne rugăm pentru tine. Lipsa acestuia va fi pentru noi, de asemenea un răspuns. Domnul să te binecuvânteze!

15 gânduri despre “DEFINIŢIA TREZIRII

 1. Pace! Și eu am nevoie de susținere in rugăciune ca Dumnezeu sa mi întoarcă inima spre El cu totul și sa ma folosească. Domnul sa va binecuvanteze!

 2. Sunt profund miscat în inima mea,că Dumnezeu încă are oamenii prin care să trezească inimile celor care au făcut din relatia cu Creatorul tuturor lucrurilor,o relație de mici dimensiuni.Dumnezeu să trezească biserica Sa în aceste vremuri târzii. Har şi binecuvântare în lucrarea pe care o desfăşurati!

 3. Si eu vreau trezire si pentru mine si toti ceilalti , Domnul sa va binecuvanteze cu viață veșnică !!

 4. Foarte multi „pocaiti” avem nevoie de o trezire, trebuie sa recunoaste-m acest fapt si sa ne rugam la Dumnezeu pentru ajutor si unii pentru altii pentru intarire spirituala Domnul sa ne binecuvanteze .

 5. Multumesc Domnului pentru voi neincetat ,si ma rog pentru voi si pentru mine sa ramanem treji si vegheatori in orice vreme. Fiti binecuvantati in numele lui Hristos isus si pacea Lui sa va umple inimile!

 6. Domnul sa va binecuvinteze ne ajutati f mult spiritual si i multumesc Domnului cu lacrimi pt mesajul trezirii de care avem mare nevoie si toate celelalte mesaje. Mana cereasca si apa vie .SLAVA VESNICA DOMNULUI ca inca ne mai vorbeste si ne cerceteaza. Ma alatur si eu in rugaciune pt trezirea pocaitilor si a natiunii noastre.

  1. Slăvit să fie Domnul pentru lucrarea Sa! Ne rugăm pentru trezire împreună cu toți cei care își doresc ca slava Domnului să se coboare în mijlocul nostru și să aducă mulțimi de suflete la pocăință.
   A Lui să fie toată slava în Biserică și printre cei ce încă nu-L cunosc!

   1. Domnul Isus Hristos să vă binecuvânteze.
    Mulțumesc Domnului Isus Hristos pentru că m-a trezit când mă cerceta in 2014 cu „Este ceasul sa vă treziți din somn” rostit prin gura dv.
    Slavă și Glorie Domnului Isus Hristos în veci.
    Amin

 7. Candva am crezut ca sant crestin ,dar a fost o amagire.In baza acestei autoinselari am cautat sa fac multe lucruri,crezand ca le fac pentru DOMNUL,dar erau fie din fire,fie dela cel rau.Dumnezeu s-a indurat de mine si mi-a aratat ca m-am autoinselat,dar de foarte multi ani am incercat sa ma indrept si n-am mai reusit.Daca doriti sa ma ajutati in rugaciune ,ca Domnul sa-mi dea harul pocaintei adevarate,sa ma lepad de mine,sa-mi iau cricea si sa-l urmez.Dumnezeu sa va rasplateasca.

  1. Domnul sa ne ajute pe toti caci toti avem de luptat zilnic cu firea si de luat zilnic crucea. Ne rugam pentru tine

 8. „Dacă ai decis să te trezești, lasă-ne un mesaj, ca să ne rugăm pentru tine.”

  ROAGĂ-TE ȘI PENTRU MINE FRATE DRAG. AM AVUT ȘI EU CANDVA ACEEAȘI VIZIUNE ȘI RUGĂCIUNE, PENTRU TREZIRE, DAR NU M-AM JERTIT PENTRU ACEASTA ATAT CAT TREBUIA ȘI M-AM PLAFONAT.

  1. Ne vom ruga pentru tine și pentru toți cei care au avut astfel de căutări după mai mult din viața cu Dumnezeu. El să te întărească până la capăt și să-ți reaprindă focul din inimă!

   1. Amin si eu am nevoie de trezire si ca Domnul sa puna un dar de rugăciune in fiecare dintre noi !!! Domnul Isus sa va intareasca si sa va binecuvanteze !!!

 9. Amin! Doamne trezește-ne!
  Slavă lui Dumnezeu pentru cuvântul Sau si pentru dragostea Sa pentru noi.
  Dumnezeu sa va binecuvânteze pentru tot ce faceti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s