Vremuri profetice: rezumat 2022 – perspective 2023

Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne apropiem de încheierea acestui an plin de evenimente care ne îndreaptă atenția spre apropiata revenire a Domnului nostru. Prin harul Său am continuat să observăm aceste lucruri, privind în același timp spre Sfintele Scripturi în încercarea de a duce mai departe mesajul Său din aceste vremuri de pe urmă. Dorința noastră a rămas aceeași ca la început: de a vedea o adevărată trezire în mijlocul poporului nostru, începând din adunările creștine și continuând cu cei ce nu-L cunosc pe Domnul…

Ca de fiecare dată la sfârșit de an, ne-am bucura să știm până unde a ajuns Cuvântul Domnului și prin această modalitate a internetului. De aceea, vă rugăm să lăsați câte un scurt mesaj cu localitatea și țara unde au fost recepționate postările noastre.

Toată slava să fie a Domnului nostru pentru felul în care a continuat să lucreze și în acest ultim an pe care îl încheiem. El să vă binecuvânteze pe toți și să ne ajute să fim împreună în ziua revenirii Sale!
Maranata! Domnul nostru vine!

15 gânduri despre “Vremuri profetice: rezumat 2022 – perspective 2023

 1. Mulțumesc Domnului Dumnezeu pentru harul pe care l-a revărsat peste sufletele noastre, prin mesajele dumneavoastră, pentru râvna pe care o aveți de a ajuta cât mai mulți oameni, să-L cunoască pe Domnul Isus Hristos. Domnul să fie lăudat pentru bunătatea Sa și îndelunga răbdare pe care o are pentru noi cei care am răspuns chemării Lui. Domnul să vă însoțească mereu cu Prezența Sa, să vă ocrotească și nicio uneltire din partea celui rău să nu se împlinească. Pentru mine, mesajele despre vremurile profetice, au fost revelatoare. Mulțumesc!
  Sunt din Dej, județul Cluj.

 2. Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca pentru lucrarea pe care o faceti, si sa va intareasca in continuare!
  Va ascult cu mare bucurie din Canada, Vanderhoof, British Columbia.

 3. Multumesc frate Aurel pentru mesajele pe care le-am ascultat in tot timpul anului si care mi-au dat putere si speranta in asteparea venirii Domnului nostru scump Isus !
  Domnul sa va binecuvinteze pe voi si pe familiile voastre, frati dragi !
  Glorie Domnului nostru Isus Christos pentru aceasta lucrare !
  Nelia Salvi, Lausanne, Elvetia

 4. Frate Aurel Gheorghe, và multumesc pentru toate mesajele de încurajare si de învàtàturà a Évangheliei. Dumnezeu sà và binecuvinteze, sà và dea sànàtate, pace în suflet si sà và umple de Duhul Sfânt ! Và urez un AN NOU FERICIT 2023 ! Eu và ascult din Montréal, canada.

  1. Mulțumim Domnului pentru lucrarea Sa de răspândire a Cuvântului până în cele mai îndepărtate locuri! El să vă binecuvânteze în harul Său!

 5. Bună seara,

  Pentru ca anul acesta se încheie, nu pot să-l las sa plece fără sa va spun cât de recunoscătoare sunt pentru dvs., toți.. Domnul sa va binecuvânteze, sa va binecuvanteze familia, sa va iubiți unii pe alții, sa fiti plini de lumina, bucurie, înțelepciune, iertare, inimi curate, pace.. Credință.. Domnul sa va răsplătească pentru tot ce faceți, pentru prezenta dvs.constanta alături de noi, fizic și în mediul online. Pentru bogăția de informații daruite. Pentru ca va pasa..

  Sa aveti un an nou Fericit!

 6. Psalmii 115:15 Fiţi binecuvântaţi de Domnul, care a făcut cerurile şi pământul!

  Hălmagiu,jud.Arad

 7. SLAVIT SA FIE DOMNUL CACI DE DINAINTE DE PANDEMIE DOMNUL SA INDURAT DE mine SI MA RIDICAT din caderea in care cazusem SI MA TREZIT LA VIATA ASCULTAND CUVANTUL DOMNULUI PRIN MESAJELE DIN PREDICILE ASCULTATE,MARIT SA FIE DOMNUL IN VECI AMIN
  BUCURESTI

 8. Multumesc pentru postarile dvs. Eu le primesc in Franta, in orasul Etampes 91150. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa faca ça Cuvantul Lui sa rodeasca in inima fiecaruia.
  As avea o dorinta in acest nou an ce va veni : ça Domnul Isus sa mantuiasca Familia mea(sot si copii) cat si parinti mei si a sotului, sora, unchi, bunici, verisoara. Mas bucura mult daca ati dori sa ma sustineti in rugaciune, sunt atat de deznadajduita si numai am putere sa ma rog. As vrea saatm ajute Domnul si pe mine sa nu imi pierd credinta si sa Continui sa cred in bunatatea si dreptatea Lui.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca pt tot ce faceti pt Slava Numele Lui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s