Unul va fi luat, iar altul va fi lăsat!

Ce s-a întâmplat în zilele lui Noe, se va întâmpla la fel şi în zilele Fiului omului: mâncau, beau, se însurau şi se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie; şi a venit potopul şi i-a prăpădit pe toţi. Ce s-a întâmplat în zilele lui Lot, se va întâmpla aidoma: oamenii mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau, dar, în ziua când a ieşit Lot din Sodoma, a plouat foc şi pucioasă din cer şi i-a pierdut pe toţi. Tot aşa va fi şi în ziua când Se va arăta Fiul omului.” (Luca 17:26-30)

5 gânduri despre “Unul va fi luat, iar altul va fi lăsat!

  1. Pacea Domnului si binecuvantari as dori sa stiu casunteti bine pentru ca am citit mesajup pus joi 17 sept de fratele Aurel despre militia Hezbolah dar cum in fiecare miercuri pune o predica ,ca si duminica as dori doar sa stiu ca sunteti bine,noi de la Toledo va dorim sanatate si va avem in inima si in rugaciuni cu dorinta ca Evanghelia sa straluceasca si sa inainteze dupa cum Domnul Isus v-a insarcinat si imputernicit,urmarim cu mare atentie aceste invataturi din Evanghelia dupa Luca si zic ca Domnul Isus sa ne ajute sa fim implinitori cu fapta.Oricum am certitudinea ca avem o mare raspundere asemanatoare Cuvantului din Isaia „De veti voi si veti asculta ,veti manca cele mai bune roade ale tarii ,in mod contrariu „de sabie veti fi inghititi caci Gura Domnului a vorbit .Va salut ca de obicei:CINE ARE URECHI DE AUZIT SA AUDA CE ZICE BISERICILOR DUHUL!AMIN(iar cine nu intelege nici sa nu inteleaga)Cu drag fratele Mihai .

    1. Noi suntem bine cu toții, slavă lui Dumnezeu. Domnul să vă binecuvânteze și pe voi în harul Său până în clipa revenirii Sale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s