Poate că încă nu e prea târziu pentru trezire…

„Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă şi va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă. Ai tăi vor zidi iarăşi pe dărâmăturile de mai înainte, vei ridica din nou temeliile străbune; vei fi numit Dregător de spărturi, Cel ce drege drumurile şi face ţara cu putinţă de locuit.” (Is. 58:11-12)

Cei care doresc să se înscrie alături de noi în această lucrare de mijlocire cu post și rugăciune pentru trezire sunt rugați să folosească datele noastre de contact: tel. 0721 226 568 sau email: trezireazi@gmail.com

Domnul să Se îndure și să ridice o adevărată oștire de mijlocitori în aceste vremuri atât de dificile!

2 gânduri despre “Poate că încă nu e prea târziu pentru trezire…

  1. Domnul DUMNEZEU Tatăl Domnului nostru Isus Hristos sa va binecuvinteze acum siin veci de veci frate Aurel! Ma alătur și eu cu ajutorul Domnului Isus și al Duhului Sfânt acestui post pentru aceasta Trezire Spirituala atât pentru cei din familia mea vecinii mei colegii mei de munca cei din comuna mea și pentru tara aceasta Românească! Dumnezeu sa dea izbândă. Speranța moare ultima. Și biserica din care fac parte pentru ca și acolo e multa nevoie ca Domnul sa înlăture tot ce nu i bun.

  2. Domnul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cu putere in aceasta lucrare,….am mai scris un mesaj, nu stiu daca s-a transmis (nu sunt foarte priceputa),,…raman si pe mai departe in acest grup de post si rugaciune ptr Trezire, cu ajutorul Domnului Isus.
    Domnul Dumnezeu sa se indure de Romania si de noi toti,…a Domnului sa fie toata Cinstea, Gloria si Slava!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s