Rusia vs. Ucraina – când războiul bate la porți!

„Vai de cei ce se coboară în Egipt după ajutor, se bizuiesc pe cai şi se încred în mulţimea carelor şi în puterea călăreţilor, dar nu privesc spre Sfântul lui Israel şi nu caută pe Domnul! Dar şi El este înţelept şi aduce nenorocirea şi nu Îşi ia vorbele înapoi, ci Se ridică împotriva casei celor răi şi împotriva ajutorului celor ce săvârşesc nelegiuirea. Căci egipteanul este om, nu Dumnezeu, şi caii lui sunt carne, nu duh. Doar mâna să-Şi întindă Domnul, şi ocrotitorul se va clătina, iar cel ocrotit va cădea şi vor pieri cu toţii.” (Is. 31:1-3)

3 gânduri despre “Rusia vs. Ucraina – când războiul bate la porți!

  1. Dumnezeu să te binecuvanteze frate Aurel Gheorghe!Suntem atenți la Evenimentele prezentate și ne bucurăm si pregătim pentru Venirea Domnului nostru Iisus Hristos ! Dumnezeu sa va binecuvanteze Lucrarea încredințată de El! Maranatha! Amin! Multumim Domnului ca avem o Trambita clară în persoana fratelui Aurel Gheorghe!Fiți sănătoși și plină de Duhul sfânt,tot Colectivul de lucru in Ogorul Evangheliei Lui Isus Hristos Domnul! Amin!

  2. Domnul Dumnezeu este foarte bun! Multumesc zi de zi pentru tine frate Aurel si pentru toti slujitorii Domnului nostru Isus Christos si famililor…Fie ca Domnul sa va binecuvinteze in tot ce aveti nevoie, fie ca fata Lui sa straluceasca peste voi si sa va umple inimile cu pacea si bucuria Lui pe toate Drumurile voastre…Amen!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s