Rezumat profetic 2021 – Perspective 2022

Prin harul lui Dumnezeu iată-ne din nou la sfârșitul unui an din vremea aceasta binecuvântată a harului, ce se va extinde până la revenirea Domnului. Fiecare an ce trece ne apropie de clipa în care vom ajunge în fața Lui, atunci când va veni să-Și cheme Biserica acasă, în slava eternă.

Cu siguranță și la finalul acestui an avem motive de a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru dragostea Sa și felul în care a continuat să ne poarte de grijă. Îi mulțumim de asemenea și pentru susținerea acestei lucrări de răspândire a Cuvântului Său pe internet, până la marginile pământului.

Ca de obicei, ne-am bucura să primim câte un scurt mesaj cu localitatea și țara unde vă aflați, dând lui Dumnezeu toată slava și dorind ca binecuvântarea prezenței Sale să vă însoțească și în anul ce vine.

El să ne ajute pe toți să fim gata pentru ultimul mare examen ce ne stă înainte și să avem astfel parte de plecarea Bisericii de pe pământ!

Maranata! Domnul nostru vine!

25 de gânduri despre “Rezumat profetic 2021 – Perspective 2022

 1. Mulțumim pentru mesaje, pentru slujirea și credincioșia dumneavoastră și a echipei! Domnul Isus să vă binecuvinteze și în noul an cu râvnă, înțelepciune și har în tot ce veți face!
  Domnul nostru vine!
  Vă salutăm din Arad

 2. Multumesc Domnului nostru Isus pentru aceasta lucrare, Trezire azi si pentru tine frate Aurel care te-ai ridicat ca sa-l slujesti cu atat de multa fidelitate !!!
  Ascult mesajele care ti le da Isus, si ma incurajeaza mult, in acest timp cand Domnul se retrage din adunari in care nu mai este pocainta si nici asteptare pentru VENIREA LUI.
  Domnul sa se indure de toate familiile de pe pamant si de noi si de familiile noastre, si sa aduca o trezire mare acum in ultima ora !!!!
  Cele mai frumoase mesaje si cele mai frumoase cantari sunt cele cu VENIREA LUI !!!
  Ele aduc umplerea cu Spiritul sfant !
  Domnul sa binecuvinteze adunarea voastra si lucrarea Trezire azi si pe tine frate Aurel si familia ta !
  Nelia Salvi din Lausanne in Elvetia

 3. Binecuvantati sa fiti, oameni dragi! D-le Aurel Gheorghe, în mod deosebit..
  Pentru acest loc de pace și lumina pe care l-am găsit în acest an, in fiecare predica..

  Binecuvântat sa fie Domnul pentru felul copleșitor în care ne binecuvântează..si ne scăpa de la moarte..

  A.Dinu, București

 4. Multumim pentru mesaje! Fiti binecuvantat!Va dorim „Un An Nou Binecuvantat!” ,Mult Har si calauzire in continuare!

 5. Fiti binecuvantati de Domnul. Va urmaresc din Italia si este o mare zidire spirituala. Va multumesc pentru tot ce faceti. Va doresc un an binecuvantat

 6. Pace tuturor! Multumim Domnului ca ne vorbeste asa frumos si clar in aceste timpuri de sfarsit. El sa ne ajute pe fiecare in parte sa tinem calea cea buna a credintei ca sa fim gata cu totii pt acel moment mult asteptat!
  Salutari sfinte din Alba Adriatica,Italia!

 7. Mulțumesc mult pentru ce postați. Eu vă urmăresc cu mare interes din Manching Germania. Domnul să vă binecuvânteze pentru efortul depus. Ne întâlnim cel târziu pe norii cerului. Pe curând 🌸

 8. Vă ascult cu multă plăcere din Verona (Italia). Domnul să vă întărească în continuare să duceți Cuvîntul Său curat și pe mai departe în aceste vremuri din urmă. Domnul sa îndurat și de noi dându-ne Harul acesta prin lucrarea la care ați fost chemat El să aibă milă de noi…să se îndure de toți aceia la care ajunge acest Cuvîntul. El să fie slăvit in toate.Amin!

 9. Slăvit să fie Domnul pentru lucrarea Lui minunată… care ne-a dăruit creștere spirituală și inviorare în duhurile noastre… lucrare binecuvântată pe care o faceti scumpi frati si surori in Domnul prin canalul Vremea Trezirii!
  Mă rog si astept cu bucurie să vă cunosc pe toti…ACASĂ în prezența Scumpului Nostru Domn Isus Hristos…

 10. Dumnezeu să te binecuvinteze frate Aurel Gheorghe pentru cuvântul minunat cu care tea înzestrat Domnul Isus și ni l-ai spus și nouă, care te ascultam cu deosebită atenție.
  Așteptăm în continuare cât încă este har să ascultăm cuvântul Domnului și să împlinim voia lui.
  Sunt din Săcueni, Dâmbovița

 11. Mulțumim Domnului pentru dragostea Sa , mulțumim de asemeni pentru toți sfinții pe care El i- a chemat în lucrare ,oricare ar fii ea. Domnul să vă binecuvinteze cu darul de a discerne duhurile ,atît de necesara in vremurile acestea.Din Germania va salut cu pacea Domnului.

 12. Fiți binecuvantati fraților. Ascult cu drag predicile. Sunt multe lucruri pe care nu le știam. Domnul Dumnezeu să ne ajute sa ne trezim din somnul spiritual.

 13. DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE CU TOT CE A RANDIIT DOMNUL PT ACEASTA LUCRARE SI CU HARUL SAU DIN BELSUG, CACI DOMNUL MA TREZIT DIN MOARTE LA VIATA SI MA RIDICAT DIN GROAPA IN CARE CAZUSEM,MA REINTORS INAPOI PE CALEA ADEVARATA A VIETI CACI eram un fiu risipitor si DOMNUL SA INDURAT DE MINE SI MA RIDICAT IN MAREA LUI BUNATATE CACI PRIN ACESTE MESAJE BINECUVANTATE DOMNUL MA INTORS INAINTE DE PANDEMIE SLAVA DOMNULUI IN VECI CACI MARE ESTE BUNATATEA LUI AMIN. SANT DIN BUCURESTI SECTOR 5.

 14. Mulțumim pt toată osteneala pe care o depuneți in lucrarea pe care o faceți!
  Domnul să vă întărească pe mai departe!

 15. Sa fiți binecuvântați si pacea Domnului sa fie peste dumneavoastră! Domnul sa va dea putere sa continuato lucrarea pe care o faceți cu stai multă forță și in anul câte vine. El va va răsplăti sigur pentru ceea ce faceți, cu ajutorul Său, desigur. Va scriu din Rottenburg, Germania

 16. Multumesc Domnului pentru predicile transmise. Nu-mi scapa niciuna. Domnul sa va binecuvinteze. Maranata.

 17. Binecuvintare si sanatate din belsug!Ascult cu mare interes mesajele tale din Austria…MARANATA!

 18. Pace.Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pentru lucrarea ce o faceți ca noi să cunoaștem Cuvântul Domnului. Vă ascult cu mare drag din Villafranca de Verona Italia

 19. Urmàresc cu interest tot ce postati. Multumim lui Dumnezeu cà va foloseste.Domnu nostru sa va ajute si mai departe .Fiti binecuvàntati. Galway- Irlanda

 20. Domnul Isus Hristos sa va binecuvanteze, pentru tot efortul si munca care o faceti pentru noi,; si cei care nu am cunoscut adevarata evanghelie. Domnul sa ne lumineze si sa ne intareasca, sa ramanem tari in credinta sa. Binecuvantarea Domnului sa fie cu noi toti! Va ascult cu mult drag din Roverbella (Mantova) Italia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s