INFORMARE – VREMURI PROFETICE

După cum s-a putut observa cu ușurință, de la începutul acestui an internetul a devenit un loc tot mai cenzurat în ceea ce privește răspândirea adevărului. Mai multe site-uri creștine sau care nu se conformau corectitudinii politice au fost restricționate sau chiar închise total, mai ales în Statele Unite.

În acest context, încercăm cu ajutorul lui Dumnezeu să continuăm atât predicarea Cuvântului Său inspirat, cât și evidențierea împlinirii profețiilor în zilele noastre. Fără nicio îndoială, trăim cu adevărat vremuri profetice, iar venirea Domnului este tot mai aproape. Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru ne indică spre această direcție, a revenirii Sale în curând.

De aceea, am căutat mijloace alternative pentru a publica informațiile ce dovedesc cu certitudine că ne aflăm foarte aproape de finalul istoriei, așa cum este prezentat în Scriptură.

Unul dintre aceste mijloace este aplicația Telegram pe care vom încerca să postăm cât mai des posibil informațiile ce sunt relevante pentru partea profetică a Scripturilor. Vom căuta să păstrăm aceleași capitole pe care le-am tratat de lungul ultimilor ani: Manifestări neobișnuite ale naturii, Tehnologia viitorului, Ecumenismul, Războaie și vești de războaie și Israel-ceasul istoriei.

Așadar vă invităm să vă alăturați aceste inițiative, abonându-vă la canalul Vremea Trezirii de pe Telegram și, eventual, distribuind-ul mai departe: https://t.me/VremeaTrezirii

Domnul este aproape! Maranata!

4 gânduri despre “INFORMARE – VREMURI PROFETICE

  1. Da , da , da !! AMIN !
    MARANATHA , vine Domnul !
    Vă îmbrățișăm , frate Aurel , sper să fiți informat în legătură cu acest comentariu ,
    vă ascultăm mereu și sperăm că nu ne-ați uitat…
    Ne-am întâlnit în Paris, acum câțiva ani… Ați trecut doar cât să ne dați cărțile..
    Ne-a îmbărbătat foarte mult acea întâlnire.
    Am rămas pe calea Domnului și vom rămâne, până la capăt !
    Cu toată dragostea,
    OANA și FLORIN (Paris).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s