Ultima trezire

Mai este posibilă o ultimă trezire acum, la sfârșitul epocii bisericii? N-ar trebui să ne resemnăm în fața decăderii morale și spirituale din jurul nostru, știind că apostazia va crește? Personal, cred nu doar că trezirea este posibilă, ci chiar că evenimentele acestea sunt menite să o aducă în țara noastră și în întreaga lume.

De aceea am lansat și noi, în urmă cu mai bine de 4 luni, o chemare la rugăciune pentru trezire, în fiecare zi de miercuri, la care au răspuns până acum un număr de 757 de persoane din țară și din afara ei. Lista rămâne în continuare deschisă celor care doresc să se alăture la această mijlocire pentru națiunea noastră (înscrierea la post și rugăciune se poate face la telefon: 0721 226 568, pe email: trezireazi@gmail.com sau printr-un comentariu direct pe site).

Dar, Doamne, Tu ești Tatăl nostru; noi suntem lutul, și Tu, olarul care ne-ai întocmit: suntem cu toții lucrarea mâinilor Tale. Nu Te mânia prea mult, Doamne, și nu-Ți aduce aminte în veci de nelegiuire! Privește, dar, spre noi, căci toți suntem poporul Tău. Cetățile Tale cele sfinte sunt pustii; Sionul este pustiu, Ierusalimul, o pustietate! …După toate acestea, Te vei opri Tu, Doamne? Vei tăcea Tu oare și ne vei întrista nespus de mult? (Isaia 64:8-12)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s