Post și rugăciune pentru țară – Martie, 2020

Cu câteva luni în urmă, am avut îndemnul din partea lui Dumnezeu de a-i chema pe cei care-și doresc o adevărată trezire la viață a poporului nostru să intre în post și rugăciune în fiecare zi de miercuri. Încă de la început, scopul a fost să-I cerem Domnului să aducă o cercetare profundă a neamului nostru și să reverse peste români un duh de îndurare și rugăciune ca să-și întoarcă privirile spre El, Cel care a fost străpuns în locul nostru.

Chiar dacă, la prima vedere, zilele acestea de grea încercare par a fi o sursă de îngrijorare, pentru cei ce-L cunosc pe Domnul ele nu sunt decât un motiv în plus de a-I cere să lucreze la întoarcerea multora spre El, cu credința că nimic nu se întâmplă fără voia Sa. Dacă aceasta este forma prin care națiunea noastră va fi scuturată pentru a se trezi, atunci nu avem de ce ne teme, ci doar să fim pregătiți pentru revenirea Domnului, vestind tuturor Evanghelia – puterea Sa pentru mântuirea fiecăruia care crede.

De asemenea, dacă în Scriptură este scris că judecata este gata să înceapă de la Casa lui Dumnezeu, atunci și trezirea ar trebui să înceapă tot din Biserica Lui. Pentru ca acest lucru să poată avea loc, trebuie ca fiecare să ne facem o analiză a propriei vieți și a relației noastre cu Domnul, înlăturând tot ce nu este după voia Sa și dedicându-ne în întregime Lui.

Prin harul lui Dumnezeu, numărul celor înscriși la post și rugăciune pentru trezirea spirituală a poporului nostru a ajuns până acum la 752 de persoane, atât din țară, cât și din afara ei. Lista rămâne în continuare deschisă celor care doresc să se alăture la această mijlocire pentru națiunea noastră (înscrierea la post și rugăciune se poate face la telefon: 0721 226 568, pe email: trezireazi@gmail.com sau printr-un comentariu direct pe site).

Dumnezeu să-Și arate mila față de țara noastră și să aducă vremuri de cercetare peste toți locuitorii ei!

8 gânduri despre “Post și rugăciune pentru țară – Martie, 2020

  1. Sa fim oameni ai credinței nezdruncinat e in BUNUL SI INDURATORUL DUMNEZEU! Toate la El sint sub control. „Nu va temeți! „, a spus Moise poporului ajuns la țărmul Mării Rosii, chiar dacă era aproape de ei armata egipteana, bine înzestrată și instruită . Sa ne incredem in Domnul Isus, sa dorim sa-l urmăm oriunde am fi, orice sar întîmpla! DOMNUL vine!!! Sa ne trezim si sa fim vegheatori.!

  2. Domnul sa va binecuvanteze,scumpii nostri frati, ramineti tari,in Lucrarea edeosebita,in care Domnul va foloseste,Prin Harul Domnului asi dori sa fim alaturi in rug.pentru
    familiile nostre,pentru Romania si pentru Israel !!

  3. Multumim Domnului ca cerceteaza, nu ma tem de corona virus, ma bucur ca Domnul lucreaza si doresc din toata inima ca macar in aceste momente, macar de frica sa se intoarca suflete la pocainta! Glorie Domnului!

  4. Mulţumim lui Dumnezeu că El se îndura de noi şi încă ne mai dă har să ne întoarcem la El. Si eu am nevoie de o adevărată trezire. Dumnezeu să te întărească,drag frate, aceasta este sarcina unui prooroc, sau a unui veghetor!

  5. D l sa inceapa o trezire cu mine si familia mea si cu tara noastra Ne rugam ca D l sa aduca vremuri de trezire si inviorare cu bisericile noastre si apoi in tara noastra Amin 🙏

    1. Da ! Și la mine în familie este praf Credința! Și o susțin. ..Ce susțin numai ei stiu!Domnul Iisus Hristos sa ne cuprindă întreaga ființă cu Pacea Lui sfântă! Amin!România sa fie apărată de Dumnezeu!

  6. Doresc ca Bunul Dumnezeu să se îndure de orașul meu si de țara noastră . Dumnezeu să vă binecuvinteze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s