Post și rugăciune pentru trezire – Februarie, 2020

Cu ajutorul lui Dumnezeu, numărul celor înscriși la post și rugăciune pentru o adevărată trezire spirituală a poporului nostru a ajuns la 745 de persoane, atât din țară, cât și din afara ei.

Lista rămâne în continuare deschisă celor care doresc să se alăture la această mijlocire făcută înaintea lui Dumnezeu pentru națiunea noastră. Înscrierea la post și rugăciune se poate face la telefon: 0721 226 568, pe email: trezireazi@gmail.com sau printr-un comentariu direct pe site.

Dumnezeu să-Și arate mila față de țara noastră și să aducă vremuri de înviorare peste toți locuitorii ei!

6 gânduri despre “Post și rugăciune pentru trezire – Februarie, 2020

  1. Lauda sa fie aduse lui Dumnezeu Tatal, si indurare Sa sa se reverse peste poporul Lui! Amin

  2. „Vrednic eşti, Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava, cinstea şi puterea, căci Tu ai făcut toate lucrurile şi prin voia Ta stau în fiinţă şi au fost făcute!”

  3. Mila Domnului sa fie cu tot poporul nostru si cu omenirea pe tot pământul, in numele Domnului Hristos! Amin. El să coboare Duhul Domnului peste noi. Amin.

  4. Biserica timpurie era căsătorită cu sărăcia, închisorile și persecuțiile. Astăzi, biserica este căsătorită cu prosperitate, personalitate și popularitate. Leonard Ravenhill…… Doamne Isuse, te rugam în Numele Tău fa o trezire! Amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s