Post și rugăciune pentru trezire, 11.12.2019

Cu ajutorul lui Dumnezeu, până astăzi s-au înscris la post și rugăciune pentru națiunea noastră un număr de 638 de persoane, provenind din aproape toate județele, precum și din străinătate.

Lista rămâne în continuare deschisă tuturor ce doresc să intre în această mijlocire, ridicând spre cer „mâini curate”. Înscrierea la post și rugăciune se poate face la telefon: 0721 226 568, pe email: trezireazi@gmail.com sau printr-un comentariu direct pe site.

Mai multe detalii despre această inițiativă, în materialul de mai jos:

10 gânduri despre “Post și rugăciune pentru trezire, 11.12.2019

 1. Cu ajutorul Domnului voi lua și eu parte la această lucrare de mijlocire. Domnul să aducă trezire în națiunea noastră! Maranata!

 2. „Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga și va căuta Fața Mea și se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi tămădui țara.” 2 Cronici 7:14
  Slăvit să fie Numele Lui!
  Dumnezeu să lucreze și să aducă pocăință peste poporul român, să ne dea biruință în această lucrare de trezire spirituală!
  A Lui să fie toată Slava! Amin!
  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 3. PREAMARIT si BINECUVINTAT SA FIE DOMNUL care ridica oameni puternici si SFINTII pt a duce la indeplinire Planul SAU de mantuire pt acest popor si PT romanii de pretutindeni!!! Multumim TATA BUN si MINUNAT in NUMELE SCUMP SI IUBIT al lui ISUS HRISTOS Prin DUHUL TAU CEL SFANT AMIN!!! DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA PAZEASCA!!! SHALOM! MARANATA!!!

 4. Slava Domnului nostru Isus Hristos !!!! Cuvântul Tatălui din cer care este adevărul în toate lucrurile!

 5. Slăvit să fie Domnul nostru Isus Hristos!
  Acum fii tare*, Zorobabel!’, zice Domnul. ‘Fii tare şi tu, Iosua, fiul lui Ioţadac, marele preot! Fii tare şi tu, tot poporul din ţară’, zice Domnul, ‘şi lucraţi! Căci Eu sunt cu voi’, zice Domnul oştirilor.
  ‘Eu rămân* credincios legământului pe care l-am făcut cu voi când aţi ieşit din Egipt şi Duhul Meu este în mijlocul vostru; nu vă temeţi!’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s