Post și rugăciune pentru trezire, 20.11.2019

Vestiți un post, chemați o adunare de sărbătoare; strângeți pe bătrâni, pe toți locuitorii țării, în Casa Domnului Dumnezeului vostru şi strigați către Domnul.
(Ioel 1:14)

Cu ajutorul lui Dumnezeu, numărul persoanelor care s-au înscris până acum la post și rugăciune pentru a cere trezire spirituală în națiunea noastră a ajuns la 490.

Cei care mijlocesc înaintea Domnului provin din 35 de județe ale țării și din capitala București. De asemenea, s-au unit în această lucrare și români aflați în alte țări: Austria, Australia, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Japonia, Rep. Moldova, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Statele Unite și Ungaria.

Lista rămâne în continuare deschisă tuturor ce simt durere în inimile lor pentru milioanele de români ce se află într-un profund întuneric spiritual. Încercăm astfel să dăm un răspuns la o întrebare pusă de unul dintre oamenii lui Dumnezeu cu ceva timp în urmă: „Unde sunt oamenii rugăciunii?”

19 gânduri despre “Post și rugăciune pentru trezire, 20.11.2019

 1. Slava Domnului ca sa gandit cineva la asta eu chiar asteptam o asemenea oportunitate de uniune în rugaciune, ma alatur cu drag!!!

 2. har si pace…sunt Samuel din Brasov, locuiesc in Sighișoara si lucrez la Pompieri …desi eu sunt chemat sa ma lupt cu FOCUL ptr al stinge, acuma vreau sa ma implic la a întreține „ARDEREA”(focul rugăciunii) prin post si rugăciune. Așa cum a făcut și Ilie pe muntele Carmel… aleluia..cred ca vine trezirea…eu deja ma regăsesc..

 3. Dumnezeu sa ne binecuvânteze cu Înțelepciune de Sus! Sănătate fizică și Spirituala! Maranatha! Da .Fiecare pune o zi deoparte pentru Domnul! Am îndemnat și pe alți Frați și Surori sa se înscrie. Cred ca este „Ultima chemare” !Sa ne găsească Domnul cu „mânicele suflecate” în Ogorul Evangheliei Lui Iisus Hristos Domnul! Curaj! Sănătate fizică și Spirituala pentru tot colectivul care lucrați! Amin, Aleluyah! MARANATHA

 4. Doresc și eu să ma alătur celor ce mijlocesc pt România! Doamne, adu vremuri de înviorare peste țara noastră și o pocăință sinceră!

 5. Mă alătur pentru rugăciunea de trezire spirituală . Domnul să ne umple cu Duhul Lui cel sfânt in măsură bogată și să ne ajute să ținem poruncile Lui din toată inima , să fim lumină în lume , să ne mărească credința să nu disperam în încercările ce vor fi și să ne ajute Domnul să avem parte de iertarea Lui și de viață veșnică promisă . Amin ! Vino Doamne Iisuse !

 6. Pacea Domnului , cred ca ar fi bine ça trezirea sa inceapa din adunarile Domnului , sa ramanem un locul in care am fost treziti si sa ne rugam cu post pentru cei : neputiinciosi si adormiti” . Cred ca Dumnezeu va folosi intr-un mod spécial poporul roman din diaspora pentru o trezirea/cercetare internationala . ” Sa tinem sus Cuvantul Vietii „

 7. Mama mea doreste si ea sa se alature fratilor si surorilor cu post si rugaciune in aceasta lucrare de trezire ! Domnul sa se-ndure sa ne aduca la o stare potrivita voii Sale!

 8. Ma alatur grupului. Vrem trezire spirituala in poporul roman.
  Domnul sa ne dea putere sa ducem o viata sfanta si sa ne primeasca jertfa. Amin!

 9. Eu m-am înscris acum doua săptămâni și acum dorește și soțul meu Gurgea Dan sa se înscrie la post și rugăciune pentru trezire.

 10. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE. Si eu am incercat sa ma inscriu, si n-am reusit, mai incerc odata. DOMNUL SA asculte rugaciunea🙏SA de-a Putere celor slabi, si asa cum cerem si DORIM sa faca o Adevarata si SFANTA TREZIRE in Romania, la o Pocainta autentica🙏si romani de pretutindeni sa FIE purta tori de lumina, adevar si VIATA 🙏TE rugam FIERBINTE TATA BUN SI MINUNAT, in NUMELE LUI ISUS HRISTOS Prin DUHUL TAU CEL SFANT, si Ti MULTUMIM CA ne ai ascultat 🙏AMIN!! ALELUIAAA!!! SHALOM!!! MARANATA ❣️❣️❣️

 11. Vreau si eu cu sotia să ne alaturam postului. Spuneţine va rog cateva cuvinte despre aceasta. Sa nu mancam miercurea, la ce oră să ne unim in rugaciune? Etc.

  1. Nu putem fixa nicio regulă specială pentru post și rugăciune. Fiecare participant este liber să-și aleagă forma particulară în care va separa o zi pe săptămână pentru aceste lucruri. Rugăciunea de seară poate fi la 18, 19 sau mai târziu, în funcție de programul fiecăruia Domnul să vă binecuvânteze!

 12. Mă bucur să mă știu parte la ac lucrare.Il iubesc pe Domnul și El mă iubește.As vrea din toată inima să văd o trezire peste Romania.Ceva a fost la ,, Revoluție,, când oamenii umpleau bisericile fara sa i cheme cineva(in Timișoara).dar cu durere văd că nu toți au rămas langa Domnul.Fiti binecuvântați dragi frați,toți cei ce sunteți UNA in CRISTOS.

 13. Harul si pacea Domnului sa fie cu voi, ma numesc Rafila Turcas din Spania, desi nu m-am inscris de la inceput am stat in post si rugaciune ca Domnul sa dea Trezire Spirituala in Rominia, in bisericile noastre si in familiile noastre, simt ca Domnul prin Duhul Sfint o sa faca mare lucrare, Slavit sa fie Numele Lui Cel Sfint !!! Amin!!

 14. Ce minunat lucrează Dumnezeu prin d-voastră. El va umple inima dvs cu bucurie că Cel Sfânt încă ne chemă la această trezire, ca mult nu mai este….
  Dumnezeu găseşte plăcere să împlinească dorinţele sufletelor noastre, oricât ar fi ele de adânci şi mari.
  Mă voi bucura să le fac bine…
  Ieremia 32.41
  La vederea celor răscumpăraţi prin sângele Domnului Isus, inima Dumnezeului necuprins nu poate să se abţină ca să nu se bucure.
  Şi noi, faţă de o dovadă aşa de minunată a dragostei Sale, nu vom răspunde „scoţând strigăte de bucurie înaintea Domnului, Dumnezeului mântuirii noastre”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s