Post și rugăciune pentru trezire

Prin harul lui Dumnezeu, până astăzi s-au înscris la rugăciune un număr de 183 de frați și surori din diferite județe ale țării (Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Craiova, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea), precum și din capitală și din afara țării (Austria, Canada, Franța, Germania, Irlanda, Italia și Norvegia). Slăvit să fie Domnul pentru că a pus această dorință sfântă pe inima multor frați răspândiți în toată țara și în străinătate!

Continuăm să ne rugăm ca Dumnezeu să ridice o adevărată armată de mijlocitori, de luptători în rugăciune pentru a vedea o adevărată trezire spirituală în poporul nostru. Lista de înscriere în această lucrare rămâne deschisă…

„Veniţi să ne închinăm şi să ne smerim,
să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului, Făcătorului nostru!” (Ps. 95:6)

54 de gânduri despre “Post și rugăciune pentru trezire

 1. Pace! Si eu ma alatur , la post si rugaciune! Faca Domnul o trezire in aceasta tara si printre romanii din toata lumea!!!

 2. Binecuvîntat sa fie Domnul care se va îndura de noi si poporul nostru Românesc ,si eu doresc trezire în Familii si Biserica ,deaceea mã voi alãtura vouã, frati si surori, la post si rugaciune, însotita de o viata traitã în neprihanire .Domnul sa ne ajute pe toti.Amin

 3. Domnul să vă binecuvânteze, frate Aurel Gheorghe. Mulțumesc Domnului pentru dumneavoastră, mulțumesc Domnului pentru râvna pe care Domnul a sădit-o in dumneavoastră. Mă rog Domnului în fiecare zi, ca să fiți plin de putere și nimica rău să nu se apropie de casa dumneavoastră. Domnul să vă țină sănătos și plin de Duhul Sfânt. Domnul să vă călăuzească în cuvânt și cunoștință divină.
  Mă alătur și eu chemării Domnului la post și rugăciune pentru trezirea poporului român. Domnul să ne dea biruință! Amin!

 4. Pacea Domnului, si eu doresc Sa ma inscriu la Post si Rugaciune ca Dumnezeu Sa trezeasca cat mai multe suflete si sa ii trezeasca si pe fratii mei.

 5. Pacea Domnului! As vrea si eu sa ma alatur celor care postesc.ma bucur mult pt aceasta chemare,Domnul sa dea biruina Amin.

 6. Fratilor vreau si eu sa ma inscriu la acesta slujba de post si rugaciune ,sa pot lupta impreuna cu voi,rugati-va ca Domnul sa-mi dea putere..

 7. Pace Sfanta frate Aurel. Ma alatur si eu cu ajutorul Domnului! Domnul sa se indure de noi…atat de cei plecati din tara cat si de cei din tara. Doamne ai mila de noi! Slavit sa fie Numele Tau! Din Italia…

 8. și eu doresc să particip la post și rugăciune! Domnul să se îndure de noi și de țara noastră!!!

 9. Pace tuturor,mã bucur sã fiu şi eu alãturi de voi în aceastã lucrare,zic ca Domnul sã dea biruinţã cã este mare nevoie de trezire spiritualã,fiţi binecuvântaţi.

  1. Vin si eu alaturi de voi , in rugaciune, frati in credinta, madulare in trupul bisericii Domnului. Vie Harul Domnului peste oameni ca ei sa-si vada deslusit pacatele si sa reverse Domnul,peste toti, ravna pentru indreptarea mantuitoare

 10. Ma alatur si eu grupului de rugaciune pentru lucrarea de trezire in poporul lui Dumnezeu din Romania si din sudul Californiei. Domnul Isus sa ne ajute si sa ne dea biruinta.

 11. Ma alatur si eu pentru post si rugaciune! Dumnezeu sa cerceteze poporul roman de pretutindeni! Locuiesc in Londra.

 12. Domnul sa va binecuvanteze frate Aurel,si pe toti cei care au aceasta lucrare a Domnului pe inima si Domnul sa ne ajute sa propasim in ea. Ma alatur voua .

 13. Domnul nostru Isus Hristos să te binecuvânteze frate AUREL!🙏 Mă alătur și eu cu rugăciunile mele că Domnul Isus să facă această trezire spirituală în România și în America în care locuiesc!🙏🙏Har și pace de la Domnul Isus!!

 14. Pace. Si eu doresc sa mă înscriu la post pentru miercuri. Domnul să binecuvanteze această lucrare.

 15. Prin Harul lui DUMNEZEU, astăzi am încheiat timpul de post. Spun ca a fost numai HAR întrucât DUMNEZEU m-a întărit și m-a ajutat sa-L pot lăuda și în acest mod fără simt slăbiciunile trupului. Îmi doresc ca EL sa mă întăresc să pot continua lucrarea acesta până voi fi luat în glorie. Ziua de miercuri a fost o zi de post și pentru comunitatea creștina din care fac parte. Seara, la timpul de rugăciune, le-am spus fraților să ne rugam pentru înviorarea spirituală din Trupul Domnului. Frații au răspuns cu bucurie si am văzut ca este de la DOMNUL sa continuam aceasta lucrare. Harul si Pacea Domnului nostru ISUS CRISTOS sa fie peste dumneavoastră! Cu prețuire, fr. Vasile MACIUC

  1. Doresc să mă alătur și eu la rugăciune,Dumnezeu să vă binecuvinteze și să fie alături de toți cei care vor să se roage pt România și pt a ridica lucrători in acest cîmp al lui Dumnezeu, Glorie Mărire Aceluia.

 16. pacea Domnului Isus pentru miercurea viitoare cu ingaduinta Domnului vom sta si noi in post pentru trezirea la o viata dupa voia Domnului suntem in Italia

 17. Pace frati si surori ! Doresc si eu pt miercurea viitoare …eu lucrez in Belgia …Domnul sa binecuvanteze Romania !

 18. As dori sa ma alatur la rugaciune si post pentru trezirea spirituala. Domnul sa ne ajute! Multa pace din Portland, Oregon.

 19. Pace Sfântă
  Doresc sa mă alătur și eu la post și rugăciune.
  Sunt din: județul Cluj orașul Dej

 20. Slăvit să fie Dumnezeu prin lucrarea Domnului Isus Hristos pe care o face aici pe pământ în aceste timpuri de sfirșit! Și prin calea pe care a deschis-o fratelui Aurel și dumneavoastră tuturor fraților în Domnul Isus! Ne unim și ne rugăm ca Duhul Sfint să ne călăuzească in post și rugăciune, in mijlocire, cu smerenie, pentru țara nostră, pentru poporul român, pentru țările în care ne-a rinduit să trăim acum și unde ne-a lăsat (n-a trimis) să vestim Evanghelia!
  Maranathà!

 21. Pace tuturor,mã bucur sã fiu şi eu alãturi de voi în aceastã mãreaţã lucrare,zic ca Domnul sã dea biruinţã fiecãruia cãci într-adevãr este nevoie de trezire spiritualã,fiţi binecuvântaţi🙏

 22. Ne rugam ca Dumnezeu. Să-și facă desăvârșită lucrarea cred ca e si voia lui in privinta aceasta .Dl sa ne mărească credința pentru a se îndeplini dorința.AMIN.

 23. Și eu mă înscriu în fiecare zi de miercuri(până la finalul anului) la post și rugăciune, pentru trezirea spirituala a poporului român.Domnul Iisus sa ne raspunda. 🙏

 24. Slavă Domnului nostru Isus Cristos că ne mai mângâie inimile scoțând suflete care doresc trezire a Lui sa fie toată slava în vecii vecilor

 25. Pace fraților, vreau să mă alătur și eu la post și rugăciune pentru trezire. Este nevoie și în străinătate de trezire. Ne rugăm ca Domnul să scoată lucrători la secerișul Lui Dumnezeu. Domnul să vă binecuvânteze pentru inițiativă.

 26. …Har și Pace de la Domnul nostru Isus Hristos….mai întâi vreau sa multumesc Domnului pentru fratele Aurel si pentru lucrarea pe care o face….Dumnezeu sa il binecuvinteze si sa ne asculte rugăciunile si sa faca o trezire in tara noastra….Doresc sa sprijinesc si eu aceasta lucrare postind alaturi de voi….Va transmit salutări sfinte din Paris(Franța)

 27. Doresc si eu sa particip la Post .Eu sunt din Manchester si am mare nevoie de o trezire în viata mea . Va ascult mereu actualizările Vremea Treziri.Sa întâmplat că printr-o prietena dea mea sa ascult ea mia recomandat .pe prietena mea o cheamă Klaudia , ea sa pocăit si botezat de curând cu ajutorul DOMNULUI.., si îmi doresc ca si eu sa fac acest lucru sa ma botez în numele Domnului Isus Hristos.Am mare nevoie de o trezire în viata mea pentru ca am trăit in păcate si Inca este, eu fiind creștină ortodoxă. Domnul sa va binecuvânteze.

  1. Ma alatur si eu demersului initiat de dumneavoastra, va apreciez foarte mult si ma rog ca Cel care are toata puterea in cer si pe pamant sa ne dea biruinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s